Skoči na vsebino

Izpit

_miha

Priporočene objave

ej the stroj ti si use pomešu :P

ti morš it do avtošole kjer ti oni dajo obrazec...nato greš do zdravnice kjer ona pogleda na teb use kar zahtevajo na unmu obrazcu(tehničnega nardijo na teb :D :D ) in pol pa ti zdravnici daš okol 7kosov za ta pregled in greš nasmejan proti domu in razmišljaš kako komi čakaš da boš začeu vozit in nato boš meu izpit in boš ceu jebač...

tako nekak to poteka(pol tist na konc k sm dodau je mal tko... :D)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred 16im ne mors nardit samo republiskih testov in pa glavne voznje!VSE ostalo pa lahko nardis tudi drustveniga,sem ga ta tedn naredo,pa se nism 16,zdaj morem pocakat da obm 16 da nardim republiske,vozit pa se tak ne morem zdaj(vsaj v avtosoli tak pravjo)!

Ja kako si pa lahko naredu društvenga vožno če nimaš taglavnga CCPja narjenga???

Mislm da pr avtu to ne gre .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja to ma pa yamaha se mi zdi da prou...se bom pozanimu jst u pondelk... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pr men je blo tako

1.prva pomoč

2.cpp

3.zdravniški,dav 9k :xx: (men so v avtošoli dal datum kdaj mam,sm šu na medicino dela in mi tam dal vse-obrazec,...)

4.naredu 14 al 15 ur vožnje

5.počaku do 16 leta da sm naredu republiške in nato še glavno vožnjo

6.sm šu ves nasmejan na upravno enoto :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej ti jst pravm, da men ne bi blo treba dajat tistih 7k. Nm je inštruktor lepo reku, da ti ga more osebni zdravnik zastonj dat. .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nam pa ne bitchs :angry:

Bom pa za čez dve let vedu,ka bom itak mogu še enkrat jit za avto pa za A2 kategorijo.

Se mi le za nekaj tednov skriža da mi poteče......pač,trmast pa ispit sm hotu met čim prej :slap: :slap: :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej ti jst pravm, da men ne bi blo treba dajat tistih 7k. Nm je inštruktor lepo reku, da ti ga more osebni zdravnik zastonj dat. .)

ma ja kko to ??

prnam tuki v ajdovscini prow usi delajo tisto potrdilo pa vsi placam tistih 9k..... pa nikol se nism slisu da bi ga lahko zdravnik sam izdal ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravnik ti tega ne nardi zaston!!!!!!

sej sm biu učer pr svoji osebni zdravnici pa sm se pozanimu tko da ne kr neki na pamet govort the stroj!!

in je rekla da nej grem najprej u avtošolo po obrazec da bo ona lahko delala po tistmu obrazcu...ne more ona kr neki na pamet...ampak ker smo u sloveniji kjer gledajo kje bi lahko največ zaslužl je pol treba dt zdravniku k si je zate uzeu 10minut 7000 al pa še več nekje..tko da ne mešat stvari

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravnik ti tega ne nardi zaston!!!!!!

sej sm biu učer pr svoji osebni zdravnici pa sm se pozanimu tko da ne kr neki na pamet govort the stroj!!

in je rekla da nej grem najprej u avtošolo po obrazec da bo ona lahko delala po tistmu obrazcu...ne more ona kr neki na pamet...ampak ker smo u sloveniji kjer gledajo kje bi lahko največ zaslužl je pol treba dt zdravniku k si je zate uzeu 10minut 7000 al pa še več nekje..tko da ne mešat stvari

aja no se mi je zdel men mal cudn :huh: pa ja sej .. v bistvu ti da pac neko zdravnisko potrdilo ... pr tem kokr sm jst gledu mas pa se potrdilo za sportnika, pa za avto, motor in traktor mam jst :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa p*zda, apol smo vsi k smo delal CPP pr avtotradu mal zamakneni :blink: Ker sm jih jst sprašvou, so mi vsi rekl da jim je rok dau potrdil, on je šou k dohtarju in ga je on prečekiru :angry: ZASTONJ!!!

Pa valda se spomnm kwa se je dogajal 5 mescov nazaj

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa p*zda, apol smo vsi k smo delal CPP pr avtotradu mal zamakneni :blink: Ker sm jih jst sprašvou, so mi vsi rekl da jim je rok dau potrdil, on je šou k dohtarju in ga je on prečekiru :angry: ZASTONJ!!!

