BaHa Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 A poznaš al poznaš poznaš poznam poznam :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Zagovora ni več. Testi so pa u iber zafu*ani. Če se ne nadrkaš tistih 2eh knjig ne narediš. Nimaš šans.. Maš šanse tut če knjig nič ne berš...jst sm za avto 1. padu,ker se pač nism nč uču,2.pa mal pole pogledu pa naredu brez napake,rešu v 6ih minutah .) :) Jst zdaj ze mal iscem glede avtosol kam bi so :? se 2 mesca pa grem delat izpit,upam da bo slo vse tak kot za "H" kategorijo :D Sem pa na internetu najdo ene zanimive pol za vadit :OK: KLIK!!!Ti na koncu pove pravilne odgovore,kolk % si,kolk mas pravilnih odgovorov,...,pa pri vsakem vprasanju ti za prejsniga pove pravilen odgovor,tak da si lahk sproti preveris. Ja kokr jst vem zadnje leta aprila še zlo rado mal sneguje al pa vsaj velik dežuje tko da se ti na vožno ne splača računat kej preveč pred majem .) jah problem je pr men kr sm jst cppje delu ze med poletnimi pocitnicami .... pa od tiste razlage ni ostalo kej dost vec :D n wem bom prasu ce bi lahko samo na predavanja hodu mal ko ze lih hcerko poznam od instruktorce :naughty: :P Hčerkico ji 2X fino rukn pa boš naredu brez napake B) P.S.:Srečnga pa zdravga ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 ... Maš šanse tut če knjig nič ne berš...jst sm za avto 1. padu,ker se pač nism nč uču,2.pa mal pole pogledu pa naredu brez napake,rešu v 6ih minutah .) :) ... No ja. Šanse maš. Ampak po mojem mnenju zlo male. Predvsem odvisno od sreče - kakšna vprašanja dobiš itd. Samo js vseeno rajš rečem da se je treba fejst učit, za dobro tistih k se pripravljajo na teste.. Ker se je bolš usest za knjigo za kako uro pa narest u prvo, ko pa da u brezveze plačuješ po 7k SIT za ponavljanje testa.. No ja odločitev je tko od vsakega posameznika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AiC Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Sam ne se lih dr..at knjiga na pemet,ka pol cez en mesc novste vedl nič več. Boste mel kšno nevsakdanjo situacijo na cesti (policaj v križišču,itd.)bo pa tema--->pol se pa loviš po cest pa izpadeš bedak pa še kej hudga lohk rata. Jst sm knjigo 2. prebrav pa mi je retal vse u prvo narest.Lpo pačas od stavka do stavka.Učite se učite se in še enkrat učite se :P P.S.:srečno,zdravo,noro,adrenalinsko,uživalno...NOVO LETO 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Sej tak s casom "vse" pozabis,tiste osnovne stvari pac mors vedet in jih tud ves! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Sam ne se lih dr..at knjiga na pemet,ka pol cez en mesc novste vedl nič več. Boste mel kšno nevsakdanjo situacijo na cesti (policaj v križišču,itd.)bo pa tema--->pol se pa loviš po cest pa izpadeš bedak pa še kej hudga lohk rata. Jst sm knjigo 2. prebrav pa mi je retal vse u prvo narest.Lpo pačas od stavka do stavka.Učite se učite se in še enkrat učite se :P P.S.:srečno,zdravo,noro,adrenalinsko,uživalno...NOVO LETO 2006 kdo pa po opravljeni teoriji se sekira če zna vsa vprašnja sem prej šel rešit en test in sem ugotovil da je moje stanje 6 napak od 32 možnih se ne sekiram.glej na teoriji je bolj važno od sreče kakšne pole dobiš in kak se znajdeš sploh pri tistih vprašanjih ko je več možnih. al pa ono ko si rekel da bi se zgubil pri policaju sem 100% da bi se še jih polovica poleg mene. samo nažalost obvladam policaja mi je nekak v glavi ostal. tak da tisti ki še morete naredit izpit vzamite stvar resno ker je le škoda denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Ja sej res. Zdej še mastno računajo za tist listk papirja. Jst tok papirja u enmu dnevu porabm za rit brisat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 1, 2006 Deli Objavljeno Januar 1, 2006 Ja ne vem kako je zdaj ampak jst sm si pol leta nazaj dobu pole in 1. ko sm padu sm ene 20 minut gledu v knjigo pa ene 10 min v pole(13 kazenskih),2. ko pa sm naredu brez napake pa sm knjigo samo nahitro prelistu,pogledu vse slikce in kar piše pod njimi-cca pol