KeC Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Evo po nekaj dnej je forum spet online. Da ne omenjam tragične izgube postov me zanima, ali ste občutili kakšne znake abstinenčne krize. Npr: tresenje rok :kva2: , preverjanje vsakih 5 min ali forum že dela :nono: , nevrotičnost :blink: , razdraženost :angry: in podbno ? Ajdi razpišite se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 :hmm: Res mi je nekaj manjkalo te dni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robtech Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 komaj, komaj preživel :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Mal je blo krize ker mam navado ponavadi vsak večer pred spanjem preleteti forum...zdej pa kr :huh: , približno tko kot če ti starši nehajo brati pravljice za lahkonoč :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ja, res smo vsake 5 min preverjali,če forum že dela :rolleyes: . Meni je sicer kar pasal, da je forum crknu O:-) , imampreslednicopolomljeno :BUA: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 kar naenkrat sem imel ogroooomno cajta za druge stvrai :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 blo je žalostno :( ...pa tudi v skrbeh za nastalo škodo...pisal par mailov kolegu kateremu laufa server in ga vprašal kakšna škoda lahko nastane ...pa je reku odvisno kdaj so zadnji backup naredili....tako da še dobro da je tako..... sem zasvojen......priznam I am Thundercat and i am addicted to motosvet.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ministrstvo za zdravje opozarja: Seks pomaga pri odvisnosti od Motosveta :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katja Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 odvisnost od motosvet.com......je velika :D preverjala vsaki 2 minuti če že dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ministrstvo za zdravje opozarja: Seks pomaga pri odvisnosti od Motosveta :lol1: :lol1: ← Mogoče pa bo imelo začasno nedelovanje motosveta tudi kakšen vpliv na povečano rodnost v letu 2005 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Preverjal ce dela....No sej sem se pa drugim forumom bolj posvecal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Mood swingi... bele miške... Bil je cel hudič... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Neki je mankal, hmm :? Je kr fino da zmeraj dela... :grim !!! lp flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 ...stiskanje tipke F5 vsake 14,4 sekunde, rdece oci, pospesen heartbeat, blood pressure, pospeseno dihanje, celo Avril sem zacel poslusat ("the day you slipped away was the day i found it won't be the same... ...i miss you..."), nazigat rob zombie (livin' dead girl), disturbed (down with the sickness, Remember, Darkness,... ), ob vsem tem pa iz obupa pozabil jesti, piti, kaditi, no, na vece sem pa le nasel... ...praznina v meni je bila tako veliko, da sem celo zacel gledat za zenskami (qrc... ...tud men vcasih rata... :)), globoko v sebi (v praznini) sem zacel iskat nov smisel zivljenja, in kaj je vzrok temu, da je moj smisel zivljenja offline, kateri demon ga je obsedel... ...pa z magijo sem se nameraval zacet ukvarjat... ...hudica... ...se pocutim kot da bo sel s svojo sanjsko zensko narazen... ...za dva dni... :wub: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 ...stiskanje tipke F5 vsake 14,4 sekunde, rdece oci, pospesen heartbeat, blood pressure, pospeseno dihanje, celo Avril sem zacel poslusat ("the day you slipped away was the day i found it won't be the same... ...i miss you..."), nazigat rob zombie (livin' dead girl), disturbed (down with the sickness, Remember, Darkness,... ), ob vsem tem pa iz obupa pozabil jesti, piti, kaditi, no, na vece sem pa le nasel... ...praznina v meni je bila tako veliko, da sem celo zacel gledat za zenskami (qrc... ...tud men vcasih rata... :)), globoko v sebi (v praznini) sem zacel iskat nov smisel zivljenja, in kaj je vzrok temu, da je moj smisel zivljenja offline, kateri demon ga je obsedel... ...pa z magijo sem se nameraval zacet ukvarjat... ...hudica... ...se pocutim kot da bo sel s svojo sanjsko zensko narazen... ...za dva dni... :wub: :P ← kot sem rekla: seks pomaga proti odvisnosti :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 kot sem rekla: seks pomaga proti odvisnosti :kva2: :lol1: ← si prpravlena pomagat? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Pupa, a si se na Zoka fokusirala? :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 si prpravlena pomagat? :devil: ← pridi v LJ, pa ti bomo kako primerno najdli....... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ko nimam kaj za delat grem mal po forumu pogledat a ta dva dni sta bla pa katastrofalna :BUA: . Upajmo da se to ne bo naredilo še kdaj. Sem pač gledal kakšne bedarije in še kakšne druge stvari so se našle :) :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 pridi v LJ, pa ti bomo kako primerno najdli....... :devil: ← bah, lublancanke so/ste zafnane.. :devil: MB 0wnz ya! :naughty: O:-) jebes seks, ce ni motosveta! :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ministrstvo za zdravje opozarja: Seks pomaga pri odvisnosti od Motosveta :lol1: :lol1: ← :grrr Tale odklop mi je odpru oči. :hmm: Še sem ne vem kdaj je sex prišel na nehvaležno drugo mesto. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 jebes seks, ce ni motosveta! :afro1: ← to me zelo žalosti............ :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Preživel...... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 kot sem rekla: seks pomaga proti odvisnosti :kva2: :lol1: ← ... pa nabijanje tudi .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Še dobro, da Codeine ne napiše, kako je preživel. Bo napisal, ko se zbudi... :D (dva dni nič spal press samo kebab jedel) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se