Skoči na vsebino

Izpit

_miha

Priporočene objave

odvisno je od vremena kdaj se voz...

sam gre se mi da čimcenej nardim izpit...k mi je škoda keša za CPP če grem lahko z dimnijem al pa yamaho na per..

a ni res??

a jst pa ne :cry:

:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

odvisno je od vremena kdaj se voz...

sam gre se mi da čimcenej nardim izpit...k mi je škoda keša za CPP če grem lahko z dimnijem al pa yamaho na per..

a ni res??

Ti kr v prvo nared pa gremo pol zapit ;) :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej grcar sej ti tud...to pa logično...sam sm reku yamaha pa dimmni zato k sta neki pametnga povedala...hehe

drugač pa k nardim gremo zapit...bomo roza knižco potunkal....hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma nauči se knjigo, preglej pole pa reši!

Sej vem da bi rad brez učenja naredu, sam ni to to

se popolnoma strinjam...

ker v knjigi se naučiš glih te njihove (ne)logike, pa neglede na to, da boš pol na cesti, mogoče že med šolskimi urami vožnje delou čist drugač....

sam, men je enkrat en sodelovc pokazu unga tipa k je do pred kratkim pole sestavlu... in zato se sploh ne čudm da so pole take k pač so.

sam s tem se je treba sprjaznt, pa tut če se celo knjigo napamet naučite, sej konc koncev se jo morš samo enkrat:)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja se prav da če se celo knjigo nadrkaš na pamet pol sigurn nardiš...al se ti tudpol zdijo nelogična uprašanja??

aj btw a če je ura vožnje 5000 je to dost pocen??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

aj btw a če je ura vožnje 5000 je to dost pocen??

Za avto so pomoje vsepovsod enake cene se prav 5k

Ta tedn sm bil na upravni enoti pa sm mal oslužbenko zaslišu kak je kj s tem ispitom in sm zvedu d bom neomejeno dubu šele dvle let :huh: se prav ko bom dopolnil 21 let :cry:

Mater je ta zakon u slovenij bedn :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :SS :SS :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej garfiled to je motosvet forum in tuki debatiramo o motorjih in ker je to tema izpit mene zanima IZPIT ZA MOTOR ne za AVTO.. :D :D

povejte če je cena 5000 za uro (motor mislm) u redu?? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej garfiled to je motosvet forum in tuki debatiramo o motorjih in ker je to tema izpit mene zanima IZPIT ZA MOTOR ne za AVTO.. :D :D

Jest sm mel prvo 4500 pol pa so povišali na 5000sitnih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam tok mas ..... dobr si .... jst jo mam se mi zdi da 7k ... bad 4 me :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ma ja za 125ccm izpit je 5000 jurju vredu,če takoj delaš za neomejeno pa čez 7 jurju pride ponavad ura .)

Čist BTW...če ste dajal za avto 5 jurju/ura so vs po moje orng nategnil...jst sm meu po 3700 v Lj pa ni blo lih najcenej...obstajajo AŠ kjer majo za avto po 3 jurje za študente pa še kej cenej včas .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5 k valda da je vredu jz bom mel zdej 5600 sit pr brulcu je pa 6000 sit

btw, kje pa je ura 5000 sit ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja tko je. Če si daju manj k 5k za uro si zlo dobr skoz pršou. Drgač je pa to kr realna cena. Razn, men se zdi da lahko nekje delaš izpit s svojim motorjem, ampak more bit kasko zavarvan, pol je pa ura okol 3700 .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eee folk!

Glejte, jaz sn zaj star 15 let in komaj junija bom 16. Kaj lahko jaz že pred mojim roj. dnevom naredim teorijo,rdeči križ in ure voznje po pa da bi za roj. dan šel vozit izpitno uro? Eni mi pravijo da lahko eni pa ne.

Mater...vsi mi pravijo, taki šmrkavec pa že ima mitota :? bom jim jaz že dal po pi*ki :P :D

Lp. Jimi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eee folk!

