Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

kaj in kje drugo leto...

March, 26th - Spain, Jerez de la Frontera

April, 8th** - Qatar, Doha/Losail

April, 30th - Turkey, Istanbul

May, 14th - China, Shanghai

May, 21st - France, Le Mans

June, 4th - Italy, Mugello

June, 18th - Catalunya, Catalunya

June, 24th** - Netherlands, Assen

July, 2nd - Great Britain, Donington Park

July, 16th - Germany, Sachsenring

July, 23rd* - United States, Laguna Seca

August, 20th - Czech Republic, Brno

September, 10th - Malaysia, Sepang

September, 17th - Australia, Phillip Island

September, 24th - Japan, Motegi

October, 22nd - Portugal, Estoril

October, 29th - Valencia, Ricardo Tormo

*: Only MotoGP class

**: Saturday

Objavljeno
Ja, ja. Ga je sam Aldo Moro prosil, naj mu pusti zmagat. :lol1: Rekord je pač zajebal in "ciao bello". Konkurenca bo naslednje leto dosti hujša. Tako, da po vsej verjetnosti rekorda ne bo spljoh. :grrr Ali pač? :hmm:

Melandri je zmagu čist na "clean" tko brez veze kle kej debatirat kako pa kaj.

Rossi je pač mal zajebu štart in dirka je bla praktično odločena v prvih dveh krogih

pa tut če bi mu štart ratu ,bi se mogu ornk pomatrat ker ga je 33 ornk odperu

drug let bo pa po moje ista pesem kot letos B)

Lp

Objavljeno

Nism čist 100% da je bla dirka odločena že v 2 krogu!

OK,zdej varetn res ampak nas je Rossi že velikrat presenetu pa naredu v zadnih parih krogih kej nemogočga kar je blo mišljeno že kot end of story...

Objavljeno
Nism čist 100% da je bla dirka odločena že v 2 krogu!

OK,zdej varetn res ampak nas je Rossi že velikrat presenetu pa naredu v zadnih parih krogih kej nemogočga kar je blo mišljeno že kot end of story...

melandri je mel ful hud tempo ,v prvih dveh krogih je bila razlika me njima

cca. 3sec. ,kar je blo dost sej sta vozila prbližn iste cajte.

Če bi bla pa že od začetka skp bi bla pa pomembna taktika ,kjer mislm da

bi Rossi zmagu B)

Lp

Objavljeno

hehe :D ni samo Vale tisti ki dela čudeže :D pride dirka ko je kdo enostavno boljši od Rossija, tokrat je bil to Marco .) :OK:

Objavljeno

In všeč mi je da Rossi to tudi prizna.... ne pa da je vse drugo krivo samo on ne...

Objavljeno
In všeč mi je da Rossi to tudi prizna.... ne pa da je vse drugo krivo samo on ne...

ja tole je odlika šampijonov :) ...sicer pa na zadnji dirki sploh ni prišel tako blizu Melandriju da bi lahko sploh pomislil na prehitevanje :doze:

Objavljeno

na tej pisti se je pa lepo pokazal ,da če ni podatkov o telemetriji in nastavite iz prejšnih sezon ker je pač nova pista je Honda velik bl user friendly kot Yamaha

in jo je lažje nastaviti kar se mi zdi je bila Melandrijeva odločilna prednost

Rossiju kar ni šlo ,Melandri je pa perfektno pelu B)

Objavljeno
... na tej pisti se je pa lepo pokazal ,da če ni podatkov o telemetriji in nastavite iz prejšnih sezon ker je pač nova pista je Honda velik bl user friendly kot Yamaha ...

Kar so lepo dokazali Biaggi, Barros,... :devil:

Objavljeno

P182 tkole med nami- po bitki je lahko bit general ane??

Objavljeno

Zamislite si drugo leto.... Rossi, Melandri, Rossi, Melandri, Hayden......... da bi tak zgledala lestvica zmagovalcev :OK: ne bi blo slabo sploh :afro1: Zadnji čas, da Honda vse svoje znanje osredotoči na Melandrija, pa mogoče Nikija...

..... in spet bi (še bolj) uživali v ogorčenem boju za naslov :yea2:

Objavljeno

Nikija za prvaka!! :OK:

Objavljeno

Pa sej smo vsi generali .... :P

Objavljeno

Sploh pa mi plavci :P .)

