AREA Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Hoto sn samo rect da se mi zdi glupo da pravite "eh, saj se samo se en..." če bi pa umrl kak motorist bi pa vsi "moje sožalje.." in oh in sploh bli prizadeti (kao). V dolocenih primerih je bolj pametno bit tiho in si mislit svoje kot pa se delat "heroja" kjer se ni treba. Sicer pa je to samo moje mnenje, who cares <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Rad bi samo to še dodal, da se lahko to kar se je zgodilo njemu zgodi vsakemu izmed nas in to je dejstvo, sam nima pa res smisla nevem kolk jokat, ker je pač življenje treba jemat takšno kot je (jebeno)!! Zato uživajmo dokler smo zdravi pa radi se mejmo :OK: !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Vse pride vse mine... Pa kaj je naletel na kriptonit? hec..črn.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 ... V dolocenih primerih je bolj pametno bit tiho in si mislit svoje kot pa se delat "heroja" kjer se ni treba. Sicer pa ... ← :hmm: In zakaj si se potem ti takisto v tej temi napisal :blink: ? Dobrodošel med heroji :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 ... eni pa, kako čustveni so ... ... ampak je pa pač edini, ki je dejansko letel po nebu brez letala. .. to pa tut nekaj šteje ... ← One and only..... :notworthy: :notworthy: :notworthy: Sym, presenečaš me, da vedno znova presenečaš. :004 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Prišel je tiho (ups... po zraku) in stopil med legende. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Glede na njegovo stanje po nesreči in njegovo voljo do življenja, je živel bolj polno in zanimivo življenje od 90% zafrustriranih ljudi, katerih največji dosežek v življenju je, da je pri kosilu zraven kranjske popil tri pire namesto dveh. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se