Skoči na vsebino

Izpit

_miha

Priporočene objave

Matr še ta udarec :D Da ga ma edn u žepu jst pa skor dalj od njega k 2 dni nazaj :wacko: :P

Čestitam za uspeh :OK:

Popravljeno . Popravil mjemec
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

http://www.bb-kranj.si/db/forum_posts.asp?TID=107&PN=1&TPN=1

Rečeno, storjeno (moj post je tisti pod userjem BLA)  ;)  Sm se mau umiriu do zdele pa sm jim rajš na lep način povedu.. Upam da me bodo upoštevali.

Kolk ur je pa dan današnji potrebno za to da te spustijo na izpit?

A majo še vedno v naprej določeno traso po kateri se moraš peljat na izpitni vožnji ali ti sproti govori po mikrofonu?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk ur je pa dan današnji potrebno za to da te spustijo na izpit?

A majo še vedno v naprej določeno traso po kateri se moraš peljat na izpitni vožnji ali ti sproti govori po mikrofonu?

Včas je blo za A-125 14 priporočenih ur za A-neom pa 17.

Vožnjo ti pa sprot govori po mikrofonu :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa to ti vse po mikrofonu govori ... drgac pa mas obveznih 15 ur voznje - to za neomejeno pac po tolkih letih da dobis za neomejen izpit. Jst mislim da mam 7.000 al 7.500 / 1h voznje ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk pa stane ura vožnje če maš svoj motor?

a se to sploh da? men se zdi, da to ni možn. Takrt k sm jst delu izpit, to NI blo možn! saj v tisti avtošoli

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kolk pa stane ura vožnje če maš svoj motor?

Eh brezveze, morš met motor ful neki zavarvan pa tut tist AO+ ma use morš met.Tko d je ura vožnje cenejša za ene 500-1000 dinarjev

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons fuknu na CPP! jebesh... bo drug tedn bols ;) drgac sm meu pa do zadne strani use prou... na zadni pa 2 uprasanja za 5 pik narobe :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jao :D kak lahk CPP-je fuknes lol :D

jst mam narjeno prvo pomoc pa cppje zej morm en dan nest se zdravnisko na avtosolo pa se lotim z voznjami hehe ;) ma mislim da tega kao ne mors vsaj splaca se ti pomoje ne ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hmmmm ko sm js delal lani izpit je ura vožnje bla 6000sit blo pa je obvezno 15ur

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm pa dons mev prvo vožnjo na cesti :) (5,6 ura)

Morem rečt de je blo :OK: ,ko sm šu 80 km/h po ravnin(izven naselja) pa mi je inštruktor reku,da ga naj še mal prvijem,da se mal zlaufa :P,vozm pa hyusung GV 125 Aquila.

Kaj pa ki vi vozte na avtošolah (mogoče je to vprašanje mal :topic: ,ma vseeno prašam)

Men neki ni jasn!

Jst bom mev še 3x vožno po 2h in bo to skupno naneslo 12 ur če štejem še te ka so zamano.

Pa mi je inštruktor reku de bova končala,sam se mi zdi čudno ko pa moreš met minimalno obvezno 15h,razn če bi bo skoz prste pogledu pa mi bo še tiste 3 ure tk napisu. :P Upam da!!! Mev kdo podobno izkušno??? :? :?

Čakata me pa še glavna vožna in republiški :(

Popravljeno . Popravil zmek
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Komot jih fukneš, čist odvisen kako polo dobiš... Da ne govorimo da so nekatera vprašanja :slap:

:OK: :OK: :OK: jao kera uprasanja sm meu!!! pa lih tista 2 sta mogla bit za 5 pik! :BUA:

Jst sm pa dons mev prvo vožnjo na cesti :) (5,6 ura)

Morem rečt de je blo  :OK: ,ko sm šu 80 km/h po ravnin(izven naselja) pa mi je inštruktor reku,da ga naj še mal prvijem,da se mal zlaufa :P,vozm pa hyusung GV 125 Aquila.

Kaj pa ki vi vozte na avtošolah (mogoče je to vprašanje mal :topic: ,ma vseeno prašam)

Men neki ni jasn!

Jst bom mev še 3x vožno po 2h in bo to skupno naneslo 12 ur če štejem še te ka so zamano.

Pa mi je inštruktor reku de bova končala,sam se mi zdi čudno ko pa moreš met minimalno obvezno 15h,razn če bi bo skoz prste pogledu pa mi bo še tiste 3 ure tk napisu. :P Upam da!!! Mev kdo podobno izkušno??? :?  :?

Čakata me pa še glavna vožna in republiški  :(

jest furam z yamaho TW. bl bogo use skupi... sam mi je ratal it ene 95 z njo :kva2: drgac sm pa jest sam 5ur odvozu pa je reku da je dost... bi meu jutr ze glavno vozno ce bi dons naredu CPPje :( tko bom pa se mal caku :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sm dons naredu izpit tko d sm še dvignt ga moram pol pa gasa :D

Mel sm pa 12 ur inštruktor mi je pa 15 pisal da sm prej naredu

Vozu sm pa yamaho tw in sm jo nateral mal čez 100 sm se je vse tresl :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LOL CPP sm jst naredu u prvo brez napak pa brez učenja. K ma B&B še kr tiste tastare pole.. Sam občinski pa :wacko: Ju3 se grem na novo prjavt pa še tisto knjigo dobim po pošti pomoje. Drgač se pa pr B&B fura s tisto yamaho tw al kaj je.. K ma zadi tako ful široko enduro gumo. Gre nikamor ne sam to je itq bolš ker težje greš prehitro na izpitni vožnji :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

KAj tok drage ure ste mel za motor ajej  .)

Anede!Res mate drage ure...jst sm mu za 125 uro po 5400 da se jo pa še cenej dobit .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Yamo TW sm jest nateral 115, ma sm mislu da mi bo mašina odpadla-bi šlo pa še mal več

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ewo dons sm su na UE in dobu izpit za neomejeno yeah :OK: :naughty: ...mu sm pa sreco po posti sm dobu da kdor ma do 13ga tega mesca izpit za A ze 2 leti dobi neomejeno...no ja sej kje se bo se sigurn dal pogulft :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst pa čez 11 dni :kva2: :yea1:

let's pray for one stupid bit*h which will not have a clue that we are not 13th :ninja: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!