urce sm pa se kr konkretno usedu in preštuderu okol 10 al pa še več pol k sm jih meu...vsa vprašanja k sm jih dobu na testu so bla na polah mal pomešano in sploh ni blo problem rešit za par minutk :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 ma ja tisto knjigo si morm zej nabavit in pol se se enkrat prjavim ..... ma prow bed dej ..... sam pa so taka nelogicna dej ..... ma jah kej cmo zej kar je je upm da bo slo drugic bols :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Simple Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Jz sm nov na forumu pa me zanima če zdej grem naredit izpit za A-125 (11kW) in kupim aprilio rs letnik 98 ki ima v prometni 18 kW mi lahko policaji ko me ustavijo kaj težijo? Kakšna je kazen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Obravnavajo te kot, da si brez izpita. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Obravnavajo te kot, da si brez izpita. jp jp .. se prav 120k :D so pa tri moznosti .... al se vozis brez izpita pol ti priporacam da na mesto registracije doma nardis eno tablco ko zgleda kot taprava da te ne dobijo ..... al pa zmer ko gres kam mal bol proc od tovje hise nej vozi en pred tabo drug za tabo ...... drugo pa da homologiras na 11kw :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 (popravljeno) lej tko je..če te ustav ne bo veseu to verjem da ne bo!!no in če bo dobre volje te bo spustu naprej..če te pa ne bo spustu ti bo pa pač dau sodnika za prekrške in greš do njega in tm te fotr mal na silo napizdi in pol če je sodnik dobre volje te bo sputu če ne ti bo dau pa en opomin...s temi opomini je pa tko-->>lahko jih maš miljon pa je isto k če bi meu nobenga se prawi boli te kurac tud če ma miljon kilowatov...ti kr kup :OK: tko mi je reku koci...možno da je pa tko k so ti gor napisal Popravljeno Januar 2, 2006. Popravil weerus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 kup kaj takega, kar ima v prometni 11kW! Ker drugače boš meu probleme (in to niso samo opomini) ampak kar velike kazni (do 120.000 sit)! sicer pa sam se odloč! jst ti priporočam, da se ne igraš z zakonom, ker to kr drago stane, tko da NE kupuj motorja, ki ima v prometni 18kW!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 jst sm kocija zastopu da dobiš sam opomin tko da ne vem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Simple Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Kolko pa bi me stalo iz 18 homologirat na 11? A je dovolj da samo malo zadušim auspuh? Kakšen je postopek? Tehnični??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Kolko pa bi me stalo iz 18 homologirat na 11? A je dovolj da samo malo zadušim auspuh? Kakšen je postopek? Tehnični??? da bi kupu in potem zablokirov in dal homologirat je preveč denarja (okol 60.000 sit) pa še to bi mogu skor en let čakat, pa razne komplikacije... da bi samo avspuh zadušil ne pride v poštev. kup navadno aprilijo z 11kW in se boš lepo legalno vozu, kot pa da te bo zmeri strah, kje so kkšni policaji pa kdaj te bodo ustavl... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Simple Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Škoda, ker imam možnost vzeti samo to aprilio ker je lastnik pripravljen zamenjati z mojim scooterjem, da bi kupu pa brez zamanjave mi zmanjka nekaj denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Škoda, ker imam možnost vzeti samo to aprilio ker je lastnik pripravljen zamenjati z mojim scooterjem, da bi kupu pa brez zamanjave mi zmanjka nekaj denarja. to se morš sam odločt, ker če nimaš dovolj denarja za motor, katerega bi lahko vozu, pol tut za kazni verjetno ne boš imel :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 (popravljeno) Se popolnoma strinjam z GrCaR-jem.. Mogoče maš 1krat srečo pa naletiš na policaja ki se mu je*e in te pač spusti. Drugič te pa lahko ne spusti.. Pa recimo še en hujši scenarij - povzročiš nesrečo, veliko materialne škode in kakšne težje poškodbe. To bi pa tko naje*u da bi ti blo fejst žau.. Razne odškodninske tožbe itd. Verjemi da se ne splača igrat z zakonom :nono: Preveč je to vse skupi podobno igram na srečo. Vem da nekateri pač govorijo da jih boli k... , so kao neki frajerji, kupujejo 600ccm+ motorje in se vozijo brez registracije, izpita, po možnosti še brez opreme.. Samo ko bo tak povzroču al pa lahko tud samo vpleten biu v nesrečo, takrat se bo pa verjetno fejst zamislu (če bo sploh še sposobn misliti). :hmm: Popravljeno Januar 2, 2006. