Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 urami, robertinho pravi:

Bom res tako naredil, torej startal z neko touring zadevo in po potrebi nadgradil kasneje. 

Nisem povedal da dejansko še nimam izpita in v kratkem začnem z vožnjami in bo verjetno za tovrstni namen bolje nek touring škorenj kot kakšna hardshell enduro zadeva. 

Lahko kdo še pokomentira zgornji link revit škornja, pripet iz bolhe?

Revit škorenj je top, udoben, zračen, fino za hodit, po celem dnevu dežja ostal suhih nog, je kot so ti omenili bolj touring škorenj.

Moje mnenje pa je, da če komaj začenjaš, verjetno ne boš vozil neki hard enduro, sploh če še nimaš izkušenj verjetno za začetek ne rabiš nekih "pancerjev".

Objavljeno
9 hours ago, robertinho said:

ima kdo tele škornje in kako se kaj obnesejo? Je to za začetnika ali bi moral vzet kakšen bolj "udoben" čevelj/škorenj?

https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Forma-Terra-Evo-Waterproof-Motorcycle-Boots/SubProducts/Forma-Terra-Evo-Waterproof-Motorcycle-Boots-0002

Jaz sem jih imel, po mojem ene pet let, ca 50.000 km. Zelo udobni, bili skoraj do konca vodotesni. Nekaj zaščite je. Z njimi prevozil kar dosti TET-a, nekaj severne afrike in Ladakh-a. Za ceno se mi zdijo kt top, če ti je to ustrezen kompromis med varnost/udobnost. Se boš moral sam odločit glede tega. Zdaj ima Gaerne Dakar, imajo nekaj več zaščite, so pa tudi bolj neudobni.

• Všeč mi je 1
Objavljeno
pred eno uro, MARE 65 pravi:

Revit škorenj je top, udoben, zračen, fino za hodit, po celem dnevu dežja ostal suhih nog, je kot so ti omenili bolj touring škorenj.

Moje mnenje pa je, da če komaj začenjaš, verjetno ne boš vozil neki hard enduro, sploh če še nimaš izkušenj verjetno za začetek ne rabiš nekih "pancerjev".

No sej tudi sam prihajam do tega spoznanja da bo za začetek bolje nek udoben touring škorenj in potem kasneje po potrebi kaj "hujšega"

pred 44 minutami, nejc74 pravi:

Jaz sem jih imel, po mojem ene pet let, ca 50.000 km. Zelo udobni, bili skoraj do konca vodotesni. Nekaj zaščite je. Z njimi prevozil kar dosti TET-a, nekaj severne afrike in Ladakh-a. Za ceno se mi zdijo kt top, če ti je to ustrezen kompromis med varnost/udobnost. Se boš moral sam odločit glede tega. Zdaj ima Gaerne Dakar, imajo nekaj več zaščite, so pa tudi bolj neudobni.

Ej hvala za mnenje. Bom probal oba, torej revit in forma in videl kateri nudi boljši občutek

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!