Skoči na vsebino

MOTO škornji - izbor, čiščenje, vzdrževanje..

Leteči

Priporočene objave

Pokličeš 0039 040 290 70 95 in uprašaš... :rolleyes:

Ja... kokr vem, znajo vsi italjani FUUUL dobr angleško :winkiss:

Nič, bom kr kako drugo stran odpru :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja... kokr vem, znajo vsi italjani FUUUL dobr angleško :winkiss:

Ob koncu tedna dela prodajalka, ki govori in razume slovenščino (itaq, ker je iz Kopra) ... :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo

zanima me če kdo od vas uporablja škornje znamke Gaerne,

sam razmišljam o nakupu race škornjev te znamke pa bi rabil kak nasvet

:worship: HVALA :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob koncu tedna dela prodajalka, ki govori in razume slovenščino (itaq, ker je iz Kopra) ... :naughty:

:hmm: če je luštna, pokličem :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Resda je tema že precej razvlečena,zanima pe pa nekaj-kakšni se vam zdijo škornji TCS- Oxtar SS Performance? Zanima me vaše mnenje.Imam jih sicer že doma,imel sem jih že obute 1x na motorju, a če jih kdo ima več časa,me zanima njegovo mnenje...Dobiti se jih namreč trenutno še da po zelo ugodni ceni...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je iz Kopra doma,ja....če se prav spomnim,ji je ime Nena, pa s klapo hodi ovinke polagat na Grobnik,hehehe

Jaz sem se tud en čas po italijansko matral,pol me pa vpraša če sem Slovenc...punca obvlada,vse razloži in je videt,da pozna zadeve...tako,da kar brž...

Popravljeno . Popravil ponky
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Resda je tema že precej razvlečena,zanima pe pa nekaj-kakšni se vam zdijo škornji TCS- Oxtar SS Performance? Zanima me vaše mnenje.Imam jih sicer že doma,imel sem jih že obute 1x na motorju, a če jih kdo ima več časa,me zanima njegovo mnenje...Dobiti se jih namreč trenutno še da po zelo ugodni ceni...

Ne vem jest mam oxtar TCS speed pa sem zadovoljen. Niti ne pričakujem več od škornjev, ker me ti kar zadovoljijo. So kvalitetno izdelani, trpežni in udobni :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DEEEEJ,kaj lahko nehate s temi slikami-nimajo prav nic veze z temo!!!!

Skornji...ce imate kakrsno koli vprasanje,mi napisite na PM,samo PROOOOSIIIM,dejte nehat s temi slikami!!

HVALA!

itak d majo take slike veze s škornami :P veš na kero osebo se moraš obrnt O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa kaj ti bo pm....če bo dobiu odgovor samo na to kar njega zanima....forum je zato, da se vpraša javno, da še drugi vidijo odgovore

:headbang: :headbang: :trance_33_sleep:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no evo vam eno vprašanje:

kupil nove Astars Tech 3

pa notr nogo bl en qrc premikam- kok cajta nej bi se `usedal`?

Hvala in LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no evo vam eno vprašanje:

kupil nove Astars Tech 3

pa notr nogo bl en qrc premikam- kok cajta nej bi se `usedal`?

Hvala in LP

Meni so se po eni vožnji, sam kaj ko nimava enakih "bucov". :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

DEEEEJ,kaj lahko nehate s temi slikami-nimajo prav nic veze z temo!!!!

Skornji...ce imate kakrsno koli vprasanje,mi napisite na PM,samo PROOOOSIIIM,dejte nehat s temi slikami!!

HVALA!

a lohk ti nehaš bit :topic:

k ti si še najbl

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoce malo tecno, ampak se mi ne da listat vsega. Sigurno je ze kdo kaj napisal. S cim naj namazem premicne dele - plastiko na skornjih, da ne bojo skripali? Hvala.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoce malo tecno, ampak se mi ne da listat vsega. Sigurno je ze kdo kaj napisal. S cim naj namazem premicne dele - plastiko na skornjih, da ne bojo skripali? Hvala.

ketn sprej ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa sam zanima kakšno je kej splošno mnenje, izkušnje o škornjih znamke Dainese. Sam sem imel v mislih Dainese TORQUE OUT http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1795127 neki, kar bi pasalo k mojmu dainese kombenizonu. Sam nisem še kej dosti probaval različnih znamk, kot vidite sem bolj začetnik kar se tiče motociklizma.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!