Thundercat Objavljeno November 13, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 13, 2004 še dva citata od pokojnega Arafata, potem pa lahko temo zaprete zaradi mene.... "This is my homeland - no one can kick me out." Yasser Arafat Reply to Ariel Sharon's threat to expel him from the occupied territories, September 11, 2003 Pa še na debato kdo je terorist in kdo je freedom fighter "Whoever stands for a just cause and fights for the freedom and liberation of his land from the invaders, settlers and colonialists cannot possibly be called a terrorist." Yasser Arafat Speech to United Nations, New York, November 13, 1974
SiR Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 ...in verjetno ni težko uganit kdo izmed naju simbolično predstavlja palestinca in kdo izraelca.... ← ja pa je ... tole si dobro zagonetko navedu, priznam :afro1:
Noise Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 :topic: TC in Sym, dejta se držat teme in nehajta nabijat.
SiR Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 btw: baje je arafat biu totalno odlično navezan na svojo hčer ... ki naj bi bila tudi zlo močna figura v bodoče pri organizacijah, katere bi dale vse za Arafatovo kri ...
Ice Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 ......da mi podarijo 10% arafatovega nagrabljenega..... :naughty:
Saint Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 Jah, ni stari nič na drugo stran odnesel, pa tko se je potrudil. :devil: (desetinemilijonoueurovnakradelpress) lp Rudi
motoristek Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 ......da mi podarijo 10% arafatovega nagrabljenega..... :naughty: ← Jaz imam že 10% :kva2: bi še deset :lol1: Kaj bo njegova baba potrebna zdaj delala? :hmm:
Ice Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 sicer BRBC a vseeno - JA bi naj imel po raznih kontih, na katere ima Suha BTW direkten dostop, nekaj cez piclo miljardico US$. denar bi naj izviral iz raznih dobronamernih skladov in mednarodne pomoci. zdaj veste, kam ste darovali svoje prihranke. :devil: se BTW 2: JA je za Suho - njegova 34 let mlajsa zena - vsak mesec porabil "samo" US$ 100k. ko se je omenjena dama vozila po raznih palestinskih taboriscih z bmw-jem in z plapolajocimi lasmi za volanom.... najbrz se bosta z JA zelo hitro snidela. tam v onkraju. zato bi bil sam ze s kaksnim % ali dvemi zadovoljen. tistih 10% prej napisanih je ze cista pozresnost. :devil: :lol1:
motoristek Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Mater ji.... :devil: jaz pa že pizdim za borih 10% :lol1: :lol1:
Broj Jedan Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 ne vem kaj vam gre pa ravno arafatkova kradljivost tako v nos ??? :grrr sej je bil samo eden od politikof nč bolši pa nč slabši od vseh drugih, ki so si podobni kot krajcar krajcarju :grim tak "varčevalni" odnos do državnega denarja je ja v navadi med vsemi politiki in tut en ni izjema :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :hmm: al se motim - pa bo Ice spet ugotovil, da me daje paranoja, da povsod vidim črne zarote in sem "spljohinohsamsebivnapoto" moj nasvet MSovcem/kam: denar dajte denarja potrebnemu direktno v roke - če že mislite izigravati dobrotnike in pozitivno vplivati na svojo iznakaženo egoistično samopodobo - če ga daste katerikoli dobrodelni organizaciji v roke, je samo 18% možnosti, da ga bodo dobili pomoči potrebni :xx:
GorazdH Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 in spet smo tam...en človek umre, tragedija, tisoč jih pade zraven...statistika :lol1: arafat je bil nesposoben politik,terorist in še kaj, ki mu je uspelo spravit palestince v še večji drek v katerm so že bili. pričakujem, da bo zdaj kmalu odletel šaron, ker sta bila z arafatom v simbiozi, en brez drugega ne moreta obstajati.
Janis Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 (popravljeno) No Arafatova zena je pa podjetna! A bi bil kdo od motosvetovcev zainteresiran za bizniz mogoce?! :) Tukaj je priloznost! Popravljeno November 16, 2004. Popravil Janis
Broj Jedan Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 No Arafatova zena je pa podjetna! A bi bil kdo od motosvetovcev zainteresiran za bizniz mogoce?! :) Tukaj je priloznost! ← zenkrat odgovor še čakam :hmm: me pa res zanima :lol1:
kekec III Objavljeno November 23, 2004 Opozori Objavljeno November 23, 2004 Včeraj so Židje priznali, zakaj niso hoteli Arafata pokopat v Jeruzalemu. Menda imajo s pokopi slabe izkušnje. Eden od tovarišev, je tam že vstal od mrtvih!
ajgor the mad dog Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Včeraj so Židje priznali, zakaj niso hoteli Arafata pokopat v Jeruzalemu. Menda imajo s pokopi slabe izkušnje. Eden od tovarišev, je tam že vstal od mrtvih! ← ...in jim delal še večje pizdarije,ko je bil še živ...
