Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Če si videla, da imaš težave, zakaj nisi še dodatnih 10 ur vozila? Saj bi se lahko sama tako odločila ...

Naj ti kar jaz odgovorim v njenem imenu:

1. Hitreje prideš do izpita... Ni ti treba poslušati nepotrebnih kritik inštuktorja in upoštevat nesmiselnih pravil npr.

vožnja 1m (al kolko že je) od desnega roba, zoprnega vključevanja na enosmerno cesto,....

2. Kot je bilo že rečeno se iz lastnih izkušenj dosti bolj naučiš kot iz avtošole (to verjetno ne velja za vse,

sigurno pa za večino motoristov!)

3. Kaj pa financiranje? Nismo vsi milionarji, da bi lahko tako razpolagali z denarjem.

Evo sem bil priden in sem naredil nekaj kalkulacij:

10 ur avtošole (kar je 7.5 realnih ur) = cca 250€ s čim lahko kupiš več kot 200l bencina,

kar pomeni skoraj 3.500km če je poraba 6l/100km.

In če imaš povprečno hitrost vožnje 70km/h lahko s tem narediš krepkih 50ur vožnje

(+tega je vožnja po lastni želji -kdaj ti paše, kam ti paše, s čim ti paše)

Upam da ti je zdaj bolj jasno ZAKAJ NE...

Objavljeno

Naj ti kar jaz odgovorim v njenem imenu:

1. Hitreje prideš do izpita... Ni ti treba poslušati nepotrebnih kritik inštuktorja in upoštevat nesmiselnih pravil npr.

vožnja 1m (al kolko že je) od desnega roba, zoprnega vključevanja na enosmerno cesto,....

2. Kot je bilo že rečeno se iz lastnih izkušenj dosti bolj naučiš kot iz avtošole (to verjetno ne velja za vse,

sigurno pa za večino motoristov!)

3. Kaj pa financiranje? Nismo vsi milionarji, da bi lahko tako razpolagali z denarjem.

Evo sem bil priden in sem naredil nekaj kalkulacij:

10 ur avtošole (kar je 7.5 realnih ur) = cca 250€ s čim lahko kupiš več kot 200l bencina,

kar pomeni skoraj 3.500km če je poraba 6l/100km.

In če imaš povprečno hitrost vožnje 70km/h lahko s tem narediš krepkih 50ur vožnje

(+tega je vožnja po lastni želji -kdaj ti paše, kam ti paše, s čim ti paše)

Upam da ti je zdaj bolj jasno ZAKAJ NE...

Ej brezveze truda :D

Mašina je na forumu zato, da najeda pa išče vsako najmanjšo napakico :P

Objavljeno

kak mi je to glupo ko se forsirate tu po forumih...

spremembe bojo tedaj ko se bo večina ljudi vprašala, če me res imajo za norca? dokler pa se plava z tokom pa bo ostalo isto, no... vsako leto hujše vbistvu... pač... saj država daje udarce po porcijah da se nebi pogruntalo da vas hladnokrvno izkoriščajo... sej imajo pravico, no vbistvu.. dolžnost da vam praznijo žepke ;)

sej vem zakaj se ne pritožujete, ste preveč zaposleni s plačevanjem davkov, nč ne zamerim, ni blema lejga :)

zdaj pa nazaj na delo kaj še buliš ke ;)

Objavljeno

Men je zdej bivši inštruktor reku, da je obvezno 22ur vožnje in use teste ponovno pisat, za 35kw. Čist sem razočaran. sem računov bo pršl use skupi slabih 1000evrov, groza... in pol pri 20tem letu še enkrat headbang.gif nevem pa zakaj tolk ur, neki časa nazaj je blo "sam" okol 10 ur... sad.gif

Objavljeno

Če je pa tko reku in maš ti A1 že, pol se je pa zmotu.

Objavljeno

Če je pa tko reku in maš ti A1 že, pol se je pa zmotu.

sej jest tut tko mislm, zato sm pa tuki napisu surrender.gif ker to je porazno, 22ur pa ena ura je zdekj 35 evrov, ful se je podražil whistle.gif

Objavljeno

sej jest tut tko mislm, zato sm pa tuki napisu surrender.gif ker to je porazno, 22ur pa ena ura je zdekj 35 evrov, ful se je podražil whistle.gif

če maš ti že 2 let za A1, odpelš samo 11ur in ne 22. Preverjeno na 3D AŠ, in AMZS AŠ.

Objavljeno

če maš ti že 2 let za A1, odpelš samo 11ur in ne 22. Preverjeno na 3D AŠ, in AMZS AŠ.

