gebre Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 (popravljeno) So bolj škart, nič ne pojejo, oz. poje samo ta levi :blink: :grim Popravljeno Januar 21, 2006. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Jest sm nabavu že tanov model ki je bil jurja dražji od starga... Zraven sem pa dobil še tako silikonsko mast al neki, prodajalc je reku da radi škripajo :D , in da so to zdej po novem začeli dajat notr... :OK: Če ne pomaga je reku da nej probam Ketten sprej našpricat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Mogoče kaj lepše zapojejejo tile tvoji, da bi se po modelih grupirali? Sem pa za "Oxtar" srečanje tudi jaz drgači, bi blo precej smeha! Moji škripljejo v D-duru, a bomo imeli Oxtar bend ? :whistle: Pred dvemi leti dobil zraven neko flaško z silikonom za namazat, pa ne pomaga dosti. Drugače pa super zadovoljen, vodo spustili šele po cca.400 km naliva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 (popravljeno) ..men tut mal škripajo, sm probu škripajoš del špricnt z Maxbrilom in je utihnlo,.. je pa res, da so še nove, pa jih u bistvu še nisem uporabu,.. bomo vidl spomladi, če so črički dokončno pocrkal. ..aja,. takele sm nabavu :grim :OK: Popravljeno Januar 27, 2006. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 A se da škornje po padcu, da se rečmo zdrgnejo pa malenkost raztrgajo, kej popravt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 @king: Koliko denarja? Ker meni tudi tile dišijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 27, 2006 Deli Objavljeno Januar 27, 2006 Jest sm nabavu že tanov model ki je bil jurja dražji od starga... Zraven sem pa dobil še tako silikonsko mast al neki, prodajalc je reku da radi škripajo :D , in da so to zdej po novem začeli dajat notr... :OK: Če ne pomaga je reku da nej probam Ketten sprej našpricat... Naj škripajo kolk hočejo...mene ne moti. Tko al tko jih nimam za hodit po cesti oz. se šminkirat, med vožnjo jih pa ne "slišim" :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno Januar 28, 2006 Deli Objavljeno Januar 28, 2006 (popravljeno) @king: Koliko denarja? Ker meni tudi tile dišijo .....preveč........240€, pa ne okol govort .) ...dišijo pa dišijo,.. dokler se ne začne sezona,.. pol bojo mal "manj dišale" :lol1: Popravljeno Januar 28, 2006. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Jaz sem pa lani kupil ene wannabe chopper škornje. Sej drgač so kr v redu, ampak ko sem se v soboto peljal z njimi pri -4c, le 8 kilometrov, sem mislil da mi bodo zmrznle noge. A je to normalno da rata tolk mrzlo v noge, al je to zato ker so fake škornji. :? Kje se da kupit konkretne chopper škornje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Jaz sem pa lani kupil ene wannabe chopper škornje. Sej drgač so kr v redu, ampak ko sem se v soboto peljal z njimi pri -4c, le 8 kilometrov, sem mislil da mi bodo zmrznle noge. A je to normalno da rata tolk mrzlo v noge, al je to zato ker so fake škornji. :? Kje se da kupit konkretne chopper škornje? Kaj pa je značilno za "chopper" škornje? Kake goretex si nabavi pa bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Kje se da kupit konkretne chopper škornje? Verjetno iščeš kavbojske, vojaške, ... ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Verjetno iščeš kavbojske, vojaške, ... ? Nevem.. razmišljam da bi si omislu kr takšne kot jih ima Slovenska vojska, zgledajo v redu in tud so kvalitetne. Kje bi take dobu, pa kolk bi kej stale. A na boljšem trgu jih imajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 (popravljeno) Nevem.. razmišljam da bi si omislu kr takšne kot jih ima Slovenska vojska, zgledajo v redu in tud so kvalitetne. Kje bi take dobu, pa kolk bi kej stale. A na boljšem trgu jih imajo? army shop? http://users.triera.net/puhrober/armyshop/ http://armyshop.fateback.com/indexslo.htm ziher se kej najde tut za čoperiste ;) Popravljeno Januar 30, 2006. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 TNX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 ce se ne motiim je v tej temi kar nekaj postov, ki omenjajo kje se da dobiti skornje kakrsne isces. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Živjo, zanima me vaše mnenje, ker izbiram med tema dvema paroma škornjev, pa ne vem kaj se mi bol splača kupit: PROBIKER OXTAR Cena PROBAJKERjevih je 31.200 SIT + 3-5k (prevoz) Cena OXTARjevih pa 38.700 SIT Kaj se vam zdi bol smiselno kupit??? Hvala za odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Pomoje je bol da probikerjeve kupš :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 Živjo, zanima me vaše mnenje, ker izbiram med tema dvema paroma škornjev, pa ne vem kaj se mi bol splača kupit: PROBIKER OXTAR Cena PROBAJKERjevih je 31.200 SIT + 3-5k (prevoz) Cena OXTARjevih pa 38.700 SIT Kaj se vam zdi bol smiselno kupit??? Hvala za odgovore! nobenih :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Zakaj se mi zdi da PROBIKER niso usnjeni? tm piše neki gummi.... po izgledu bi vzel Oxtar, za 3 k več pomoje dobiš velik boljšo zadevo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Oba s punco imava Probikerjeve škornje in sva zelo zadovoljna z njimi. Dobra lega noge, ne premočijo, ojačani na gležnjih.. Sicer so en drug model, bolj touring varianta, ampak pomoje tudi ti, katere ti gledaš niso slabi... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ej fantje, mate vi škornje za na motor (za 125)? Jz bom zdaj mogu kupit pa ne vem a naj kupim škornje, al pa une do gležnja. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 125 al pa 1000ccm, če padeš pri 100km/h je prav vseeno s čim :) Če že kupuješ, kupi škornje ki segajo čez gleženj, ker ena izmed glavnih funkcij škornjev je prav ta, da ti ojačajo gleženj v primeru padca.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zigc Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 125 al pa 1000ccm, če padeš pri 100km/h je prav vseeno s čim :) Če že kupuješ, kupi škornje ki segajo čez gleženj, ker ena izmed glavnih funkcij škornjev je prav ta, da ti ojačajo gleženj v primeru padca.. Hmmm ja maš res, na podlagi izkušenj kako je ko ti motr stisne gležn na asvalt kupujem kakšne škornje, samo ne vem kakšna dost poceni varjanta bi bila uredu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Ja to o hitrosti je res. Jz sm na internetu tele opazu: http://tc-motoshop.si/shop/page/detail/git...way_Gore_Tex/-/ Kaj pravte ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 Kaj pravte ? Preberi celo temo o škornjih in vse ti bo jasno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se