Brdaus Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Pokličeš 0039 040 290 70 95 in uprašaš... :rolleyes: Ja... kokr vem, znajo vsi italjani FUUUL dobr angleško :winkiss: Nič, bom kr kako drugo stran odpru :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Ja... kokr vem, znajo vsi italjani FUUUL dobr angleško :winkiss: Ob koncu tedna dela prodajalka, ki govori in razume slovenščino (itaq, ker je iz Kopra) ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izismolic Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 zdravo zanima me če kdo od vas uporablja škornje znamke Gaerne, sam razmišljam o nakupu race škornjev te znamke pa bi rabil kak nasvet :worship: HVALA :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 Ob koncu tedna dela prodajalka, ki govori in razume slovenščino (itaq, ker je iz Kopra) ... :naughty: :hmm: če je luštna, pokličem :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 30, 2008 Deli Objavljeno Januar 30, 2008 O je je :naughty: :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponky Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 Resda je tema že precej razvlečena,zanima pe pa nekaj-kakšni se vam zdijo škornji TCS- Oxtar SS Performance? Zanima me vaše mnenje.Imam jih sicer že doma,imel sem jih že obute 1x na motorju, a če jih kdo ima več časa,me zanima njegovo mnenje...Dobiti se jih namreč trenutno še da po zelo ugodni ceni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ponky Objavljeno Februar 11, 2008 Deli Objavljeno Februar 11, 2008 (popravljeno) Ob koncu tedna dela prodajalka, ki govori in razume slovenščino (itaq, ker je iz Kopra) ... :naughty: Je iz Kopra doma,ja....če se prav spomnim,ji je ime Nena, pa s klapo hodi ovinke polagat na Grobnik,hehehe Jaz sem se tud en čas po italijansko matral,pol me pa vpraša če sem Slovenc...punca obvlada,vse razloži in je videt,da pozna zadeve...tako,da kar brž... Popravljeno Februar 11, 2008. Popravil ponky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Moji škorni majo pa nove magnezijeve ščitnike... JUUUPIIIIIIIIIIIII :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 ewo brdavs :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gogi5 Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 (popravljeno) dobra je dobra :winkiss: :naughty: :whistle: Popravljeno Februar 15, 2008. Popravil gogi5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Resda je tema že precej razvlečena,zanima pe pa nekaj-kakšni se vam zdijo škornji TCS- Oxtar SS Performance? Zanima me vaše mnenje.Imam jih sicer že doma,imel sem jih že obute 1x na motorju, a če jih kdo ima več časa,me zanima njegovo mnenje...Dobiti se jih namreč trenutno še da po zelo ugodni ceni... Ne vem jest mam oxtar TCS speed pa sem zadovoljen. Niti ne pričakujem več od škornjev, ker me ti kar zadovoljijo. So kvalitetno izdelani, trpežni in udobni :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 DEEEEJ,kaj lahko nehate s temi slikami-nimajo prav nic veze z temo!!!!Skornji...ce imate kakrsno koli vprasanje,mi napisite na PM,samo PROOOOSIIIM,dejte nehat s temi slikami!! HVALA! itak d majo take slike veze s škornami :P veš na kero osebo se moraš obrnt O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 pa kaj ti bo pm....če bo dobiu odgovor samo na to kar njega zanima....forum je zato, da se vpraša javno, da še drugi vidijo odgovore :headbang: :headbang: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 no evo vam eno vprašanje: kupil nove Astars Tech 3 pa notr nogo bl en qrc premikam- kok cajta nej bi se `usedal`? Hvala in LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 no evo vam eno vprašanje: kupil nove Astars Tech 3 pa notr nogo bl en qrc premikam- kok cajta nej bi se `usedal`? Hvala in LP Meni so se po eni vožnji, sam kaj ko nimava enakih "bucov". :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 slike se tudi lahko lima v forum...se ti ne zdi ?? tut tuki je pa lahko kakšen :topic: ...sej so drugje tut :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dusk Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 Žiwjo. Zanima me ali je že kdo imel priložnost sprobat M-tech vega ( r)(s), ker izgledajo res hudo-samo če so tud tok dobri? http://www.m-tech.it/jspmtech/productsdeta...=3&catid=11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Februar 16, 2008 Deli Objavljeno Februar 16, 2008 DEEEEJ,kaj lahko nehate s temi slikami-nimajo prav nic veze z temo!!!!Skornji...ce imate kakrsno koli vprasanje,mi napisite na PM,samo PROOOOSIIIM,dejte nehat s temi slikami!! HVALA! a lohk ti nehaš bit :topic: k ti si še najbl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Mogoce malo tecno, ampak se mi ne da listat vsega. Sigurno je ze kdo kaj napisal. S cim naj namazem premicne dele - plastiko na skornjih, da ne bojo skripali? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 Mogoce malo tecno, ampak se mi ne da listat vsega. Sigurno je ze kdo kaj napisal. S cim naj namazem premicne dele - plastiko na skornjih, da ne bojo skripali? Hvala. ketn sprej ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 ketn sprej ;) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 :grim verjamem obema na besedo... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Februar 17, 2008 Deli Objavljeno Februar 17, 2008 ketn sprej ;) Al pa WD40... samo ne drži tolk dolgo, kot ketn-sprej @Miha: tenx, stari ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xyznanixyz Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Mene pa sam zanima kakšno je kej splošno mnenje, izkušnje o škornjih znamke Dainese. Sam sem imel v mislih Dainese TORQUE OUT http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1795127 neki, kar bi pasalo k mojmu dainese kombenizonu. Sam nisem še kej dosti probaval različnih znamk, kot vidite sem bolj začetnik kar se tiče motociklizma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 živijo mene pa zanima če so te škorne za kej http://www.louis.de/_40d1f371da8e684f4f36d...artnr_gr=502109 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se