Stric Burek Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Seveda tudi od mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 sym ruls :P eine grose jok3 [neki tazga] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 se prdruzujem cestitkam... zdj pa sam se mene cakate ane? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frodo Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Evo, veeeeeeelike čestitke še od mene, pa še ene VELIIIIIIKEEEEE čestitke vsem k jim še nisem čestital.... :OK: Motoristi smo CARJI!!! :kva2: Ajde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Motoristi smo CARJI!!! :kva2: Ajde ← :yea2: :yea2: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
d€nzi Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 brawo selotejp zej pa se vstopi v klub 125k da pol nardimo en điro skupi :OK: P.S: nismo carji ampak legende :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Josi Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 Zanima me če ma mogoč kdo primere pol za občinske teste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 16, 2005 Deli Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) Zanima me če ma mogoč kdo primere pol za občinske teste? jp Popravljeno September 16, 2005. Popravil GHOST RIDER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Josi Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 A mi jih lahko mogoč pošleš na mail , lepo prosim ? jozi4@email.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 ooo dej prosm se men dej bosta.bostjan@siol.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 17, 2005 Deli Objavljeno September 17, 2005 prevlk je useskup da bi lohk poslau tole si mal poglejta pa bo: www.vozniski-izpit.com/kviz/test1_1/test1.htm www.jaguar.si/cpppole.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 yo mene pa nekaj zanima, bom kar tu vprasal, sicer me zanima za izpit za avto, pa itak je vseeno.. Zanima me, ce za tiste, ki smo izpit naredili pred novim zakonom(pred 1.1 2005) velja, da smo vozniki zacetniki 2 leti, ali pademo v nov zakon, kjer je voznik-zacetnik 3 leta?? (oz.do 21 leta)pomoje je bolj logicno, da sem voznik zacetnik samo 2 leti, kakor je blo po starem zakonu, po katerem sem opravil vozniski izpit. pa pardon, ce je ze bilo omenjeno.. :blush: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 yo mene pa nekaj zanima, bom kar tu vprasal, sicer me zanima za izpit za avto, pa itak je vseeno.. Zanima me, ce za tiste, ki smo izpit naredili pred novim zakonom(pred 1.1 2005) velja, da smo vozniki zacetniki 2 leti, ali pademo v nov zakon, kjer je voznik-zacetnik 3 leta?? (oz.do 21 leta)pomoje je bolj logicno, da sem voznik zacetnik samo 2 leti, kakor je blo po starem zakonu, po katerem sem opravil vozniski izpit. pa pardon, ce je ze bilo omenjeno.. :blush: LP ← pomoje, da boš voznik začetnik 3 leta, ker drugače bi tut pri A kategoriji veljalo, da tisti, ki smo naredili izpit pred 1.1.2005, da bi dobili A neomejeno pri 18h letih (s pogojem, da bi imeli 2 leti veljavno vozniško)! tko jst mislm, čist 100% pa nism! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 samo pri teh omejitvah se je nekaj govorilo o spremembah zakona 13. 8. al kaj ze, to je pomoje druga stvar, ker je ta zakon(da si 2 leti zacetnik) veljal do 1. 1. 2005, jaz pa sem pred tem naredil izpit, zato ravno sprasujem, ker nisem preprican kako je s tem :hmm: pa lahko please odgovori, nekdo, ki je preprican kako je na stvari, al pa je prebral crno na belem, ker ta "meni se zdi, da je tako", ni ravno ziher :hmm: :hmm: :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 samo pri teh omejitvah se je nekaj govorilo o spremembah zakona 13. 8. al kaj ze, to je pomoje druga stvar, ker je ta zakon(da si 2 leti zacetnik) veljal do 1. 1. 2005, jaz pa sem pred tem naredil izpit, zato ravno sprasujem, ker nisem preprican kako je s tem :hmm: pa lahko please odgovori, nekdo, ki je preprican kako je na stvari, al pa je prebral crno na belem, ker ta "meni se zdi, da je tako", ni ravno ziher :hmm: :hmm: :( ← moja seka je tut pred 1.1.2005 nardila pa je ''samo'' 2 leti voznik začetnik torej si tut ti sam 2 leti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiC Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 SeLoTeJp....Tut jst ti čestitam de si naredu! Od včeri naprej sm tut jst med vam...naredu izpit za 125 :D :D :OK: :OK: :OK:,kumi čakam ponedeljek,ko dobim nov motor (yamaha dt125x) :kva2: :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mi Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 čist novega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 SeLoTeJp....Tut jst ti čestitam de si naredu! Od včeri naprej sm tut jst med vam...naredu izpit za 125 :D :D :OK: :OK: :OK:,kumi čakam ponedeljek,ko dobim nov motor (yamaha dt125x) :kva2: :D :) ← To! :OK: A tale Yamaha je 4-taktna? :hmm: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 mene pa neki zanima. kaj vse rabš, da nardiš izpit A kategorije (PP, CPP, vožnja....) tnx za vse inf. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 mene pa neki zanima. kaj vse rabš, da nardiš izpit A kategorije (PP, CPP, vožnja....) tnx za vse inf. ← najprej greš v avtošolo, se prjavš, greš na predavanja CPP, pol pišeš društvene CPP, pol začneš vozt, spotoma narediš prvo pomoč in greš na zdravniški pregled, ko inštruktor meni, da si sposoben za vožnjo, te prijav na društveno vožnjo, pol se greš prjavt na občinske teste, če narediš, te inštruktor prjav na glavno vožnjo, če narediš, greš po vozniško izkaznico! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 pozabu si mastno plačevanje :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 pozabu si mastno plačevanje :BUA: ← mhm mislim da je ura vožnje 7k kar je to mucho :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 zmek a se midva poznava? :eek: boš dau en điro k vidm da si zlo blizu :OK: :oops: :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Jest sm meu prvo po 5500 pol pa 6000sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Jest sm meu prvo po 5500 pol pa 6000sit ← js sm mel skozi 6k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se