Ja tako je...jst tud zdej delam in mam sm 10 al 11 ur za nardit

Objavljeno

Ja tako je...jst tud zdej delam in mam sm 10 al 11 ur za nardit

pol pa super trance_43_wavetowel2.gif aja, kwa morš to točn nardit, samo vožnjo al tudi teste?

Objavljeno

Sam 10 oz 11 ur odvoziš, izpitno vožnjo opraviš in dobiš izpit za A2. :D

Objavljeno

pol pa super trance_43_wavetowel2.gif aja, kwa morš to točn nardit, samo vožnjo al tudi teste?

sam vožne rabš vozt ne rabš testou

Objavljeno

Kje pa delaš da maš tak drag (35€)?

Drugač se pa probaj z inštruktorjom zmenit da ti nekaj ur pripiše (recimo jih nardiš 7 pa ti 4 napiše d maš 11).

Objavljeno

Kaj pa če imam že kakih pet let izpit A1 in sem lansko leto naredil A2....

A je možno dobit A kategorijo (neomejeno) brez da bi šel čez kakršn koli postopek?

V mislih imam glavno vožnjo...

LP

Objavljeno

Kje pa delaš da maš tak drag (35€)?

Drugač se pa probaj z inštruktorjom zmenit da ti nekaj ur pripiše (recimo jih nardiš 7 pa ti 4 napiše d maš 11).

B&B, jah lohk to nardi, sam sm pol u minusu, vozu nam, plačat bom pa vseen mogu... wallbash.gif

vozu bom tolk kolkr bo treba, sam bom pa zjebov uno XT 660 u nulo, mav po zadnji pa prvi, pa mal bl bomo na zadnjo žlajfal, ups trance_25_naughty.gif jim bom jest naredu stroške winkiss.gif

Objavljeno

Zakaj bi plačal???

pizda nwm no, če se to da... se bom probov zment ja valda, sam je že velik frendov tut probal kej takkga, pa se neda.

Objavljeno

Odvisno res od avtošole, jst zdej delam za A1 pri maksiju, pa mislim da bi se dalo marsikaj zmenit :)

Objavljeno

Odvisno res od avtošole, jst zdej delam za A1 pri maksiju, pa mislim da bi se dalo marsikaj zmenit :)

in kok daš za uro?

Objavljeno

pizda nwm no, če se to da... se bom probov zment ja valda, sam je že velik frendov tut probal kej takkga, pa se neda.

Pri meni se je dalo, celo inštruktor sam je predlagal... Izpit sn naredu s "24" urami od tega je blo 5 kr tko napisanih.

To je blo za A1, za A2 pa računam sam ene 5-6 ur nardit, ker itak nevem kaj naj bi tistih 11 ur počel?

Aja pa te ure lahko že pred 18 letom narediš in potem samo glavna vožnja (tako kot za avto)?

Objavljeno

Pri meni se je dalo, celo inštruktor sam je predlagal... Izpit sn naredu s "24" urami od tega je blo 5 kr tko napisanih.

To je blo za A1, za A2 pa računam sam ene 5-6 ur nardit, ker itak nevem kaj naj bi tistih 11 ur počel?

Aja pa te ure lahko že pred 18 letom narediš in potem samo glavna vožnja (tako kot za avto)?

Tudi sam sem imel napisanih 10 ur, izpit pa naredil s 5, vendar sem vseeno moral plačati 10 ur. Najbrž si jih tudi ti moral plačati...

Objavljeno

kaj si delu z 19 urami ?? :D

ja lahko že prej nrdiš sm za glauno morš dopovnt 18-tko

Objavljeno

kaj si delu z 19 urami ?? :D

Učil sem se vožnje pa pravil pač prej nisn nikol vozu motorja z ročnim prestavljanjem, pa pravil tud nisn neki poznal...

Aja pa 2 krat sn padu če ti priznanje tolk velik pomeni :rolleyes:

Drugač pa ne, tistih 5 ur mi ni blo treba plačat, zihr da ne.

Objavljeno

Učil sem se vožnje pa pravil pač prej nisn nikol vozu motorja z ročnim prestavljanjem, pa pravil tud nisn neki poznal...

uff uff. čudno da ne, sej si že tko fuul plaču whistle.gif pizdarija, jst sm mev 10ur usega skupi pa je blo že to dost dnarja... si jim pa kr pustu eno fajn plačo slap.gif zle sm ga klicov, pa mi je reku da se neda nič, ker je zelo poostren nadzor zadnje čase... sad.gif

Objavljeno

no sej pač če se nis nikol prej nč vozu pa ti je boi 1. ispit pol pa bol da si naredu mau več ;)

Objavljeno (popravljeno)

Ma je sj zdej mislim d nebi smel met težal ker itak bom še za auto vzporedno delu

Popravljeno . Popravil 5n4jd3r

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!