AiroH Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Po moje, da tud če ti ne piše, oni sm pogledajo kdaj si naredu izpit, pa bojo vedl da si VOZNIK ZAČETNIK. .) Al pa tud ne, to je sm moje mnenje... LP ← če misliš policaje heh sploh ne gledajo ti datum in to oni samo pogledajo kere kategorije lahko voziš in opombe to je to ............pol pa ti morijo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 Frodo cestitam!!! :OK: u tork bote pa sedno ucno uro se za mene pesti drzal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAN49 Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Ne vem, če je to res. ZVCP-1-UPB1 (Ur. list RS 51/2005) pravi v 147. členu v 4. 5. in 6. odstavku takole: ... katerih moč motorja ne presega 25kW in razmerje moč motorja/masa vozila ne presega 0,16 kW/kg.... notri je in in ne ali. Zato veljata oba pogoja hkrati: 25 kW in 0,16 kW/kg. ← Kolikor je meni znano mora motor zadostovati enemu od teh dveh pogojev, pa ga lahko uvrščamo v to kategorijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Avgust 31, 2005 Deli Objavljeno Avgust 31, 2005 Ne vem, če je to res. ZVCP-1-UPB1 (Ur. list RS 51/2005) pravi v 147. členu v 4. 5. in 6. odstavku takole: ... katerih moč motorja ne presega 25kW in razmerje moč motorja/masa vozila ne presega 0,16 kW/kg.... notri je in in ne ali. Zato veljata oba pogoja hkrati: 25 kW in 0,16 kW/kg. še bolj izrazito to potrjuje 149. člen v 3. odstavku: ... katerih moč ne presega 25 kW, pri katerih razmerje med močjo motorja in maso vozila ne presega 0,16 kW/kg. ← :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Frodo zdj se boš pa km z nami pelu da bomo mel še derbija med sabo. Pa seveda vabljen v motoklub če boš hotu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 :ninja: GHOST RIDER :ninja: dons naredu izpit :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Čestitke! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 čestitke tut z moje strani :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Čestitam tudi tle! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 hvala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 19.9. držte pesti za gospoda Jemca :D Prosiiiiiim O:-) Če zdj ne nrdim bo kriza... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 19.9. držte pesti za gospoda Jemca :D Prosiiiiiim O:-) Če zdj ne nrdim bo kriza... ← Ka si že padu ali kako da bo kriza? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 nekam dolgo se ne oglasi....mozno da zapija ....sam ne vem kaj :> :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vikking Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Hehe :D jst bi tud zapiju sam sem ruknu v prvo, bo treba počakat do 20.9 da vidmo če bo v drugo bolje :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Ne se sekirat sej nisi prvi ne zadnji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 Dans naredu izpit za avto :OK: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 :topic: yamah :D hecam se Ja zdj boš pa pol km zafuru da se razume :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 (popravljeno) Hehehehe zapijam ga redno.. Če padem/nrdim/niti ne pišem :D Alkohol je moj idol. Pa sj je v merah.. ;) Amm 1-krat sm do zdj padu. Zadnč k sm biu prov hud na avtošolo. Zdj mam vso potrebno gradivo pa se bom probu tud mau poučit. Da le nrdim to beštijo od izpita :D Držte pesti... Popravljeno September 9, 2005. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xboyx Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 mene pa neki zanima kasn ispit potrebujes za 4-kolesnika 125 a-kategorijo mislim istega kot naprimer za 125 cestko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Rabiš met izpit za avto kokr jst vem...mogoče je še varianta da maš A-neomejeno druzga pa mislm da ni .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 A ni neka kategorija po novem Lahki štirikolesniki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
e_boy Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 (popravljeno) Pozdravljeni! neki me zanima: a ko vas policaji ustavjo in vam pogledajo voznisko - a jo kj preverjajo?? :ninja: k sm slisu, da se velik folka voz po cestah s fejk vozniskami...kako je kj s tem? O:-) Popravljeno September 10, 2005. Popravil e_boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 seveda jo preverijo. ponavad pogleda za kok mas izpit pa kok mas v prometni moc... fejk vozniske? nism she slisou Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 A ni neka kategorija po novem Lahki štirikolesniki? ← Ja to naj bi bla I-kategorija ki jo naj bi uvedl že lani sam ne vem kako je zdej s tem...I kat. pa naj bi zajemala lahke 4-kolesnike do 50 al 125 ccm(nism čist prepričan .) ) neki me zanima: a ko vas policaji ustavjo in vam pogledajo voznisko - a jo kj preverjajo?? :ninja: k sm slisu, da se velik folka voz po cestah s fejk vozniskami...kako je kj s tem? O:-) ← Ja valda da jo lahko preverjo!Če si jim mal sumljiv grejo prec une cifre pa kategorije preverjat! Drgač pa fejk vozniške še nism vidu vem pa da se jo da dobit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Ja to naj bi bla I-kategorija ki jo naj bi uvedl že lani sam ne vem kako je zdej s tem...I kat. pa naj bi zajemala lahke 4-kolesnike do 50 al 125 ccm(nism čist prepričan .) ) Ja valda da jo lahko preverjo!Če si jim mal sumljiv grejo prec une cifre pa kategorije preverjat! Drgač pa fejk vozniške še nism vidu vem pa da se jo da dobit :whistle: ← jst tut vem, da se jo da dubit, pa tut vidu sm jo že! sam ne bom povedu kdo jo ma :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se