solo Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Meni so grdi.. :krneki: Jep, tudi meni so grozni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) Nabavlam škornje (nekaj sm že spraševal, sam vseen še mal težim :blush: ) Prvi šuhi - Klik Drugi šuhi - Klik2 V bistvu bom oboje probu in kire mi bojo bol pasala tiste bom vrjetn kupu. Mogoč glavne razlike oz katere šuhe bol priporočate. LP sam tele so pa mal nenavadne. Kot da bi ene zimske škorne mel sred poletja :lol: Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil adil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Jst mam 2., in kokr mi je uspel naredit km z njimi se mi zdijo precej dobri, edino prste si boš zjebu ko boš zapenju zadrgo...jst sm si jih čist ogulu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Jst mam 2., in kokr mi je uspel naredit km z njimi se mi zdijo precej dobri, edino prste si boš zjebu ko boš zapenju zadrgo...jst sm si jih čist ogulu :P Na mopedu voziš takšne škornje? Zakaj pa jih rabiš? Ko smo bili mi stari šestnajst let, tako kot ti danes, smo se vozili z mopedi v jeansu in Nike-cah. A punce danes raje vidijo raperske hlače v kombinaciji z Dainese-ovimi škornji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 Na mopedu voziš takšne škornje? Zakaj pa jih rabiš? Ko smo bili mi stari šestnajst let, tako kot ti danes, smo se vozili z mopedi v jeansu in Nike-cah. A punce danes raje vidijo raperske hlače v kombinaciji z Dainese-ovimi škornji? Hmm, za starega mačka ne razmišljaš ravno odraslo. 50ccm gre lahko 100km/h ob ne preveč dela(denarja) vloženega... In s takimi gumami kot jih imajo nekateri na mopedih in brezglavem norenju(jao jao, če se spominjam par let nazaj) ni dvakrat za reč da se ne ubiješ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) Na mopedu voziš takšne škornje? Zakaj pa jih rabiš? Ko smo bili mi stari šestnajst let, tako kot ti danes, smo se vozili z mopedi v jeansu in Nike-cah. A punce danes raje vidijo raperske hlače v kombinaciji z Dainese-ovimi škornji? Še en lep dokaz tvojega nabijanja v prazno, v drugih temah govoriš kako je oprema pomembna za varnost, da naj kupimo najboljšo opremo ki jo premore žep in da ni pomembno kaj si drugi mislijo o tebi, tvojemu motorju in opremi en nasvet: preden kaj napišeš vzdihni in premisli .) :stupid: Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 (popravljeno) Še en lep dokaz tvojega nabijanja v prazno, v drugih temah govoriš kako je oprema pomembna za varnost, da naj kupimo najboljšo opremo ki jo premore žep in da ni pomembno kaj si drugi mislijo o tebi, tvojemu motorju in opremi en nasvet: preden kaj napišeš vzdihni in premisli .) :stupid: Pa kaj ti ne vidiš, da o Dainesovih dirkalnih škornjih razpravlja 15 letni mulac, ki se vozi z mopedom. Pa dobro, kaj ste na tem forumu že vsi malo besni? Saj takšni škornji stanejo skoraj 30 odstotkov mopeda. Dajte, ljudje, biti malo resni. O čem tukaj govorimo in kdo se sploh skriva za temi šiframi? Bomo resno razpravljali v tej temi ali si bomo dopisovali z otroci, ki so mlajši od naših otrok? Popravljeno Januar 26, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 26, 2007 Deli Objavljeno Januar 26, 2007 pač bi nekateri po morebitnem padcu radi še kdaj sedli na motor, in kot zgleda ti ne misliš tako :glare: pač ima 50cc moped, ki pa je kljub temu težak 100kg+, in če ti ta masa drsa po gležnju :doze: oprema ni nikoli predraga!!!, ko boš dovolj star boš to spoznal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Pa kaj ti ne vidiš, da o Dainesovih dirkalnih škornjih razpravlja 15 letni mulac, ki se vozi z mopedom. Pa dobro, kaj ste na tem forumu že vsi malo besni? Saj takšni škornji