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Se popolnoma strinjam z GrCaR-jem.. Mogoče maš 1krat srečo pa naletiš na policaja ki se mu je*e in te pač spusti. Drugič te pa lahko ne spusti.. Pa recimo še en hujši scenarij - povzročiš nesrečo, veliko materialne škode in kakšne težje poškodbe. To bi pa tko naje*u da bi ti blo fejst žau.. Razne odškodninske tožbe itd. Verjemi da se ne splača igrat z zakonom :nono: Preveč je to vse skupi podobno igram na srečo. Vem da nekateri pač govorijo da jih boli k... , so kao neki frajerji, kupujejo 600ccm+ motorje in se vozijo brez registracije, izpita, po možnosti še brez opreme.. Samo ko bo tak povzroču al pa lahko tud samo vpleten biu v nesrečo, takrat se bo pa verjetno fejst zamislu (če bo sploh še sposobn misliti). :hmm: enim lahko to govort k bodo kupil 600cc pa dal na 25kw pa jih boli kurac pol za tiste k se bodo z 11kw vozil drgač pa ti kup pa nes od enga prometno k ma isti letnik k ti pa 11kw na občino pa mal jokej tm d maš 18kw napisano pa reč naj ti dajo 11kw k majo ti letniki usi 11kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Če bi se dal tko simple vse zrihtat bi bil svet lepši :wub: Ampak kako da ma rs125 18kw napisanih u prometni :hmm: A nimajo vse 11kw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Simple Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Poglejte, sigurno je kakšen legalen način da uspem vozit ta motor z moji A-125 izpitom, mislite da bi upspel dobit novo homologacjio 11kW za 50.000 SIT ? Če poznate koga ki bi bil pripravljen menjat kakšen 125 motor za skuter z mojim doplačilom prosim mi javte. Če ne bom prav moral zrihtat to RS-ko na 11kW in zapravit 60k SIT za papirje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 Jz sm nov na forumu pa me zanima če zdej grem naredit izpit za A-125 (11kW) in kupim aprilio rs letnik 98 ki ima v prometni 18 kW mi lahko policaji ko me ustavijo kaj težijo? Kakšna je kazen? Ja močno težijo...mislm da v 99% ko bi te ustavl nema spasa brez najmanj 120.000 kazni .) lej tko je..če te ustav ne bo veseu to verjem da ne bo!!no in če bo dobre volje te bo spustu naprej..če te pa ne bo spustu ti bo pa pač dau sodnika za prekrške in greš do njega in tm te fotr mal na silo napizdi in pol če je sodnik dobre volje te bo sputu če ne ti bo dau pa en opomin...s temi opomini je pa tko-->>lahko jih maš miljon pa je isto k če bi meu nobenga se prawi boli te kurac tud če ma miljon kilowatov...ti kr kup :OK: tko mi je reku koci...možno da je pa tko k so ti gor napisal Nemogoče da bi samo opomin dobu pa če si star 5 let-kazen dobiš-nema spasa .) Kolko pa bi me stalo iz 18 homologirat na 11? A je dovolj da samo malo zadušim auspuh? Kakšen je postopek? Tehnični??? Uf komplikacije komplokacije komplikacije...čim bi enkrat to hotu zrihtat bi mogu jt na kšn zajeban tehničn pregled kjer bi te jebal za vsako malenkost ki ni originalna...se nikakor in nikol to ne splača :BUA: enim lahko to govort k bodo kupil 600cc pa dal na 25kw pa jih boli kurac pol za tiste k se bodo z 11kw vozil drgač pa ti kup pa nes od enga prometno k ma isti letnik k ti pa 11kw na občino pa mal jokej tm d maš 18kw napisano pa reč naj ti dajo 11kw k majo ti letniki usi 11kw :lol1: Dej bodte resni...sej nismo v srednjem veku da bi kr tkole nasedu folk na take fore :slap: ...če ti pa rata pa svaka čast! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 2, 2006 Deli Objavljeno Januar 2, 2006 jah čaki tko se to dela, sej je nekdo na tem forumu k mu je to ratal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se