HHV Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 ...in jim delal še večje pizdarije,ko je bil še živ... ← Jok Bato! Tovariš J.K. dela sedaj, ko ga že dve tisočletji ni več, mnogo večje in usodnejše peesdarije, kot takrat, ko je še brusil opanke. No ja, vsaj tisti, ki trdijo, da delujejo v njegovem imenu. :SS
Tedybear Objavljeno November 26, 2004 Opozori Objavljeno November 26, 2004 Ta J.K. je bil baje Črnogorec. Naokrog se je potepal v opankah in prav nič delal. Če pa je že kej naredu, je bil pa tko al tko čudež. :kva2:
Vojč Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 Od česa je umrl Arafat? Zdravniška poročila lani preminulega palestinskega voditelja Arafata ne potrjujejo namigovanj, da naj bi ga zastrupili. Arafatova smrt še naprej ostaja nepojasnjena. Časopis The New York Times trdi, da v francoskih zdravniških poročilih piše, da nekdanji palestinski voditelj Jaser Arafat ni umrl zaradi zastrupitve ali AIDS-a. Kot nadalje poroča časnik, naj bi Arafata, ki je umrl 11. novembra 2004 v bolnišnici v Parizu, zadela kap, ki naj bi jo povzročila krvavitev zaradi neznane bolezni. Je imel AIDS? Ker je bil 75-letni Arafat ob odhodu v Francijo zelo suh, so mnogi namigovali, da ima AIDS. Ta namigovanja so zavrgle neodvisne preiskave Arafatovih zdravniških poročil. V njih naj bi pisalo, da način napredovanja bolezni in simptomi ne kažejo na to, da bi voditelj umrl zaradi zastrupitve ali virusa HIV, kot so trdili palestinski uradniki.Poleg tega, piše The New York Times, je v poročilih razvidno, da francoski zdravniki, kljub številnim testom, niso mogli ugotoviti vzroka za Arafatovo bolezen. Časnik še trdi, da palestinski voditelj ni prejel pravočasno antibiotikov. Ko je prispel v Francijo, naj bi bilo za zdravljenje že prepozno.
kekec III Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 (popravljeno) Od česa je umrl Arafat? Zdravniška poročila lani preminulega palestinskega voditelja Arafata ne potrjujejo namigovanj, da naj bi ga zastrupili. Arafatova smrt še naprej ostaja nepojasnjena. Časopis The New York Times trdi, da v francoskih zdravniških poročilih piše, da nekdanji palestinski voditelj Jaser Arafat ni umrl zaradi zastrupitve ali AIDS-a. Kot nadalje poroča časnik, naj bi Arafata, ki je umrl 11. novembra 2004 v bolnišnici v Parizu, zadela kap, ki naj bi jo povzročila krvavitev zaradi neznane bolezni. Je imel AIDS? Ker je bil 75-letni Arafat ob odhodu v Francijo zelo suh, so mnogi namigovali, da ima AIDS. Ta namigovanja so zavrgle neodvisne preiskave Arafatovih zdravniških poročil. V njih naj bi pisalo, da način napredovanja bolezni in simptomi ne kažejo na to, da bi voditelj umrl zaradi zastrupitve ali virusa HIV, kot so trdili palestinski uradniki.Poleg tega, piše The New York Times, je v poročilih razvidno, da francoski zdravniki, kljub številnim testom, niso mogli ugotoviti vzroka za Arafatovo bolezen. Časnik še trdi, da palestinski voditelj ni prejel pravočasno antibiotikov. Ko je prispel v Francijo, naj bi bilo za zdravljenje že prepozno. ← In še njegova zadnja slika...(zadnja vrsta ,drugi iz desne strani...) Popravljeno September 8, 2005. Popravil kekec III
Thundercat Objavljeno September 8, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 8, 2005 te dni je bil umorjen njegov nečak.... vir
Anubis Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ......da mi podarijo 10% arafatovega nagrabljenega..... :naughty: ← Pohlepnež...jaz se zadovoljim s samo 1%. Sem pač bolj skromne narave ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se