stanejo skoraj 30 odstotkov mopeda. Dajte, ljudje, biti malo resni. O čem tukaj govorimo in kdo se sploh skriva za temi šiframi? Bomo resno razpravljali v tej temi ali si bomo dopisovali z otroci, ki so mlajši od naših otrok? Tebi se je očitno res skisal in ti ni pomoči :stupid: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Pa kaj ti ne vidiš, da o Dainesovih dirkalnih škornjih razpravlja 15 letni mulac, ki se vozi z mopedom. Pa dobro, kaj ste na tem forumu že vsi malo besni? Saj takšni škornji stanejo skoraj 30 odstotkov mopeda. Dajte, ljudje, biti malo resni. O čem tukaj govorimo in kdo se sploh skriva za temi šiframi? Bomo resno razpravljali v tej temi ali si bomo dopisovali z otroci, ki so mlajši od naših otrok? Spet nabijaš, kot pravi P182, nekje praviš da smo mulci bebasti ker škrtarimo na opremi, tle pa mulcu težiš ker je pameten in si je kupu neki kar mu bo služlo par let... Poleg tega, tisti tvoji procenti... Nova RS50, v akciji stane antanko 649.990 BSIT Pošteni škornji(ampak res pošteni) so 50k BSIT To nekako nanese okrog 13%. Kolk procentov motorja si pa ti dal za tvojo vrhunsko opremo? Sicr je pa tvoje rasistično, "antimulac" obnašanje krneki. On je mlajši od mojga sina. Kaj on ve, kaj se hočm sploh znjim pogovarjat ker je itak premlad. Se torej tudi s svojim sinom ne pogovarjaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Tebi se je očitno res skisal in ti ni pomoči :stupid: čisto prav ima. prenekatera debata bi ostala na mal bolj praktičnem in smiselnem nivoju, če ne bi bilo X mulčkov, ki bi se čudili in slinili čez razne elemente in plasirali ter spraševali hude neumnosti. pa da ne bom samo :topic: - zanima me, ali kdo od vas škornje puca na tako banalen način, kot je princip -> v bano pa šampon pa namakat, desetkrat splahnit in potem sušit počasi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 čisto prav ima. prenekatera debata bi ostala na mal bolj praktičnem in smiselnem nivoju, če ne bi bilo X mulčkov, ki bi se čudili in slinili čez razne elemente in plasirali ter spraševali hude neumnosti. pa da ne bom samo :topic: - zanima me, ali kdo od vas škornje puca na tako banalen način, kot je princip -> v bano pa šampon pa namakat, desetkrat splahnit in potem sušit počasi? Ne. Malo šampona, malo vode, krpica. Drgneš. Posušiš. Malo kreme v barvi škornjem. Namažeš. Poliraš. In so kot novi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 čisto prav ima. prenekatera debata bi ostala na mal bolj praktičnem in smiselnem nivoju, če ne bi bilo X mulčkov, ki bi se čudili in slinili čez razne elemente in plasirali ter spraševali hude neumnosti. pa da ne bom samo :topic: - zanima me, ali kdo od vas škornje puca na tako banalen način, kot je princip -> v bano pa šampon pa namakat, desetkrat splahnit in potem sušit počasi? Nima Prenekatera debata bi ostala na bolj smiselnem nivoju tudi brez tvojih neumesnih pripomb Jaz sem odkril zelo učinkovit način čiščenja škornjev in usnja nasploh, otroški robčki Lumpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Nima Prenekatera debata bi ostala na bolj smiselnem nivoju tudi brez tvojih neumesnih pripomb Jaz sem odkril zelo učinkovit način čiščenja škornjev in usnja nasploh, otroški robčki Lumpi Zanimivo. Zate, P182, smo očitno vsi debili in bedaki. Jaz, SymRu in ostali, ki se ne strinjajo s teboj. Toda če smo vsi neumni in ti edini pameten, potem očitno nekaj s teboj ni vredu. Varčuj z žalivkami in nam raje povej kaj uporabnega. In po resnici. Izpadel boš mnogo bolj simpatično. