Codeine Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 »Zaradi spremembe cenika Telekoma Slovenije bomo morali povišati tudi svoje cene za končne uporabnike,« je na vprašanje Dela, kaj se bo za njihove uporabnike ADSL spremenilo... VEČ O TEM PA TUKAJ !!! .) .) .)
Thundercat Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 sam še tega se je manjkalo.... :SS
AlterMann Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Kad ti jednom krene, onda ti stvarno krene.... :cry:
lojzi Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 A sem reku, da ADSL priključek za 10 tolarjev na nekaj kaže...jaz sem sicer mislil na nekaj drugega, pa vseeno...prvo šprico ti da menda vsak dealer zastonj Drugače pa, Codein tud malo rumeno nastopa, al pa jest berem preveč "rumene" cajtenge...včerajšnja novica, ki se mi zdi manj špkulativna in bolj v novinarskem duhu pisana...čeprav o mediju ne bi.... je napisana tukaj
Codeine Objavljeno November 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 9, 2004 Drugače pa, Codein tud malo rumeno nastopa, al pa jest berem preveč "rumene" :D :D :OK:
klimbra Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Sam eno vprašanje...... Sinko je dijak....ne divjak......pa bi rad , da dobiva dijaško varjanto ADSL......baje pride ceneje. Kakšen je postopek.... Predvidevam: - potrdilo o šolanju - vloga na siol s podatki o dosedanjem plačniku....WE Še kaj,kar ne vem????
Skubaduba Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Sinko je dijak....ne divjak......pa bi rad , da dobiva dijaško varjanto ADSL......baje pride ceneje. Samo potrdilo o solanju rabs poslat na Siol, drgac pa vpras na 0801000, sej je zastonj .) .)
motoristek Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Sam eno vprašanje...... Sinko je dijak....ne divjak......pa bi rad , da dobiva dijaško varjanto ADSL......baje pride ceneje. Kakšen je postopek.... Predvidevam: - potrdilo o šolanju - vloga na siol s podatki o dosedanjem plačniku....WE Še kaj,kar ne vem???? ← Kot lasnik ISDN priključka moraš pristati, da se sin lahko na tvoj priključek priklopi ADSL :OK:
klimbra Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 Kot lasnik ISDN priključka moraš pristati, da se sin lahko na tvoj priključek priklopi ADSL :OK: ← Ze mava ADSL....problem je sam v tem,da je leta na moje ime......a to zadevo kaj spremeni??????
motoristek Objavljeno November 9, 2004 Opozori Objavljeno November 9, 2004 (popravljeno) Ze mava ADSL....problem je sam v tem,da je leta na moje ime......a to zadevo kaj spremeni?????? ← Če bi bilo na njega (šolar) bi plačeval 5.900,00 :OK: sedaj boš plačeval 8.200,00 na mesec :rolleyes: Ps: To še zmeraj lahko spremeniš :notworthy: :kva2: :kva2: Popravljeno November 9, 2004. Popravil motoristek
Thundercat Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Ze mava ADSL....problem je sam v tem,da je leta na moje ime......a to zadevo kaj spremeni?????? ← ne, obrni se na siol in reči da hočš študentski paket....
Saint Objavljeno November 14, 2004 Opozori Objavljeno November 14, 2004 no je mogoče kabl cenejši, sam kaj ko je na kablu ping tko slab, da si z njim nič ne moreš pomagat, pa MSN ne dela pa mail šteka, pa dans spet 2 ure ni delal kar tako... v glavnem, ima ADSL prednosti, zato ga pa tudi računajo toliko. :hmm: lp Rudi
Brrrm Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Klimbra, ta stran je zate, pa otrokovo potrdilo o šolanju priloži: http://www.siol.si/index.php?id=402&backPI...faq=10&count=no
DDEAN1 Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 To je pa tako da kljub ''razviti demokraciji'' prihaja do tega da imajo državna podjetja monopol nad trgom.
burgy Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 :D :D :OK: ← Če se me motim lahko priključek ostane na tvoje ime , vendar moraš priložit potrdilo, da se nekdo iz "gospodinjstva" še šola.
lojzi Objavljeno November 18, 2004 Opozori Objavljeno November 18, 2004 Nima posredne veze sicer z ADSL-om, ampak pomojem bo pripeljal v cerkev nekaj novih vernikov finance.pdf
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se