Objavljeno

Nekako se mi zdi, da Moto GP mladina odrašča (Rossi je izven kategorij) v zrele kompetitivne dirkače. Na pisti in v odnosu do dirkanja in tekmecev, tako da Rossiju drugo leto ne bo izi. Seteja je letos na začetku psihično potolkel s komolcem, odraščajoči mladci se pa ne bodo dali na to finto (Melandrija je sicer zahaklal po nesreči, ali pa tudi ne, to ve samo on). In prav srečen, čeprav je zmagal frend, Rossi v kebablendu ni bil. Ve da bo v nadaljevanju trdo.

In pravzaprav motoGP mladina raste samo na Hondah. Drugje je ni ali pa ne raste. Melandri je rekel, da je dve leti na Yamahi bilo stran metanje časa in energije. Tudi samega sebe z motorja s silnimi poškodbami. Upam si trditi, da Rossi zmaguje ne na Yamahi, ampak na Jeremiji Burgessu. Kot je to počel veliki Mick. Pa ne me potolčt, da navijam za znamko motociklov. Če ne bi bilo Jeremije in njegove strašne volje, da spravi stvari v red, bi se začela pretiravanja, pa padci, pa poškodbe, pa načeta psiha ...

Objavljeno

ceco, rossi bi ti zdaj rekel "Kako čemo? Lako čemo!" :grim

Objavljeno

Well - Rossi's got it and others don't :P

Objavljeno
... Upam si trditi, da Rossi zmaguje ne na Yamahi, ampak na Jeremiji Burgessu ...

Sem tudi jaz že slišu, da ima Jeremij doma v štali en star drejponk in po šihtu kose za yamaho dreja :lol1:

Objavljeno
Nekako se mi zdi, da Moto GP mladina odrašča (Rossi je izven kategorij) v zrele kompetitivne dirkače. Na pisti in v odnosu do dirkanja in tekmecev, tako da Rossiju drugo leto ne bo izi. Seteja je letos na začetku psihično potolkel s komolcem, odraščajoči mladci se pa ne bodo dali na to finto (Melandrija je sicer zahaklal po nesreči, ali pa tudi ne, to ve samo on). In prav srečen, čeprav je zmagal frend, Rossi v kebablendu ni bil. Ve da bo v nadaljevanju trdo.

In pravzaprav motoGP mladina raste samo na Hondah. Drugje je ni ali pa ne raste. Melandri je rekel, da je dve leti na Yamahi bilo stran metanje časa in energije. Tudi samega sebe z motorja s silnimi poškodbami. Upam si trditi, da Rossi zmaguje ne na Yamahi, ampak na Jeremiji Burgessu. Kot je to počel veliki Mick. Pa ne me potolčt, da navijam za znamko motociklov. Če ne bi bilo Jeremije in njegove strašne volje, da spravi stvari v red, bi se začela pretiravanja, pa padci, pa poškodbe, pa načeta psiha ...

word! +1

Objavljeno

narobe ste me razumel ,hotu sem rečt da je s Hondo lažje pridt do dobrih nastavitev in s tem dobrih časov kot z Yamaho ,kar pa še ne pomen da je zato Yamaha slabši motor ,samo težje nastavljiv. Po moje če bi mel kšn trening al pa dva več bi mel Melandri več dela in bi se mogu mal bl pomatrat za zmago

Kar so lepo dokazali Biaggi, Barros,... :devil:

Biaggi ma itak preveč problemov v glavi in je za odstrel, Barros bi šu pa že lahk u pokoj

:?

Objavljeno

Lepo Jure, da se ne pozabi.

Mi je pa uspelo zadnjič gledat (ne vem več v katerem hotelu v katerem kraju) dokumentarec o avstralskih asih GP dirkanja. Gardner, Beatty, Veliki Mick in pa seveda za Mickom mali VELIKI Jeremija Burgess.

Lepo bi bilo, če bi Honda blagoslovila Crisu Vanmullenu GP dirkanje. Tale bo ta pravi. Smolo pa ima, ker mu je umrl zaščitnik, ki ga je pripeljal v Evropo, še eden velikanov, Barry Sheene.

Objavljeno (popravljeno)

Lejga tole pa ne vem če je rossi že leta 1973 znal :grrr

post-2058-1130443076.jpg

post-2058-1130443129.jpg

Popravljeno . Popravil <=YaMaHa=>
Objavljeno
Lejga tole pa ne vem če je rossi že leta 1973 znal :grrr

Rossi je biu leta 1973 še mejhn... (če se je sploh že rodiu) :)

Sam una 20-ka je pa zih fu*nu :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!