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 jst tud pravm da opreme ni nikol preveč...dobr men osebno smešn zgleda da maš na 50cc supr dupr orpemo pa vse...sam je pa varno tko da ni neumno...pa res ne prbijat takih bednih...kaj boš pa na to reku k ma čelado za 100k...to je tud preveč?bi mogu met uno za 20k?dej mal se zresn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Zanimivo. Zate, P182, smo očitno vsi debili in bedaki. Jaz, SymRu in ostali, ki se ne strinjajo s teboj. Toda če smo vsi neumni in ti edini pameten, potem očitno nekaj s teboj ni vredu. Varčuj z žalivkami in nam raje povej kaj uporabnega. In po resnici. Izpadel boš mnogo bolj simpatično. Se ne spomnim da bi vse povprek zmerjal z debili in bedaki in tudi poviševanja svoje intiligence se ne spomnim. Zadnje čase, ko berem tale forum imam občutek da TI misliš da si najbolj pameten in da vse veš, katerokoli temo odprem, najdem tam kot sem že enkrat omenil tvoje prazno klatenje slame, ko pa ti nekdo dokaže da se motiš oz. te nekdo kaj konkretnega vpraša, ponikneš oz. ne odgovoriš. Varčevati z žaljivkami pa bi moral začeti ti, ker imaš očitno večvrednostni kopleks, kar je po moje opazila večina ljudi ki bere ta forum Syma pa nisem nič žalil, se pač ne strinjam z njim, sicer ga pa cenim kot novinarja in izkušenega motorista Kako bom jaz izpadel naj te nič skrbi, sem dovolj star in znam skrbeti zase, mogoče pride ta nasvet prav tebi in še enkrat; preden napišeš vzdihni in premisli .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 (popravljeno) Nop gattolina in SymRu nimata nikakor prav :BUA: Se strinjam s P182, Stric Burekom, reeskotom,... Za varnost ni nikoli preveč denarja, ti 50 kubični cestaki pa letijo čist dovolj da se konkretno razbiješ in ti pride vsaka boljša oprema zelo prav. Škoda, da vama je izpod časti debatirat z malo mlajšimi. Marsikdo na tem forumu, ki šteje pol manj pomladi kot vidva, starejša mačka, je mnogo pametnejši in bolj zrel. Pa da ne boste narobe razumeli, rad poslušam kakšen nasvet koga starejšega ker je vseeno mnogo bolj izkušen kot jaz, ampak takšen odnos kot tukaj kažeta vidva pa ne gre razumeti, zato se bom raje umaknil. Potrata časa. Čeprav s SymRujem se konkretno ne strinjam le v tem primeru in ga drugače spoštujem, medtem ko za gattolino to ne morem reči, saj v vsaki temi opazim njegovo mlatenje prazne slame in v večini le bedarije. Popravljeno Januar 27, 2007. Popravil Brodar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 No, Gattolina, a s svojim mladim sinom se tudi ne pogovarjaš? Sicer pa da mulcu govoriš kako je oprema neumnost, pa čeprav na 50ccm motorju je pa tudi kar neki. Moja štirka gre 90km/h, pa nima nobene ciklistike, da ne govorim o vzmetenju in bremzah... Verjami da grejo te RSke s kakimi 70ccm kiti več kot tista moja NSR 125 ki sem jo imel prej. A na 125ki pa ne zgleda neumno met škornje za 40k, čelado za 100k in kombi za 150k sit? :slap: SymRu, maš prav po eni strani. AMPAK, jest tudi raje vprašam kukr da si kej nardim BREZ POTREBE. A ti si pa od zmeraj vse vedel. Seveda če delaš kot novinar in si že starejši zdaj ne sprašujem neumnosti kot sem jih jaz in Stroj in Reesko in mi mladi, ker si to že "vse" vedel ko si pršu na MS, ki obstaja par let. Najbolje da si človek kupi tisto čelado ki mu je najlepša(za 5jurju) pade na dvorišču in se ubije. Oooo ja, to bi blo najbolj smotrno. Zakaj smetit forum, ki je mimogrede lih temu namenjen. Debatiranju o vsem mogočem. :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Nop gattolina in SymRu nimata nikakor prav :BUA: Se strinjam s P182, Stric Burekom, reeskotom,... Za varnost ni nikoli preveč denarja, ti 50 kubični cestaki pa letijo čist dovolj da se konkretno razbiješ in ti pride vsaka boljša oprema zelo prav. Škoda, da vama je izpod časti debatirat z malo mlajšimi. Marsikdo