macak333 Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 Zanima me kje v Ljubljani bi lahko dal na škornju zadrgo za zamenjat? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno September 29, 2013 Deli Objavljeno September 29, 2013 Letos sem nabavil škrnje TCX Infinity Goretex. Zraven sem v vrečki dobil zaščitne kapice. Zdaj, ko dežuje, sem se spravil, da jih zmontiram, po debeli uri imam krvave roke, pa 20 minut manj življenja. A mi zna kdo povedat, kako tega hudiča našraufaš v gumo.... Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosa Objavljeno September 29, 2013 Deli Objavljeno September 29, 2013 Letos sem nabavil škrnje TCX Infinity Goretex. Zraven sem v vrečki dobil zaščitne kapice. Zdaj, ko dežuje, sem se spravil, da jih zmontiram, po debeli uri imam krvave roke, pa 20 minut manj življenja. A mi zna kdo povedat, kako tega hudiča našraufaš v gumo.... ... ... potrpljenje je božja mast... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Oktober 1, 2013 Deli Objavljeno Oktober 1, 2013 Prodam motoristične škornje SIDI Adventure z Gore-tex membrano. Škornji so novi, nikoli nošeni v originalno embalaži št.44! Cena 250 EUR! GSM (031) 677-520...sem iz Hoč pri Mariboru! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 2, 2014 Deli Objavljeno Januar 2, 2014 a ima kdo kakšno dobro opcijo oz. naslov za Sidi Vortice škornje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 3, 2014 Deli Objavljeno Januar 3, 2014 povej točno kateri te zanimajo in barva ter velikost, pa ti preverim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 Katere trgovine v LJ so boljše založene s motorističnimi škornji ? Grem v soboto na informativo pa bi skoču še za njih pogledat, ker tle v Trstu ni kej dosti, na Kozini pa je bolj tko tko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 Katere trgovine v LJ so boljše založene s motorističnimi škornji ? Grem v soboto na informativo pa bi skoču še za njih pogledat, ker tle v Trstu ni kej dosti, na Kozini pa je bolj tko tko. bs center, laba, tc motoshop, kmc, dainese je pa po novem v as-u??? odvisno tudi kaj za ene škornje iščeš, sicer pa imajo vsi dobre spetne strani, tako da se lahko že prej malo pozanimaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) Katere trgovine v LJ so boljše založene s motorističnimi škornji ? Grem v soboto na informativo pa bi skoču še za njih pogledat, ker tle v Trstu ni kej dosti, na Kozini pa je bolj tko tko. v moto-centru LABA ti bodo znali dobro svetovati... povrhu vsega pa še z alpinestarsovimi škornji prav gotovo ne boš "brcnil v temo". Moji so po šestih letih še vedno super + zelo udobni so tudi na dolge proge Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil domina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) Jaz redno sledim objavam na ebay.it in sem dozdej kupil vso opremo tako kot obutev (Stylmartin Stone in SPIDI X-K) za vsaj pol cene (tudi manj) po redni cenah. ČE maš nogo malo nad standardno (jaz 45) dobiš "ostanke" na razprdajah za pol ali več manj. S čevlji in jaknami imam ful srečo, z glavo pa sploh ne saj imam najbolj popularno št. buče na plentetu (kot zgleda) in sicer M in redko dobim kak pošten deal. Pred kratkim sem za tistih parkrat na leto ko gre žena zraven kupil jakno s ščitniki za smešen denar... http://www.ebay.co.uk/itm/SPADA-SERENA-LADIES-WOMENS-MOTORCYCLE-WATERPROOF-CE-APPROVED-ARMOURED-JACKET-/400532788604?pt=UK_Motorcycle_Clothing&var=&hash=item9c062dfc20 Za 43€ (s poštnino vred) kot me ja stala čisto spodobna tekstilna jakna s CE ščtitniki (tudi neka pena na hrbru) je res super deal. Ok barvo ne moreš zbirat ampak je bila na srečo ta kot bi jo moja sama izbrala. Aja v živo zgleda 3x boljše. ČE je kaka pupa ki rabi nekaj socialnega delno waterproof ki ima zimsko podlogo in ščitnike ter spda v velikost S toplo priporočam. Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil Horny-et Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 (popravljeno) gledam neke škornje ne preveč u ¨hard dirkaške¨ (če me razumeste kaj hočem povedat) bi zgledalo malo čudno met take na 125, ampak gledam na dolgi rok, ker poleti pride močnejši motor (vrjetno sport tourer/naked) http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3158&detailID=11967&ime=Motoristi%C4%8Dni_%C5%A1kornji_SIDI_FUSION_RAIN recimo neki takega, ti so mi že malo preveč u hard http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3158&detailID=8949&ime=Motoristi%C4%8Dni_%C5%A1kornji_SIDI_FUSION tko, da če mi lahko kdo priporoča in linka kak specifičen model bi bil vesel Popravljeno Januar 21, 2014. Popravil Bear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 A poleti bi to fural redno? Sosed moj, crknil boš. Eventuelno pa boš pobil ostale ko boš si vzel odmor na klopci in jih snel. Za poleti išči nekaj hudo perforiranega pa riskiraj tistih 15€ za pvc "snežke" za dež. Glede na to, da furaš cbf svaka čast da gledaš full size škornje. Jaz sem sprejel kompromis s temi (hodim na šiht in sem prelen za se preobuvat): http://www.ebay.it/itm/SCARPE-SPIDI-XPD-X-K-COLORE-NERO-VARIE-TAGLIE-/171198009607?pt=Abbigliamento_Uomo_Moto&var=&hash=item27dc325107 Za ta dinar je točno kar rabim... zaščite pa je dovol jza urbano okolje (upam). Povej kaj iščeš pa ti mpomagam najt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikadina Objavljeno Januar 21, 2014 Deli Objavljeno Januar 21, 2014 A poleti bi to fural redno? Sosed moj, crknil boš. Eventuelno pa boš pobil ostale ko boš si vzel odmor na klopci in jih snel. Za poleti išči nekaj hudo perforiranega pa riskiraj tistih 15€ za pvc "snežke" za dež. Glede na to, da furaš cbf svaka čast da gledaš full size škornje. Jaz sem sprejel kompromis s temi (hodim na šiht in sem prelen za se preobuvat): http://www.ebay.it/itm/SCARPE-SPIDI-XPD-X-K-COLORE-NERO-VARIE-TAGLIE-/171198009607?pt=Abbigliamento_Uomo_Moto&var=&hash=item27dc325107 Za ta dinar je točno kar rabim... zaščite pa je dovol jza urbano okolje (upam). Povej kaj iščeš pa ti mpomagam najt. ne vem če ostali ne crknemo tudi on ne bo crknil. sicer te razno razne rain in goretex variante so bolj za zimske mesece, za "sezono" si za primer dežja raje vzami "dežne oblekice" za škornje. kar se toplote tiče, pa si za celodnevno vožnjo poleti itak vržeš japonke pa kratke hlače, da se recimo med kosilom malo shladiš. StaraFeltna in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 (popravljeno) Temu modelu (Fusion) se je pred časom reklo B2: sicer nista čisto enaka pa vseeno ... Imam (B2) že kar nekaj sezon (kakšnih 6-7) in ob rednem vzdrževanju so še vedno uporabni. Na začetku sem bil malo skeptičen zaradi materiala (Lorica), ki je nekakšno umetno usnje - tudi vzdržuje se kot usnje - ampak je čisto OK. Ob dežju pa navlečem čez njih prevleko in so na suhem. Močno perforonih jaz osebno ne bi kupoval (raje malo potrpim v vročini) ker v hribih tudi zjutraj poleti ni kakšne posebne vročine in če te zebe v noge (in ker niso to Alpina čevlji za pohodništvo, kjer bi dodal še ene nogavice) si nimaš kaj dosti pomagat. Popravljeno Januar 23, 2014. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kavbojc Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 Tud jaz sem iskal malo manj hardcore varjanto, ki bi prenesla par dežnih kapelj. Nabavil sem Fusion Rain in sem zelo zadovoljen z njimi. Načeloma pa SIDI bolj sede na ožje podplate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 (popravljeno) ne vem če ostali ne crknemo tudi on ne bo crknil. sicer te razno razne rain in goretex variante so bolj za zimske mesece, za "sezono" si za primer dežja raje vzami "dežne oblekice" za škornje. kar se toplote tiče, pa si za celodnevno vožnjo poleti itak vržeš japonke pa kratke hlače, da se recimo med kosilom malo shladiš. A kaj ko v koček gre 2x čelada 2x rokavice nekaj standarne šare a za neke šlape pa že zmanjka :/ Morda tucano urbano dela tudi šlape nano. Jaz navrh perforiranih "pol škorenjčkov" dam kar kolesarske anti rain pokrovače. če ne nameravašhodit veliko okoli peš kar lepo deluje in ne zasede omembe vredno placa. npr. Povsem dovolj za kratke srednej fure. In tudi v perforiranih je rahlo mučno v polnem poletju zlasti ko greš v tunel in vidiš kako ti fluorescentne gljivice/bakterije najbrž igrajo ping pong notri. :/ (Pfuuuuj!) Popravljeno Januar 23, 2014. Popravil Horny-et Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomaz321 Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 Zdravo, odločam se za nakup moto škornjev. Sedaj imam nekako v ožjem izboru te tri variante: http://www.kmc.si/si/forma-motoristicni-skornji-freccia-i22257.shtml - forma http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=6328&detailID=18155 - sidi http://www.motocenterlaba.com/s-mx-5-boot - alpinestars Po že prebranem je boljše vzeti ne kakšnih rain in goretex variant, pač pa je boljše kupiti zraven prevleke za dež? Če ima kdo še kaj praktičnih izkušenj bi bilo dobrodošlo še kakšno mnenje, katere izbrati. LP Tomaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 mam SIDI fusion / Rain varianto; 43 cifra, trikrat obuti. če rabš mi piši na ZS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomaz321 Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Ravno za ene dve cifre premajhne. Vseen hvala za ponudbo. Jih prodajaš ke ti ne sedejo al zarad kaj drugega? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Zdejle sem sel gledat. 44 so. Prodajam jih zato ker sem hornet prodal, na vstromu pa ktmju mi pa ne pridejo prav. Sicer so pa udobni skornji za mal dnarja, men se tud ni zdel da bi bli prevroci. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Ali ima kdo izkušnje z škornji MBR Touring od MOTO BEE iz Maribora! http://www.motobee.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=399&Itemid=358 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mirko77 Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Kako so pa kaj dobri škornji TCX, ki jih lahko najdeš npr. v TC Motoshop? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yunksi Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Jst mam TCX R-S2 lanski model, in morem rečt, da sm kar zadovoljen z njimi. Meni pašejo kot uliti na nogo, udobni so ful, po dežju nism meu kakšnih večjih problemov, edino kar me malo moti je to, da vsake toliko začnejo škripat, to pa itak vsi racing škornji če se ne motim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Ali ima kdo izkušnje z škornji MBR Touring od MOTO BEE iz Maribora! http://www.motobee.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=399&Itemid=358 Jaz imam ene MBR podobne tem, in so mi super ker so precej mehki,udobni in lahki, z njimi ne hodiš ko pingvin v pancerjih Edino kar me moti je ker ni nobenega ščitnika zato si bom kasneje vzel ene malo bolj zaščitene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Marec 10, 2014 Deli Objavljeno Marec 10, 2014 Jst mam TCX R-S2 lanski model, in morem rečt, da sm kar zadovoljen z njimi. Meni pašejo kot uliti na nogo, udobni so ful, po dežju nism meu kakšnih večjih problemov, edino kar me malo moti je to, da vsake toliko začnejo škripat, to pa itak vsi racing škornji če se ne motim moji racing skornji nič ne škriplejo :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se