bassko Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 jst te teme nism zasledu ce pa je bla pa lock pa tut nevem kam bi jo dal pa jo bom kr sm! kdo je za to da motosvetovci naredimo svoj kanal na mircu? jst sm takoj za!
gebre Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Motosvet kanal že obstaja, vsaj upam, da še :rolleyes: .
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 kdo je za to da motosvetovci naredimo svoj kanal na mircu? jst sm takoj za! Ja in kaj se caka :hmm: :P
bassko Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ja jst sm ze gor! cakam na cim vecjo udelezbo!
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 (popravljeno) ja jst sm ze gor! cakam na cim vecjo udelezbo! A res...ja kje pa? Na Dalnetu, Usnetu,...ej stari, kaksen ze pride, drugace pa je za motosvetovce chat ze na vstopni strani foruma .) Popravljeno Oktober 4, 2004. Popravil Shargo
Zok Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ircnet, kanal #motosvet, zaenkrat (in to vrjetno ze kr dolgo casa??) ma op le PsIh0PsIH ?? :hmm:
bassko Objavljeno Oktober 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 sam prosm ce mate iste nicke k na forumu!
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ja jst sm ze gor! cakam... Preglej malo ukaze na serverju za #kanal, pa poglej zgodovino kdo je bil nazadnje not, pa kdaj,... ce sploh se hodi kdo tja chatat,... da ne bos prej sive brade dobil .)
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 jst te teme nism zasledu ce pa je bla pa lock pa tut nevem kam bi jo dal pa jo bom kr sm! kdo je za to da motosvetovci naredimo svoj kanal na mircu? jst sm takoj za! Kot je ze povedano kanal #motosvet ze obstaja samo vecina z foruma(sekcija skuterji) smo na #skut .)
_Roba_ Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 ma op le PsIh0PsIH ?? :hmm: In ce dol pade bo spet oples... :doze:
SiMoN` Objavljeno Oktober 4, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2004 Skut the best :) na motosvet pa se nisem hodo bom zacel :)
DarkDewil Objavljeno Oktober 5, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2004 jaz žal ne morem met istega nicka kot na forumu, ker ma moj nick 10 črk.. :( sem pa zato vseeno gor na kanalu, samo če se že pogovarjamo, bi lahko tisti kaj je gor vsaj kanal nastavo, ne pa da zgelda koda da nima nobedn pojma... :P LP :yea1:
Codeine Objavljeno Oktober 6, 2004 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2004 Skut the best :) na motosvet pa se nisem hodo bom zacel :) ← Ker je registracija na chatu povezana s forumom in ker včeraj forum ni bil dostopen ni bila možno tudi registracija na chatu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se