na tem forumu, ki šteje pol manj pomladi kot vidva, starejša mačka, je mnogo pametnejši in bolj zrel. Pa da ne boste narobe razumeli, rad poslušam kakšen nasvet koga starejšega ker je vseeno mnogo bolj izkušen kot jaz, ampak takšen odnos kot tukaj kažeta vidva pa ne gre razumeti, zato se bom raje umaknil. Potrata časa. Čeprav s SymRujem se konkretno ne strinjam le v tem primeru in ga drugače spoštujem, medtem ko za gattolino to ne morem reči, saj v vsaki temi opazim njegovo mlatenje prazne slame in v večini le bedarije. Posploševanje zmeraj vodi v konflikte in zamer. Bodi mož, mlad ali star in konkretiziraj, kje in kaj od postov je mlatenje prazne slame? Konkretno in z dejstvo. Če imaš prav, se bom članom foruma opravičil. Če nimaš, se boš javno opravičil ti meni. Pošteno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Posploševanje zmeraj vodi v konflikte in zamer. Bodi mož, mlad ali star in konkretiziraj, kje in kaj od postov je mlatenje prazne slame? Konkretno in z dejstvo. Če imaš prav, se bom članom foruma opravičil. Če nimaš, se boš javno opravičil ti meni. Pošteno? No OK, kar se tiče "drage" opreme za slinaste mulce, potem pa mi pa prosim razloži tole: Kakšna je razlika med 50ccm in 1000ccm motorjem (cestnim), ko ti v ovinku zaradi peska na cesti (ki ga nisi predvidel) odnese prvo kolo pri 80 km/h (mogoče 100, 120 km/h)? Pa še, da bo lažje, predpostavimo, da te motor ne povalja. Dobra oprema je VEDNO dobrodošla, pa če je v njej 15, 28, 35, 40 ali pa 60 let star motorist .) Nabijnje se pa vidi predvsem s tega, da si član MS foruma slaba 2 meseca, spoznaš se pa na ČISTO vse. Seveda je vsak opravičen do svojega mnenja (ker živimo v demokraciji), ampak tako v tej temi, kot v temi IZPUH - AKRAPOVIČ se greste predvsem to, kdo bo koga. :glare: Jaz se v kakšne debate in obsojanja ne bom spuščal, ker se mi tega enostavno ne da, bi te pa prosil, da mi odgovoriš na vprašanje, zastavljeno zgoraj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Posploševanje zmeraj vodi v konflikte in zamer. Bodi mož, mlad ali star in konkretiziraj, kje in kaj od postov je mlatenje prazne slame? Konkretno in z dejstvo. Če imaš prav, se bom članom foruma opravičil. Če nimaš, se boš javno opravičil ti meni. Pošteno? Več ljudi ti je že več stvari dokazalo konkretno in z dejstvi in si se opravičil? ne, ponikneš oz. spremeniš temo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 (popravljeno) No OK, kar se tiče "drage" opreme za slinaste mulce, potem pa mi pa prosim razloži tole: Kakšna je razlika med 50ccm in 1000ccm motorjem (cestnim), ko ti v ovinku zaradi peska na cesti (ki ga nisi predvidel) odnese prvo kolo pri 80 km/h (mogoče 100, 120 km/h)? Pa še, da bo lažje, predpostavimo, da te motor ne povalja. Dobra oprema je VEDNO dobrodošla, pa če je v njej 15, 28, 35, 40 ali pa 60 let star motorist .) Nabijnje se pa vidi predvsem s tega, da si član MS foruma slaba 2 meseca, spoznaš se pa na ČISTO vse. Seveda je vsak opravičen do svojega mnenja (ker živimo v demokraciji), ampak tako v tej temi, kot v temi IZPUH - AKRAPOVIČ se greste predvsem to, kdo bo koga. :glare: Jaz se v kakšne debate in obsojanja ne bom spuščal, ker se mi tega enostavno ne da, bi te pa prosil, da mi odgovoriš na vprašanje, zastavljeno zgoraj. Hvala, da si se potrudil. Res. Cenim to. Greva po vrsti. Pri motociklu, ki ima 49 ccm govorimo o kolesu z motorje, ki ima zakonsko predpisan hitrostni limit 49 km/h. Toraj s takšnim vozilom ne moreš pasti pri 80 km/h, ker toliko sploh ne gre. Primerjava med 49 ccm in 1000 ccm pa ni čisto na mestu, ker pri 80 km/h v domači garaži nafriziran moped počasi že razpada, medtem ko pri 1000-ku pri 80 km/h