gebre Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Se pridružujem Gebretu, le da jih je meni Jax, ker mu je šlo preveč na živce :D :yea1: Sej meni je tudi že grozil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 (popravljeno) Firma, firma........ Saj ravno to je ta hudič. Sam da je firma. Sam, da smo oblečeni tko ko Rosi ali pa kdorkoli že. Saj ni važno, če potem naredimo 3000 km v slow riding stilu ne? Ampak firma pa mora bit. To pa tudi meni ni jasno :blink: Kje je problem? Da ima človek denar in uživa, če si kupi "hudo" opremo? Zakaj pa ne? Po drugi strani je kvečjemu bolj varna kot poceni roba...mogoče jo pa kupi, da so mu drugi fouš (to v Sloveniji dobro laufa)... Isto pri motorjih: "kaj mu bo Goldwing, ko se pa od bifeja do bifeja vozi". Mislim - pa kaj? Če ma denar in užitek, če se samo okoli garaže vozi... Saj mu ni "noben nič zraven dal"...naj dela kar hoče, ni res? ...res ne štekam čist... :? Zgleda, da samo DAINESE dela takšne, ki ne škripajo in imajo vrhunsko dobro zaščito. Erm, koliko si jih pa probal? Moji tudi ne škripljejo, pa verjetno še od marsikoga...pa imamo na izbiro čuda znamk in modelov... :BUA: Popravljeno Januar 21, 2007. Popravil solo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 sej mal morjo škripat...da se sliš da se šef sprehaja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Se pravi jih ti ne boš kupu :hmm: ? Ker ti si bolj take podrejene sorte :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 (popravljeno) @ Motoristek Imam takšne. Malo škripljejo, zato jih je treba malo mazati, ampak ti si poročen in tega vajen :lol1: :lol1: Je pa to dober kos opreme. Na podplatih je zelo mehka guma. V ovinkih je treba kar dvigat nogo na prste, drugače bi kar hitro šla v maloro. @ Sim Imam slab dan. Z nekom se pač moram pričkati. In ker se s tabo itak ne da pogovarjati, ti pač nagajam. In niti nisem pričakoval, da boš moj namig o motoristih, ki nase vlačijo Dainese, Arai, Alpinestar in načenjajo neskončne debate o rokavicah iz enega kosa kengurujevega usnja, potem se pa vozijo od bifeja do bifeja ali nastavljajo na enih izmed dveh slovenskih ridaških dirkališč, sploh razumel. Ni panike Sym, samo, da je firma. @ Solo Huda oprema :eek: . Meni je bolj videti kot rekvizit skupine ZZ TOP. :zzz: :zzz: Cvetoo. Popravljeno Januar 21, 2007. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 @ Solo Huda oprema :eek: . Meni je bolj videti kot rekvizit skupine ZZ TOP. Cveto, moj post ni bil direktno na čevlje, ampak na tisto, kar sem označil kot tvoj citat... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 @ solo Potem pa še ti preberi osrednji del odgovora Symu, brez tistega o slabem dnevu. Najboljša varnostna oprema je pa v tvoji glavi .) Pa brez zamere, Cvetoo. No in če sem jaz komu kaj fouš, potem je to le letnica rojstva :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 @ Motoristek Imam takšne. Malo škripljejo, zato jih je treba malo mazati, ampak ti si poročen in tega vajen :lol1: :lol1: Je pa to dober kos opreme. Na podplatih je zelo mehka guma. V ovinkih je treba kar dvigat nogo na prste, drugače bi kar hitro šla v maloro. Cvetoo. Bom preiskusil to sezono :worship: nisem poročen :yes: samo, da vode ne bodo spustile... :yea1: čez par mesecev pa poročam... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Ni panike Sym, samo, da je firma. meni je bolj pomembno, da je všeč tistemu, ki nosi. če maš slab dan, ti želim bolj prijetno noč ... ne bom ti zdaj pisal tu v stilu "samo, da je FJR, čeprav bi se lahko tudi s čim cenejšim vozil ;)" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Firma, firma........ Saj ravno to je ta hudič. Sam da je firma. Sam, da smo oblečeni tko ko Rosi ali pa kdorkoli že. Saj ni važno, če potem naredimo 3000 km v slow riding stilu ne? Ampak firma pa mora bit. Spet le moje mnenje. Cvetoo. Meni firma ni važna. Važno je to, da dobro služi namenu. Lani ko sem imel nesrečo, sem kot vedno uporabljal vso zaščitno opremo, ki ni bila poceni. Pri obutvi in rokavicah pa sem nekaj šparal. Poškodovana desna peta, saj mi je podplat v celoti odtrgalo. Na prstu leve noge pa imam sedaj že novi nohet, ki pa ni tako estetsko oblikovan kot oni prejšnji. Na roki zvin treh prstov in poškodovan živec. In poanta. Če bi uporabljal boljšo obutev in boljše rokavice bi jo zagotovo odnesel brez večjih poškodb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 Imam zelo podoben model in je res da ne škripljejo niti malo, všeč so mi pa predvsem zato ker nimajo zunaj navešenih nevem kakšnih vse kao ščitnikov ampak je zaščita všita pod usnje, zato za moj okus zgledajo manj kičasto.