Skoči na vsebino

Ukradeni Skuterji

firefox f-15

Priporočene objave

Crni firefox, letnik 2001, brez sprednjih plastik in z skrivljenimi vilicami, je bil ukraden danes v Ljubljani, 4.10.2004! Stevilka sasije: ZJM44000044069613, izpisana je na okvirju spredaj, se vidi iz polozaja voznika... Na njem sta posebnosti, par deznih gum Sava MC20 in plinski amortizer Forza oranzne barve... Na levem boku je podrajsan ima izpuh arrow in dusilec od roosta! Dekelc je pobrusen, ima navrtano hlajenje in nalepko Polini! Za kakrsnekoli info. prosim poklicite 041866517! Nagrada, pomembnosti informacije primerna, se izplaca ce dobim skuter nazaj!!

Hvala in LP

19707vse_po_mal_001-med.jpg

19707vse_po_mal_003-med.jpg

Pa se dve fotki, kaksen je skuter izgledal pred odtujitvijo... God i miss it! S to razliko, da je imel potem se dve lucki prilepljeni pod bilanco z rjavim selotejpom..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj brez plastik okrog ključavnice si ga pustil kje?  :huh:  :?  :blink:

Kot zgleda ja, torej niso tati meli težkiga dela <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Naj prvo povem, da sem skuter ZE dobil nazaj :kva2: ! So se taplavi extremno potrudil in mi ga dobili back v manj kot 24h :OK: ... tako da jih lahko pohvalim z vseh strani! Glede delovanja, razumevanja... skratka vsaka jim cast :004 ! Z skutom pa ni nic narobe, saj je itak bil brez plastik in ves pokrivljen :grim ... Edino uspeli so mi zic strgat in narediti eno grdo prasko v spoilar, pa zgonili so cca 2l benzina .) ! Tko da je to to...

Glede kraje pa tako, ni bilo doma je pa res da je bil brez plastik... samo ej, tak bumbar pa s5 nisem, da bi ga kje puscal takega ;) ! Sem tankal na Petrolu, pa sta se primajala dva Cigota... in se je eden po spletu okoliscin odpeljal :cry: ! Drugega sem pa zadrzeval do prihoda policije in jim je ocitno dal prave podatke in so lahko motor nasli! Temu drugemu pa tut gre pohvala, saj ni niti poskusil pobegniti... bols zanjga :devil: ! Ce pa koga res zanimajo detajli, PM ;) ...

Pa naj se se vam zahvalim, da ste se tako odzvali... Vsaka dobra beseda mi je v tem casu velik pomenla! Tema se pa lahko sedaj umakne iz "stickey"... HVALA vsem se 1x :notworthy: !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo da si dobil skuter nazaj, ker v vecini primerov ne najdejo, si imel srečo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker je tema že pač sticky, bom še enkrat tu ponovil, če slučajno še ni kdo prebral:

Ukraden je bil kolegov zelen Speedfight 1, brez prednjega blatnika, malo porajsan, z LeoVince izpuhom.

Ukraden je bil pred gostinsko šolo v Mariboru. Če kdo kaj ve, naj pokliče

051/34-84-34

Slike nimam direkt od njega...

Samo je pa bil one-of-a-kind ... Zelen SF1 BREZ prednjega blatnika, zadaj z črnim izolir trakom simulirane evil-eyes pa ZX...

Aja.. zadaj one ročke (kovinska palca) za katero se drži sovoznik je bla ovita z izolir trakom.

Tak.. več se pa ne spomnim..

Hvala za pomoč

se slika ukradenega TGBja:

post-18-1089631547.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!