lahko padeš od dolgčasa. Če hočeš biti realen boš videl, da komentiram samo supersport motorje in super sport opremo. Ne komentiram enduro motociklov, enduro opreme, ne komentiram chooper-jev, ne komentiram moto dogodkov, ne komentiram računalništva itd. Zatrdim lahko da o tematiki super sport vem dovolj in več, kot marsikdo na tem forumu, zato smatram, da vem, kaj govorim. O Akrapoviču pa ti lahko povem, da po svojih proizvodih sodi v sam svetovni vrh. Žal tudi cenovno. In če pogledaš ceno njegovega izpušnega sistema, govorim o kompletu, hitro ugotoviš, da stane pribljižno toliko ali več kot je cenovna razlika med 600 in 1000 kubičnim SS motociklom. Res je tudi zvok nekaj vreden, pa kljub temu. Popravljeno Januar 27, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urqlle Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 Zadnje čase, ko berem tale forum imam občutek da TI misliš da si najbolj pameten in da vse veš, katerokoli temo odprem, najdem tam kot sem že enkrat omenil tvoje prazno klatenje slame, ko pa ti nekdo dokaže da se motiš oz. te nekdo kaj konkretnega vpraša, ponikneš oz. ne odgovoriš. no, pa le nism edini, ki podobno misli, p182 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 (popravljeno) Se ne spomnim da bi vse povprek zmerjal z debili in bedaki in tudi poviševanja svoje intiligence se ne spomnim. Zadnje čase, ko berem tale forum imam občutek da TI misliš da si najbolj pameten in da vse veš, katerokoli temo odprem, najdem tam kot sem že enkrat omenil tvoje prazno klatenje slame, ko pa ti nekdo dokaže da se motiš oz. te nekdo kaj konkretnega vpraša, ponikneš oz. ne odgovoriš. Varčevati z žaljivkami pa bi moral začeti ti, ker imaš očitno večvrednostni kopleks, kar je po moje opazila večina ljudi ki bere ta forum Syma pa nisem nič žalil, se pač ne strinjam z njim, sicer ga pa cenim kot novinarja in izkušenega motorista Kako bom jaz izpadel naj te nič skrbi, sem dovolj star in znam skrbeti zase, mogoče pride ta nasvet prav tebi in še enkrat; preden napišeš vzdihni in premisli .) SymRu-ja ceniš, kot izkušenega motorista? Veš, nekoga hvaliti, je eno. Se iz nekog na forumu norčevati, pa nekaj povsem drugega. SymRu bo, ko bo to prebral, ali jezen nate. Ali se bo od srca nasmejal. P.S. Če imaš kakšna konkretna vprašanja, vprašaj? Pa bova videla, kdo bo poniknil.Če sem povsod, nisem poniknil. Če sem poniknil, me nikjer ni. Odloči se toraj. Sem poniknil ali me je povsod polno. Če želiš kaj vprašati vprašaj! Prav? Popravljeno Januar 27, 2007. Popravil gattolina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Januar 27, 2007 Deli Objavljeno Januar 27, 2007 SymRu-ja ceniš, kot izkušenega motorista? Veš, nekoga hvaliti, je eno. Se iz nekog na forumu norčevati, pa nekaj povsem drugega. SymRu bo, ko bo to prebral, ali jezen nate. Ali se bo od srca nasmejal. P.S. Če imaš kakšna konkretna vprašanja, vprašaj? Pa bova videla, kdo bo poniknil.Če sem povsod, nisem poniknil. Če sem poniknil, me nikjer ni. Odloči se toraj. Sem poniknil ali me je povsod polno. Če želiš kaj vprašati vprašaj! Prav? Gattolina, zadnja moja replika na tvoje poste. Večkrat si dobil konkretna vprašanja na katera nisi odgovoril pa ne mi napisat naj ti točno dokažem kje in kdaj, sam se mal potrud, poišči in odgovori. glede ponikanja; polno te je vedno do trenutka ko ti nekdo nekaj dokaže, nato ponikneš oz. ne odgovoriš ...do nadalnjega se bom odklopu s tega foruma ker me od tvojega non-stop nabijanja in pametovanja boli glava, že samo število tvojih postov v slabih dveh mesecih vse pove; kvantiteta in ne kvaliteta P.S. ne mešaj Syma vmes Sccoty beam me Up :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se