Glejte, jaz sn zaj star 15 let in komaj junija bom 16. Kaj lahko jaz že pred mojim roj. dnevom naredim teorijo,rdeči križ in ure voznje po pa da bi za roj. dan šel vozit izpitno uro? Eni mi pravijo da lahko eni pa ne.

Mater...vsi mi pravijo, taki šmrkavec pa že ima mitota :? bom jim jaz že dal po pi*ki :P :D

Lp. Jimi

teorijo lahk sam društvene pole pišeš...ko si star pa 16 pa lahk greš še občinske al kake že... drguo pa mislim da lahko vse prej razn izpitna ura tut po 16 letu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

5k za motor :hmm: To je kr pocen ker sm tok dajal za avto. Za motor sm dal pa 7k.

kje ti to delaš d je tko pocen? :photo:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eee folk!

Lp. Jimi

Če mene vprašaš je 16let prezgodi za vozt odprtega mitota...

Mojmu mulcu nebi dal kej takega za vozt....

Bi pa mal prej dal za neomejeno...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah, nabira izkušnje. Itak je hitrost relativna (na pamet govorim). Sicer ne vem kam boš šou (pol k boš meu izpit jasno .) ) stišat mitota do vseh tistih 190 kmh?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če sn letos bratovo yamaho r6 nabil na 190 km/h še bom moj "mopek tudi do konca našpanal. :D

To se pravi da že lahko jaz pred mojim rojstin dnevom opravim vse ure vožnje pa teorijo? Razen izpitno pa morn pol vozit ko bom 16 star?

Lp. Jimi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje tiščiš pol R1 do 300km/h?

Mulc pač ni še odrasu, ne bom reku da smo mi pr 18-19 dost bolši, za spoznanje pa le smo...

Ko gledaš te prve letnike-nekatere, prou ne vejo kako sistem deluje, nč, prou vidš kako jih zanima sam računalnik in igrce... :( :xx:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sm se zmotu ura ni 5000 ampak je 5300(pri avtošoli blisk) majo tud zastonj CPP...pa tud nasplošno hvaljo to šolo...

je pa u ljubljani zraven glavne...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eee folk!

Lp. Jimi

Ne ne morš vsega narest pa pol sam glavno...šele ko boš 16 se lahk prjavš na CPP pa ko nardiš CPP lahk delaš društvenga vožno pol pa šele glavno...tko da ne prčakuj izpit pred julijem al pa še kasnej .)

Če mene vprašaš je 16let prezgodi za vozt odprtega mitota...

Mojmu mulcu nebi dal kej takega za vozt....

Bi pa mal prej dal za neomejeno...

Lejga dimni je pa že slišat k da bi biu fotr :lol1:

Drgač pa pomisl kako si razmišlu k si biu 16 pa ti bo vse jasn kaj bi ta "tamau" rd...

sm se zmotu ura ni 5000 ampak je 5300(pri avtošoli blisk) majo tud zastonj CPP...pa tud nasplošno hvaljo to šolo...

je pa u ljubljani zraven glavne...

V AŠ blisk sm tut jst delu...super...priporočam...same pohvale :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne ne morš vsega narest pa pol sam glavno...šele ko boš 16 se lahk prjavš na CPP pa ko nardiš CPP lahk delaš društvenga vožno pol pa šele glavno...tko da ne prčakuj izpit pred julijem al pa še kasnej .)

Pred 16im ne mors nardit samo republiskih testov in pa glavne voznje!VSE ostalo pa lahko nardis tudi drustveniga,sem ga ta tedn naredo,pa se nism 16,zdaj morem pocakat da obm 16 da nardim republiske,vozit pa se tak ne morem zdaj(vsaj v avtosoli tak pravjo)!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ampak začetek usega je zdravniško spričevalo...pol vse lahko nardiš razn glavne...vsaj tko jst mislm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak glede tega pazi .) Da ne boš daju 7600 za spričeval. To sm jst naredu še predn se je začeu CPP, pol mi je pa inštruktor reku, da če komu zdravnik noče izdat (tvoj lastni zdravnik more to nrdit), nej kr njemu rečemo, pa bo on dau obrazec z zahtevo, da ti ga izdajo (zastonj, ampak nrdit morš)

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :fredy: :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!