Ice Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 ahem.....kakor za koga .....anyway...... PUPA IS BACK dobrodosla nazaj zgubljena dusa ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 COOL P WB! ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Dobra novica. Sem kar malo pogrešal Pupin pogled na (moto)svet... WB Pupa! Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: ahem.....kakor za koga Vsekakor dobra Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: ahem.....kakor za koga to je bilo misljeno,ker spet solira........zato brrrm. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 Fantje pazte se, zdej napoveduje, da išče tapravga motorista ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 14, 2002 Deli Objavljeno Januar 14, 2002 quote: Fantje pazte se, zdej napoveduje, da išče tapravga motorista ! Na pa sem spet ven padu. Mah, nimam sreče... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brko Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 Navkljub težavam, ki naj bi jih mela v službi vseeno izgleda da je našla varianto in se zopet oglaša na forumu. Še malo pa bo spet na chatu. Kdor čaka, dočaka - wellcome back PUPA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 Dobra novica ,kje ,kaj, kdaj ??? Ah, ni je. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Januar 15, 2002 Deli Objavljeno Januar 15, 2002 quote: Dobra novica ,kje ,kaj, kdaj ??? Ah, ni je. hotschko Hočko, don't be so negative. Veseli se, da bos mel spet kontraša/kontrašico. He he he. S5 se bodo iskre kresale :)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 16, 2002 Deli Objavljeno Januar 16, 2002 quote: Hočko, don't be so negative. Veseli se, da bos mel spet kontraša/kontrašico. He he he. S5 se bodo iskre kresale :)) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Ma smo se samo hecali. Sej Pupa je čist fajn. Manj jo vidim, rajš jo mam. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 Se mi je zdel de nekaj manjka. DDV in baterije ze vkljuceni v ceno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 quote:Fantje pazte se, zdej napoveduje, da išče tapravga motorista ! Lojzi ma vas rad Lojzi, bemti, ti se pa malokrat zmotis... no upam, da bo tokrat tisto malokrat. quote:Dobra novica ,kje ,kaj, kdaj ??? Ah, ni je. hotschko MA SE MI JE KR ZDELU, DA BO KMAU PRISU CAJT, K BO NEKDU "PRKORAKU" NAZAJ MED STARE "PRJATLE"... kaku ze temu pravjo... VELIKI COME BACK... NOT. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Uredil - viragica on 20/01/2002 16:40:49 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 quote: VELIKI COME BACK... NOT Vragec je BACK, spočita in (kot v najboljših časih)... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Pupa, saj veš, sol in poper data juhi pravi okus. Pa lep pozdrav ljubljanska štajerka> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Jasno, Pupa, pozdravljena nazaj... sicer sem ti pa to že v Twinu XXX dni nazaj rekel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 No, samo pozdravil jo bom, ker ne vem, kakšna je bila v "starih časih". Je pa "prav špas" z njo "pink-ponk" igrat... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 21, 2002 na vsak nacin boljse pink-ponk kot bonk bonk,fury. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 quote: na vsak nacin boljse pink-ponk kot bonk bonk,fury. Ice bo to ze vedel... Ups, Icelady tut bere forum... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 22, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2002 ahem...ze res,da lady tudi bere forum.... samo to ve hotscko bolje kot jaz. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 22, 2002 Deli Objavljeno Januar 22, 2002 Ja, to je pa tudi res.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 23, 2002 Deli Objavljeno Januar 23, 2002 JOJ.... SPLOH NISEM VEDELA, DA SE ME TUKAJ TAKO VLEČE PO ZOBEH!!!! Sicer pa, enkrat sem prebrala, ko je Barbwire napisala, da pride čas, ko se moraš malo umakniti, pogledati na zadevo iz daljine, potem pa spet napoči čas in se vrneš... nekaj takega... edinokrat, ko se z njo strinjam!! Ej fantje in dekleta, pa saj veste, da vas imam vse rada!! Nekatere pač bolj nekatere manj, z nekaterimi ping-pong igram... druge samo pridno poslušam/berem in se učim.... Ampak ste res mislili, da bi šla, pa nikoli več nazaj prišla? No ja nekateri ste verjetno to upali, ampak..... sorry Hvala Rocky, za pravilno določitev, Brko, kaj naj ti rečem... vprašanje koliko časa bo še trajalo to moje sprehajanje po motosvetu.... samo čakam, kdaj mi bo spet zatežil!! I want some more!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 24, 2002 Deli Objavljeno Januar 24, 2002 quote: .... samo čakam, kdaj mi bo spet zatežil!! Kdo ali kaj? Motosvet ali ljudje na njem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 24, 2002 Deli Objavljeno Januar 24, 2002 Moj šef.... nažalost I want some more!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 24, 2002 Deli Objavljeno Januar 24, 2002 Pupa, ce si vceri stajerce v lj. spravla, bos pa se sefa na(vdusila za) motosvet... samo, da ne bo tezil I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se