SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Torej, prjatlca rabi danes nujno prevoz z avtomobilom iz Izole v Ljubljano, start iz Izole naj bi bil med 15. in 16. uro .... Jeba je, ker ne bo ujela vlaka verjetno. Je zelo prijazna in luštna. Če ima kdo kakršnokoli varianto, naj mi pošlje PM. Sprejmejo se osebna vozila, tovornjaki ali kaki kombiji odpadejo... Motorji pa tudi .. No, LP in TNX, Sym Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Raa Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Torej, prjatlca rabi danes nujno prevoz z avtomobilom iz Izole v Ljubljano, start iz Izole naj bi bil med 15. in 16. uro .... Jeba je, ker ne bo ujela vlaka verjetno. Je zelo prijazna in luštna. Če ima kdo kakršnokoli varianto, naj mi pošlje PM. Sprejmejo se osebna vozila, tovornjaki ali kaki kombiji odpadejo... Motorji pa tudi .. No, LP in TNX, Sym AVTOBUS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 pa vse pod 4,5 m dolzine (osebni avto, kozu, ne tvoj drog :devil: ), pod 200 KM in seveda dizel ne sme biti. preferirano se avtomatska klimatska naprava, minibar in DVD sistem. butler ni pogoj, bi bilo pa lepo. sifra: smomalzbricni. :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Kolk luštna? A je kakšna slika, da vidim....če imam kakšne opravke na primorskem koncu...hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Kolk luštna? A je kakšna slika, da vidim....če imam kakšne opravke na primorskem koncu...hehe... Če bo slika kul....lahko tudi najdemo kakašen opravek na morju, a ne? :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Hmmm...se mi dozdeva, da če bi bilo hitro, bi lahko še dnevnico ujel...pa mi roji po glavi, da bi moral nekaj v Kopru postorit...ah ne...Izoli... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 ja dej drugoč res sliko prlimej, ti povem da bo full gužve v izoli, bo lahko potem kr sama izbirala s kom bo šla :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 ah, ko smo že pri tem - gre za dostavo paketa, namenjenega meni, v moje roke ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Pa ona ve, da je "paket"? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 ah, ko smo že pri tem - gre za dostavo paketa, namenjenega meni, v moje roke ;) :D A je pol problem kriterija objekta prevoza? :lol1: :yea2: Sej prou, Sym, kr na drago jo navad, se bo pol bolj potrudla, ko bo za svoje tolarčke delala .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Ali dotična dama poseduje ABC? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Ali dotična dama poseduje ABC? da, vendar še nima tudi svoj BMW :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Ej kolega, jaz jo z veseljem zapeljem iz Izole do Kopra. Pa sej nate lahko pri meni pocaka!!! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 in? se ze pelje(ta)? in ce, kako? ali bolj natancno s cim. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 iz negotovih virov sem izvedel,da je mogla na štop in ji je ustavil zavaljen grd kosmat kamjonar :D kurc,dol je pa vseen pršla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 ...a gre za koko al zaka se pol s svojim BMW ne pripelje in nrdita dil, ne , da bi mi sploh vedl :? :lol1: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 Za koko? bolivian white ali columbian dance dusk? 5 gramov prosim. Bo za en teden čist zadost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 ah, ko smo že pri tem - gre za dostavo paketa, namenjenega meni, v moje roke ;) :D Jih malo za nos vlečeš .) Gre za dostavo paketa? Lahko da dobiš ti kakšen predmet v paketu, ki je ženskega spola in ima zate estetsko vrednost (npr. tista čelada) in si jo naročil/kupil prepozno, tako da bo šele naslednji dan šla na pošto(vlak ali karkoli že). Gre za tovrstno "ono" ali je res deklič iz mesa, krvi in kosti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 da, vendar še nima tudi svoj BMW :) .....me je kdo klical?????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 1, 2004 Deli Objavljeno Oktober 1, 2004 .....me je kdo klical?????????? :lol1: ocitno! Dej se dol zapel, pa poglej...morda se stoji za cesto :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 Paketek je potem vendarle, kljub operacijam, uspešno uskladil termine in sedel na vlak, prlezu v Ljubljano, dostava uspešna. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 torej ni več razloga, da je tema odprta... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 2, 2004 Deli Objavljeno Oktober 2, 2004 torej ni več razloga, da je tema odprta... :rolleyes: Seveda je razlog; sym nam bo povedal, kako je paket odprl in kaj je blo not :D Symus :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Oktober 3, 2004 Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 ja, seveda to nam je dolžen še obrazložit, a je blo kej obtolčena roba, al kej ponučana. veš da nas vse to zanima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 3, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 3, 2004 Gospodična je prišla in mi izročila paketek... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se