Mte :) Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 jst mam take pa ze res da so varni pa to, sam zgubis pa ful filing za menjalnik pa zadno bremzo... tko da praksa ;)
BaHa Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 aja .... in prej k sm govoru z instruktorco ..... je rekla da je se zmeri omejeno ... samo malo manj ...... zej po novem je kao 12ura glavna ....
Gregc Objavljeno Marec 8, 2006 Opozori Objavljeno Marec 8, 2006 (popravljeno) aja .... in prej k sm govoru z instruktorco ..... je rekla da je se zmeri omejeno ... samo malo manj ...... zej po novem je kao 12ura glavna .... Zapomni si "KAO" , te zakone itak spreminjajo non-stop, tk da nikol ne veš čist točno. Popravljeno Marec 8, 2006. Popravil GregorT
reesko Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 obveznih je 8 ur...lahko jih maš pa tud miljon .)
Aless Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 obveznih je 8 ur...lahko jih maš pa tud miljon .) Kje si pa to slisal :? To je za moped ne pa za 125 in dalje:D za 125 rabis od 12 do 15 obveznih ur,lahk jih mas pa 140 tolk kolk je placa v unem kartoncki ko ti vpisuje
MaraudeR Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 za 125 rabis od 12 do 15 obveznih ur.. tudi to ne bo čisto držalo...v uporabi je namreč nov pravilnik o katerem je že bilo kar precej napisanega ...
Aless Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 tudi to ne bo čisto držalo...v uporabi je namreč nov pravilnik o katerem je že bilo kar precej napisanega ... Vem da je novi pravilnik,saj delam zdaj izpit,pa mi je instruktorca rekla da bi blo kao obveznih 15 ur,sam ce res "obvladas" da lahk mal prej mas izpitno.
Jure Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 Vsak inštruktor pove drugače. Govorim iz lastnih izkušenj in prepričan sem da ti marisko tu lahko to potrdi.. .) Če boš imel 15 ur, bo to kar dobro :) LP
BlackDoc Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ma tej inštruktorji tud ne vejo nč...delava skup s fotrom izpit pa ga fotr vpraša za gvišno če on kr dobi neomejeno pa un ni vedu :slap:
BaHa Objavljeno Marec 9, 2006 Opozori Objavljeno Marec 9, 2006 ma je se zmeri .... obvezno je 12 ur ...najmanj ....... kr je to povedla ne sam moja instruktorca temvec direktorca avtosole ...... !
ChopperMan Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 naj mi en pove kaki zakon vela zdaj????' zarat motorja,mislim 25Kw pa tako naprej (neomejeno))) :? :? :? :? :? lp
reesko Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 mater vm ej usem!!!!!!!!!!!!!!!!!! dejte si prebrat uradni list pa boste vedl!!!!!!!!!!!! ne mene met za budalo preberte si uradni list(btw učer je vn pršu) in boste use vedl...ne p'a da neki tuki sprašujete!!!!!!!!! da mi noben več ne omen kok ur je treba minimalno met!!!!!!! :angry: :angry:
MaraudeR Objavljeno Marec 11, 2006 Opozori Objavljeno Marec 11, 2006 .... kr je to povedla ne sam moja instruktorca temvec direktorca avtosole ...... ! povedala že...sigurno pa ni pokazala kje to piše - ker tega seveda ni mogla...
KRIK Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ma je se zmeri .... obvezno je 12 ur ...najmanj ....... kr je to povedla ne sam moja instruktorca temvec direktorca avtosole ...... ! al pa tud ne..... V avtošoli Blisk jih je obveznih samo 10!! (podatek izpred enega tedna)
BaHa Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 ok novo obvestilo .. :D uglavnm to je tko ... po zakonu jih je samo 8 ... samo vsaka avtosola si izmisli svojo omejitev ... baje da je za goriski konec pr vseh avtosolah obveznih 12ur .. :)
reesko Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 al pa tud ne..... V avtošoli Blisk jih je obveznih samo 10!! (podatek izpred enega tedna) ej krik jst sm tud biu en tedn nazaj pr blisku...a si biu u šiški al kje?? ok novo obvestilo .. :D uglavnm to je tko ... po zakonu jih je samo 8 ... samo vsaka avtosola si izmisli svojo omejitev ... baje da je za goriski konec pr vseh avtosolah obveznih 12ur .. :) joj baha :D
BaHa Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 joj baha :D mhm ??!?! kaj pa je risko ? :D uglavnm pravkar prihajam iz voznje ..... in baje da nej bi mel 5aprila ze izpit v zepu ... tko da fantje ... se vidmo v celju :OK:
reesko Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 baha jajca ti bom porezu :P jst pa pomoje u pondelk vozm
BaHa Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 baha jajca ti bom porezu :P jst pa pomoje u pondelk vozm heeheh :) ja jst mam zej 7 ur ze ... tko da bo prow hmal .. :P
KRIK Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 ej krik jst sm tud biu en tedn nazaj pr blisku...a si biu u šiški al kje?? joj baha :D ne nism biu u šiški. biu sm na Resljevi, kjer majo tud svojo poslovalnco. kaj ti tud zdej pr njih delaš izpit??
reesko Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 ne nism biu u šiški. biu sm na Resljevi, kjer majo tud svojo poslovalnco. kaj ti tud zdej pr njih delaš izpit?? ja jst sm biu tud na resljevi pa tm delam izpit ja :D
KRIK Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 ooo no sej pol se bomo pa še kej vidl :OK:
reesko Objavljeno Marec 19, 2006 Opozori Objavljeno Marec 19, 2006 ooo no sej pol se bomo pa še kej vidl :OK: no kul...ti boš vozu kšna jajca jst se bom pa za kej pametnga zagrebu :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se