klimbra Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Torej......nekateri nabirali sexualne izkušnje Drugi......ponovno ugotovili pomen besede sex Tretji......nadaljevali s prakticiranjem sex-a,kot da se ni nič zgodilo Četrtri.....razmišljali o sex-u, pa ne vejo kaj je to Peti.........iskali kandidatke za sex, izgleda zelo neuspešno Šesti........se ponujali za kandidatte/ke za sex, več ali manj neuspešno Sedmi..... Osmi...... . . . . . . :blink: :blink: :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 še dober,da sem na drugih forumih tud mal aktiven,drgač ne vem kako bi zdržal :D prvi dan sem vsakih nekaj ur pogledal a že dela :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Še dobro, da Codeine ne napiše, kako je preživel. Bo napisal, ko se zbudi... :D (dva dni nič spal press samo kebab jedel) ← Doner kebab preko ceste rulez... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Sedmi..... ← sedmim je impotenca nenadoma izginila, ko je motosvet postal ponovno dostopen.. :P :wub: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Doner kebab preko ceste rulez... ← kje to? :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Osmim......je zmanjkalo Viagre . . . .. .. . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 :huh: kaj pa je blo :? :lol1: delaprekglavepress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Pocutil sem se tko kot vcasih, ko je prisel cirkus v mesto! Postavili so sotore, zagnali elektricne avtomobilcke..."Alo, alo, ej sefe, jedan autic ne radi" Sef pa v belih cevljih inu stunfih, "jebi ga sada, ja sam sada na svadbi, sutra cemo, da vidimo sta cemo napraviti!" :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ja res so bili težki trenutki ampak zdaj je že mimo in vse je spet v najlepšem redu :OK: , sej veste tudi najbolšim ze zgodi kaj takega! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Še dobro da je bil vikend, ko nismo v službi... Tam bi bla bolj kriza... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Še dobro da je bil vikend, ko nismo v službi... Tam bi bla bolj kriza... ← :OK: A ne kok cajt v službi prej mine, če si tukej gor. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Še dobr, da je to sovpadal z mojo odsotnostjo iz službe. A ta teden bo pa delal? Sem cel teden tu. :( (LeKajPočetiVSlužbiBrezMSPress?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Petek 5.11....moj najdaaaaaaaaaaaalljši šiht.....ni in ni bilo konca....ne mi tega več delat...sem se postarala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 ...js sn pa nabiu telefonski racun za 2,5 jurja... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Jest sm pa druge stvari počela.... :) mal sem štrikala, mal rože presajala, mal gobeline vezla, začela šivati zimski kombinezon, iz kart sem se naučila šlogat, vkuhavala sem sadje, zamrzovala zelenjavo, pomivala okna, dvanajstkrat sem dnevno s sesalcem, na otroke sem kričala, noge sem si sedemkrat depilirala, pisano perilo sem dala na 90 stopinj prat, sosedom sem ta sredn prst kazala skoz okno, prebrala sem Sveto pismo v celoti, naprej in nazaj, nato še zadnjo izvedbo Korana, napisala sem avtobiografijo ... potem sem pa spet mal štrikala in vezla... :blink: :wacko: :unsure: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Tačas sem opazil, da je na spletu še nekaj strani, katerih že dolgo nisem pogledal. Pa zvečer sem šel malo ven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Petek 5.11....moj najdaaaaaaaaaaaalljši šiht.....ni in ni bilo konca....ne mi tega več delat...sem se postarala. ← :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Hihiiiiihiiii.....16 gubic pod levim učkom,11 gubic pod desnim.....pa vse skup je mal bl suho :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: ratal!!!!!! Leta.......jeba,verjamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 sploh nisem opazil, je bil vikend preveč naporen da bi še v pisarno šel, doma pa itak nimam neta. torej lahko rečem da nisem obseden z MS :OK: pivo je še vedno pivo in vikend vikend :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Naspal sem se kot človek, pa kej sem za šolo naredu pa... dolgčas je bilo v glavnem. lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Izumil nov hobi. "teženje administartorju Codeinu" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 Še dobr da mi je jax posodu kitaro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 Izumil nov hobi. "teženje administartorju Codeinu" :) ← bogsigavedi kaj bi naredili z mano, če bi se poizkusil zgledovati po tebi & imeti isti hoby po moje nimajo dost kazenskih pik, pa bi me probal z atomsko hinrihtat :fight2: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 bogsigavedi kaj bi naredili z mano, če bi se poizkusil zgledovati po tebi & imeti isti hoby po moje nimajo dost kazenskih pik, pa bi me probal z atomsko hinrihtat :fight2: :lol1: :lol1: :lol1: ← Vodikovo!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :OK: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 pa je blo res neki čudno vse skupi kr nisem vedla kam se dam,pa še vreme slabo,sam chat pa mi še vedno ne dela in sem full žalostna pa pogrešam bando Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se