Bossek Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 mal samohvale včer naredu izpit za A neomejeno :OK: :yea2: vse skup me je prišlo cirka 118k SIT, naredu pa sem vse v prvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Avgust 8, 2005 Deli Objavljeno Avgust 8, 2005 (popravljeno) Matr še ta udarec :D Da ga ma edn u žepu jst pa skor dalj od njega k 2 dni nazaj :wacko: :P Čestitam za uspeh :OK: Popravljeno Avgust 8, 2005. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 http://www.bb-kranj.si/db/forum_posts.asp?TID=107&PN=1&TPN=1 Rečeno, storjeno (moj post je tisti pod userjem BLA) ;) Sm se mau umiriu do zdele pa sm jim rajš na lep način povedu.. Upam da me bodo upoštevali. ← Kolk ur je pa dan današnji potrebno za to da te spustijo na izpit? A majo še vedno v naprej določeno traso po kateri se moraš peljat na izpitni vožnji ali ti sproti govori po mikrofonu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Kolk ur je pa dan današnji potrebno za to da te spustijo na izpit? A majo še vedno v naprej določeno traso po kateri se moraš peljat na izpitni vožnji ali ti sproti govori po mikrofonu? ← Včas je blo za A-125 14 priporočenih ur za A-neom pa 17. Vožnjo ti pa sprot govori po mikrofonu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 pa to ti vse po mikrofonu govori ... drgac pa mas obveznih 15 ur voznje - to za neomejeno pac po tolkih letih da dobis za neomejen izpit. Jst mislim da mam 7.000 al 7.500 / 1h voznje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenhorn Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Kolk pa stane ura vožnje če maš svoj motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Kolk pa stane ura vožnje če maš svoj motor? ← a se to sploh da? men se zdi, da to ni možn. Takrt k sm jst delu izpit, to NI blo možn! saj v tisti avtošoli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Kolk pa stane ura vožnje če maš svoj motor? ← Eh brezveze, morš met motor ful neki zavarvan pa tut tist AO+ ma use morš met.Tko d je ura vožnje cenejša za ene 500-1000 dinarjev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 dons fuknu na CPP! jebesh... bo drug tedn bols ;) drgac sm meu pa do zadne strani use prou... na zadni pa 2 uprasanja za 5 pik narobe :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 jao :D kak lahk CPP-je fuknes lol :D jst mam narjeno prvo pomoc pa cppje zej morm en dan nest se zdravnisko na avtosolo pa se lotim z voznjami hehe ;) ma mislim da tega kao ne mors vsaj splaca se ti pomoje ne ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Komot jih fukneš, čist odvisen kako polo dobiš... Da ne govorimo da so nekatera vprašanja :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 hmmmm ko sm js delal lani izpit je ura vožnje bla 6000sit blo pa je obvezno 15ur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DGUZELJ Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Ja pr men je bla ura 6500sit, obveznih je blo pa tud 15 ur! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiC Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 (popravljeno) Jst sm pa dons mev prvo vožnjo na cesti :) (5,6 ura) Morem rečt de je blo :OK: ,ko sm šu 80 km/h po ravnin(izven naselja) pa mi je inštruktor reku,da ga naj še mal prvijem,da se mal zlaufa :P,vozm pa hyusung GV 125 Aquila. Kaj pa ki vi vozte na avtošolah (mogoče je to vprašanje mal :topic: ,ma vseeno prašam) Men neki ni jasn! Jst bom mev še 3x vožno po 2h in bo to skupno naneslo 12 ur če štejem še te ka so zamano. Pa mi je inštruktor reku de bova končala,sam se mi zdi čudno ko pa moreš met minimalno obvezno 15h,razn če bi bo skoz prste pogledu pa mi bo še tiste 3 ure tk napisu. :P Upam da!!! Mev kdo podobno izkušno??? :? :? Čakata me pa še glavna vožna in republiški :( Popravljeno Avgust 9, 2005. Popravil zmek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Ja če vid da znaš vozet in (taglavno) da je inštruktor zakon, tud mal šenka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Komot jih fukneš, čist odvisen kako polo dobiš... Da ne govorimo da so nekatera vprašanja :slap: ← :OK: :OK: :OK: jao kera uprasanja sm meu!!! pa lih tista 2 sta mogla bit za 5 pik! :BUA: Jst sm pa dons mev prvo vožnjo na cesti :) (5,6 ura) Morem rečt de je blo :OK: ,ko sm šu 80 km/h po ravnin(izven naselja) pa mi je inštruktor reku,da ga naj še mal prvijem,da se mal zlaufa :P,vozm pa hyusung GV 125 Aquila. Kaj pa ki vi vozte na avtošolah (mogoče je to vprašanje mal :topic: ,ma vseeno prašam) Men neki ni jasn! Jst bom mev še 3x vožno po 2h in bo to skupno naneslo 12 ur če štejem še te ka so zamano. Pa mi je inštruktor reku de bova končala,sam se mi zdi čudno ko pa moreš met minimalno obvezno 15h,razn če bi bo skoz prste pogledu pa mi bo še tiste 3 ure tk napisu. :P Upam da!!! Mev kdo podobno izkušno??? :? :? Čakata me pa še glavna vožna in republiški :( ← jest furam z yamaho TW. bl bogo use skupi... sam mi je ratal it ene 95 z njo :kva2: drgac sm pa jest sam 5ur odvozu pa je reku da je dost... bi meu jutr ze glavno vozno ce bi dons naredu CPPje :( tko bom pa se mal caku :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Avgust 9, 2005 Deli Objavljeno Avgust 9, 2005 Jst sm dons naredu izpit tko d sm še dvignt ga moram pol pa gasa :D Mel sm pa 12 ur inštruktor mi je pa 15 pisal da sm prej naredu Vozu sm pa yamaho tw in sm jo nateral mal čez 100 sm se je vse tresl :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 LOL CPP sm jst naredu u prvo brez napak pa brez učenja. K ma B&B še kr tiste tastare pole.. Sam občinski pa :wacko: Ju3 se grem na novo prjavt pa še tisto knjigo dobim po pošti pomoje. Drgač se pa pr B&B fura s tisto yamaho tw al kaj je.. K ma zadi tako ful široko enduro gumo. Gre nikamor ne sam to je itq bolš ker težje greš prehitro na izpitni vožnji :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 No jst sem ubistvu govoru za republiške teste, sam jim zmer rečem cpp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 KAj tok drage ure ste mel za motor ajej .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 KAj tok drage ure ste mel za motor ajej .) ← Anede!Res mate drage ure...jst sm mu za 125 uro po 5400 da se jo pa še cenej dobit .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Yamo TW sm jest nateral 115, ma sm mislu da mi bo mašina odpadla-bi šlo pa še mal več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
d€nzi Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 ewo dons sm su na UE in dobu izpit za neomejeno yeah :OK: :naughty: ...mu sm pa sreco po posti sm dobu da kdor ma do 13ga tega mesca izpit za A ze 2 leti dobi neomejeno...no ja sej kje se bo se sigurn dal pogulft :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Čestitam :OK: Jaz pa čez 2 dni! :yea1: :yea2: Gikser je tudi že nemiren O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Avgust 10, 2005 Deli Objavljeno Avgust 10, 2005 Jst pa čez 11 dni :kva2: :yea1: let's pray for one stupid bit*h which will not have a clue that we are not 13th :ninja: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se