(So pa nekoliko dražji .) .) ) Točno tako. :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 Meni firma ni važna. Važno je to, da dobro služi namenu. Lani ko sem imel nesrečo, sem kot vedno uporabljal vso zaščitno opremo, ki ni bila poceni. Pri obutvi in rokavicah pa sem nekaj šparal. Poškodovana desna peta, saj mi je podplat v celoti odtrgalo. Na prstu leve noge pa imam sedaj že novi nohet, ki pa ni tako estetsko oblikovan kot oni prejšnji. Na roki zvin treh prstov in poškodovan živec. In poanta. Če bi uporabljal boljšo obutev in boljše rokavice bi jo zagotovo odnesel brez večjih poškodb. Katere škorne in katere rokavice si pa nosu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Katere škorne in katere rokavice si pa nosu? Vanucci rokavice in Probiker obutev. Seveda nižjega cenovnega razreda. Malo muzike in dosti sranja, če se kaj zgodi. Žal, meni se je. Oblačila iz cordure pa so svojo zaščitno nalogo dobro opravila. Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Vanucci rokavice in Probiker obutev. Seveda nižjega cenovnega razreda. Malo muzike in dosti sranja, če se kaj zgodi. Žal, meni se je. Oblačila iz cordure pa so svojo zaščitno nalogo dobro opravila. Škoda, da si moral kvaliteto preiskusiti na sebi. Zdaj veš. Večina pa je takšnih, da jih takšna spoznanja ne spametujejo. Na žalost. Jaz sem se opekel na rokavicah. Najprej so barvale, da sem imel črne roke, kot dimnikar. Potem se je začela trgati notranja obloga. Na koncu se je razbarvalo usnje. Naslednjič sem dodal 40 eur in si kupil rokavice kot se spodobi. Nobenih problemov več. Pri škornjih pa pogledaš, kaj vozijo dirkači in veš. Niso poceni. So pa prava zaščita. Predlani sem se raztreščil z alpinstars racing. Niti praske. Na meni. Škornji pa so še zmeraj uporabni. Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 sej mal morjo škripat...da se sliš da se šef sprehaja :D :grim :grim Točno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Škoda, da si moral kvaliteto preiskusiti na sebi. Zdaj veš. Večina pa je takšnih, da jih takšna spoznanja ne spametujejo. Na žalost. Jaz sem se opekel na rokavicah. Najprej so barvale, da sem imel črne roke, kot dimnikar. Potem se je začela trgati notranja obloga. Na koncu se je razbarvalo usnje. Naslednjič sem dodal 40 eur in si kupil rokavice kot se spodobi. Nobenih problemov več. Pri škornjih pa pogledaš, kaj vozijo dirkači in veš. Niso poceni. So pa prava zaščita. Predlani sem se raztreščil z alpinstars racing. Niti praske. Na meni. Škornji pa so še zmeraj uporabni. To še ne pomeni da bi s Probiker škornji bil ves polomnjen... Če se niso niti raztrgali oz. uničli, bi tak padec verjetno tudi kaki bolj čip(ne supergi) zdržali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) To še ne pomeni da bi s Probiker škornji bil ves polomnjen... Če se niso niti raztrgali oz. uničli, bi tak padec verjetno tudi kaki bolj čip(ne supergi) zdržali Preberi, kaj je napisal Šokac in razumel boš moj odgovor. Generalno pa zastopam mnenje, da je tudi najdražja motoristična zaščitna oprema, še zmeraj smešno poceni v primerjavi z morebitnimi poškodbami in posledično časom/izpadom dohodka, ki ga utrpimo, ko se, bolj poškodovani, kot bi bilo treba, vlačimo po bolnicah in zdraviliščih. Če se sploh še kje vlačimo. Žal pa so takšne teorije med vozniki SS motorjev vse prevečkrat preslišane in fantje varčujejo, kjer se le da. Pri opremi, pri servisu, pri popravilih in seveda pri gumah. Ko vse skupaj postaviš v obliko formule, dobiš ponavadi uničujoč rezultat. Ti pa oceni, koliko se ti zdijo vredne tvoja koža, kosti in življenje. Vsak po svoje. Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 sicer pa so take nove smernice pri dainese Česati dvakrat tedensko ... pa pazit - če kak kuža ali pa medved šprinta za vami, je to verjetno zato, ker je v škornjih prepoznal svojega bratranca. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 kje si jih pa to kupovava da so bli sidi vertigo tok pocen Na vzhodu, kakopak. Žabjak. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 sicer pa so take nove smernice pri dainese Kot da bi "buce" mel hahaha :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) Na vzhodu, kakopak. Žabjak. :) Točno tak , lani so meli v tej trgovini ki zdaj sicer ni več v žabjaku kar lep popust na sidi. Tile drsniki so pa zelo všečni, moji pa že kličejo po nabavi. Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil Zx_R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Točno tak , lani so meli v tej trgovini ki zdaj sicer ni več v žabjaku kar lep popust na sidi. Tile drsniki so pa zelo všečni, moji pa že kličejo po nabavi. Sidi ima čudovite škornje. Kroj, design, cena. Komplimenti. Strahoten problem pa nastane v dežju. Kdor si tega s SIDI-jem ni iskusil, si težko predstavlja. Zato previdno. Za sonce in suho - bomba. Za mokro - nočeš vedeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 [/quot me spominjajo na šoferske cokle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Meni so grdi.. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Sidi ima čudovite škornje. Kroj, design, cena. Komplimenti. Strahoten problem pa nastane v dežju. Kdor si tega s SIDI-jem ni iskusil, si težko predstavlja. Zato previdno. Za sonce in suho - bomba. Za mokro - nočeš vedeti. Ne, tole glede drsnikov sem mislil za te dainesetove, ker na mojih škornjih(mislim da je model mig nisem pa ziher) še ni bilo titanskih pa so že kr precej zguljeni in bi prav prišlo kaj svežega materiala gor. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se