MaraudeR Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 ja kdaj pa carinike zanima(oz je zanimal če se vozš po EU) izpit??? carinike ponavadi nikjer...pač pa policijo, ki je še vedno prisotna na SLO meji in kar pogosto kontrolirajo vozniško in prometno...
k0ci Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 (popravljeno) koci je pa cpp naredu :OK: :yea1: sam je tut inštruktor pojava: en model pred mano mel dva znaka pa je narobe napisu pod vsazga kaj pomenta(zamenu jih je k sta podobna) in pol inštruktor reče:"hitr poprav to pa podpiš se zravn", na koncu pa na polo --> št. napak:0 :lol1: Popravljeno Februar 28, 2006. Popravil k0ci
reesko Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 koci bravo... jst mam pa ta tedn predavanja... :D aja pa btw tole v avtošoli nardijo vsi...oz skor vsi...razn tisti k so res retarded ne... tist na roški je pa mal bl zajeban...drugač pa usen bravo :OK:
Gregc Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 koci je pa cpp naredu :OK: :yea1: sam je tut inštruktor pojava: en model pred mano mel dva znaka pa je narobe napisu pod vsazga kaj pomenta(zamenu jih je k sta podobna) in pol inštruktor reče:"hitr poprav to pa podpiš se zravn", na koncu pa na polo --> št. napak:0 :lol1: Bravo :OK: aja pa btw tole v avtošoli nardijo vsi...oz skor vsi...razn tisti k so res retarded ne... tist na roški je pa mal bl zajeban...drugač pa usen bravo :OK: Se strinjam ampak se zgodi da imaš včasih slab dan... jz ga k sreči nism mel :OK:
GrCaR Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 kdo na meji te pa sprašuje glede izpita...edin dol ti lahko zatežijo :D moj frend je šou s tomosom na morje... :D pacient :slap: P.S.aja da se ve je šou u pulo :D ja kdaj pa carinike zanima(oz je zanimal če se vozš po EU) izpit??? ej risko... MI-ju so kontroleral vozniško, ko smo šli v louisa preko korenskega sedla, tko da kar velikokrat kontrolirajo izpite
mi Objavljeno Februar 28, 2006 Opozori Objavljeno Februar 28, 2006 aja sej res ja :BUA: pa mi ni vrjel da ma 11kw, pa je šou prov not prevert vozniško al prometno :lol1: :slap:
reesko Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 aja??to pa prvič slišm... ej grčar sej tebe se je pa najbrž ustrašu k maš tk strupen zvok :P pa se ni upu nč rečt ane
BaHa Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 koci je pa cpp naredu :OK: :yea1: sam je tut inštruktor pojava: en model pred mano mel dva znaka pa je narobe napisu pod vsazga kaj pomenta(zamenu jih je k sta podobna) in pol inštruktor reče:"hitr poprav to pa podpiš se zravn", na koncu pa na polo --> št. napak:0 :lol1: k00cciiiiiiiiiiiiiiiii :OK: :OK: :OK: BRAWO BRAWO :P aja sej res ja :BUA: pa mi ni vrjel da ma 11kw, pa je šou prov not prevert vozniško al prometno :lol1: :slap: ma ja ??? kir pajaco ... najbrz si mel ponarejeno prometno :D loool :D
Mte :) Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 no lepo da nebom najmlajsi u 125cc klubu :P drgac pa bravo :hooray:
mi Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 ej grčar sej tebe se je pa najbrž ustrašu k maš tk strupen zvok :P pa se ni upu nč rečt ane ne on se je pa lepo v avtu pelu .)
reesko Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 kako pa to možno..??? a niste šli vsi z motorji dol???
GrCaR Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 kako pa to možno..??? a niste šli vsi z motorji dol??? ne, ker moj motor je biu takrt na fakn servisu, k so popravljal navoj v pokrovu cilindra :angry2:
reesko Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 ah sej sm ga prej vidu....dela k šus :D sej more delat če je daelim :P
GrCaR Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 ah sej sm ga prej vidu....dela k šus :D sej more delat če je daelim :P itak :OK: a je jebački ane? :naughty: rahlo :topic:
Stroj Objavljeno Marec 1, 2006 Opozori Objavljeno Marec 1, 2006 Glede tega CPP izpita v avtošoli: To nrdijo vsi. Ko sm jst delu za H (so zravn delal še za A in B) smopo testu pred učilnco čakal in pol jih je un Rok (legenda :grim ) klicu noter, jim povedu tole pa tole mate narobe, popravte in se podpište zravn
reesko Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 Glede tega CPP izpita v avtošoli: To nrdijo vsi. Ko sm jst delu za H (so zravn delal še za A in B) smopo testu pred učilnco čakal in pol jih je un Rok (legenda :grim ) klicu noter, jim povedu tole pa tole mate narobe, popravte in se podpište zravn jah sej tko je ponavad..sam pol na republiških je pa :blink: ah sej se use da nardit sam če se hoče...še mitota se lahko kup :P
k0ci Objavljeno Marec 2, 2006 Opozori Objavljeno Marec 2, 2006 koci bravo... jst mam pa ta tedn predavanja... :D aja pa btw tole v avtošoli nardijo vsi...oz skor vsi...razn tisti k so res retarded ne... tist na roški je pa mal bl zajeban...drugač pa usen bravo :OK: ja itq to vsak nardi (če je pri nas ena baka nardila k z eno nogo že v grobu stoji pol boš tut ti) :OK: no lepo da nebom najmlajsi u 125cc klubu :P drgac pa bravo :hooray: o boš boš, jst bom oktobra 18 :D , razen jimiboni je mlajši od tebe
reesko Objavljeno Marec 3, 2006 Opozori Objavljeno Marec 3, 2006 jst sm tud :D ah sej ni važn to..važn da je to koci naredu..pa da bom jst to naredu u pondelk :P
BaHa Objavljeno Marec 4, 2006 Opozori Objavljeno Marec 4, 2006 hah ... jst pa bom 16.12 mel 17 :D tko da sm najmlajsi ? :D
Aless Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 hah ... jst pa bom 16.12 mel 17 :D tko da sm najmlajsi ? :D jst bom mel 7.2 17 tak da nisi najmlajsi :D
reesko Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 kok ste vi vsi mladi :P jst bom pa 28.1 biu 17 :D no sej grčarja uprašte kok sm jst strašljiv on se me itq boji :P :P
BaHa Objavljeno Marec 5, 2006 Opozori Objavljeno Marec 5, 2006 kok ste vi vsi mladi :P jst bom pa 28.1 biu 17 :D no sej grčarja uprašte kok sm jst strašljiv on se me itq boji :P :P ajej cak da mene vids ... :D bom prsu se v muay thai hlackah :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se