Pa valda se spomnm kwa se je dogajal 5 mescov nazaj

mja ? :blink: sam se mi zdi cudn kr dans ni vec nic zastonj ... se psoebno pa ne zdravniki ! in kaka zdravniska potrdila ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej the stroj a nisi ti men reku da si str 14?

in ti si deli izpiz za 50ccm..k pa ne rabš nobenga unga potrdila..125 je drugač!!!aja pa un rok je tud legenda on je mene meu k sm delu izpit za 50ccm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej the stroj a nisi ti men reku da si str 14?

in ti si deli izpiz za 50ccm..k pa ne rabš nobenga unga potrdila..125 je drugač!!!aja pa un rok je tud legenda on je mene meu k sm delu izpit za 50ccm

aja ma za 50ccm :slap: jao :D bos ze vidu kej te caka ko bos za vec delu .. :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej v temu je fora. Kok sm se jst pol po glavi tepu k mi je un povedu zato. Ker jst sm mogu it pa tuki na vič v zdravstven dom, kjer je una klinika al kaj. Nrdimo teste, dobim potrdilo, plačam 7k, pol se pa po glavi tepem :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja no kaj pa pol sanjaš o zdravniškem spričevalu k ga za 50ccm NI!!!

vsaj 2 let nazaj ga ni blo k sm jst delu izpit 50ccm... <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zdej pa je .), pa k je moja mtka dobila frčaka ni blo treba nč met za njega še čelade ni blo treba, kaj šele izpit

Popravljeno . Popravil the stroj
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja možno..

sam nikol ne nardiš zdravniškega zaston!!!k gre po istmu principu k za 125...sm se učer tko jst k fotr pozanimu... :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj je pa z prvo pomocjo za 50ccm? k jest k sm delu prvo pomoc je bla zravn tud ena buska k je delala za 50ccm izpit... :blink: pol zdj rabis prvo pomoc, zdravniski potrdil, cpp in glavno vozno za frcaka??? :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eee folk!

Glejte, jaz sn zaj star 15 let in komaj junija bom 16. Kaj lahko jaz že pred mojim roj. dnevom naredim teorijo,rdeči križ in ure voznje po pa da bi za roj. dan šel vozit izpitno uro? Eni mi pravijo da lahko eni pa ne.

Mater...vsi mi pravijo, taki šmrkavec pa že ima mitota :? bom jim jaz že dal po pi*ki :P :D

Lp. Jimi

Če ma inštruktor veze na upravni enoti, se da zrihtat, da pišeš glavne CPP in imaš GLAVNO vožnjo na dan tvojega rojstnega dne! Sam to so pa veze...

Ne ne morš vsega narest pa pol sam glavno...šele ko boš 16 se lahk prjavš na CPP pa ko nardiš CPP lahk delaš društvenga vožno pol pa šele glavno...tko da ne prčakuj izpit pred julijem al pa še kasnej .)

preber kaj sm gor napisu...

Ja kako si pa lahko naredu društvenga vožno če nimaš taglavnga CCPja narjenga???

Mislm da pr avtu to ne gre .)

pa motorju naj bi se to dal, vsaj pred zimo je blo to, k je moj frend delu izpit, pa je naredu društveno vožno, pol čez 2 dni je pa pisov glavne CPP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah veze veze...sej veš Grčar...če pozanš taprav folk se za 40 jurju da vse dobit ;)

Ma sicer ne vem kako je sam vem da sm jst mogu za avto pred 4 mesci najprej taglavn CPP nares pol šele društvenga vožno in šele potem sm lahk šu na glavno vožno .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah veze veze...sej veš Grčar...če pozanš taprav folk se za 40 jurju da vse dobit ;)

Ma sicer ne vem kako je sam vem da sm jst mogu za avto pred 4 mesci najprej taglavn CPP nares pol šele društvenga vožno in šele potem sm lahk šu na glavno vožno .)

:whistle:

za tole pa ne vem, itak pa vsak mesc drug zakon sprejmejo, tko da... s tem ne bomo nikamor pršli

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Veze, p*zda, z vezami dobiš poštemplan izpit brez da bi sploh v avtošolo pogledu .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!