DAN Objavljeno ponedeljek ob 17:41 Objavljeno ponedeljek ob 17:41 On 2/5/2025 at 2:27 PM, pupa said: hvala za izčrpno poročilo. Katere imaš pa sedaj, če smem vprašati? Škornje moram pa v vsakem primeru probati, ker imam zelo široko nogo v predelu prstov in mi včasih tudi ena številka več ne pomaga (gledam pa že tako samo moške izvedbe, ravno zaradi tega). Probaj Astars tech 3,5,7... 1
wind1 Objavljeno pred 7 urami Objavljeno pred 7 urami Jaz uporabljam za lepljenje podplatov ali krpanje lukenj na podplatu kar gradbeno lepilo Sika 11FC v črni barvi. Nisem še lepil motorističnih škornjev, sem pa lepil športne copate, čevlje, gumi škornje tudi gojzerje z zelo trdim Wibro podplatom. Drži za večno. Treba pa je biti pozoren, da ga ne vbrizgneš preveč, da ti na notranjo stran ne naredi kake izbokline. Takega čevlja ne boš mogel več nositi. Ko podplat zalepim vedno čevelj postavim na časopisni papir na tla, si nadenem vrečko na nogo in čevelj obujem, da izbrizgam odvečno lepilo. Nato lepo obrišem rob med obuvalom in podplatom in pustim sušiti 24 ur. Tuba lepila stane 12€ (merkur). Rabiš pa še pištolo za iztiskanje in nekaj cunje. Na koncu spoj obrišeš z mokro cunjo. Pa veselo furajte. 1
wind1 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami Jaz motoristične škornje mažem s tjulnovo mastjo. 6 ur vožnje po dežju z enim postankom za točenje goriva pa so noge ostale suhe. Dobiš jo v trgovinah za čevlje, Lovskih trgovinah in v Inposu v Celju. 1
DAMI34 Objavljeno pred 4 urami Objavljeno pred 4 urami jaz jih mažem v glavnem z blatom. Dobr dihtajo, majkemi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se