Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Madona kako ste ažurni :slap: Nego...a gremo kaj v Lojza al ne? Neki stvari bi moral pogledat... :hmm:

Objavljeno

Madona kako ste ažurni :slap: Nego...a gremo kaj v Lojza al ne? Neki stvari bi moral pogledat... :hmm:

Dok ti "ažurni" :P sprašuješ o Lojzu :BUA: mamo mi že nove ketne na Konjičkih iz Lojza :kva1:

Objavljeno

Pizda bi lahko kdo kaj povedu, rabim par stvari od gor :nono:

Objavljeno

Ej stari je blo tko na hitro,da se nisem spomnu okol klicat :( Naslednjic ne pozabim .)

BTW ketno ma namontirano samo DAN :)

Objavljeno

Vsake dve leti je morala bit nova ketna, qrc stegnla se je pa sem moral menjat. No zdej z jermenom ni vec teh brig :)

Objavljeno

Pizda bi lahko kdo kaj povedu, rabim par stvari od gor :nono:

Pizda lahko bi kdo kej vparašu :blink:

Objavljeno

Krusni ne me za jezik vlečt.....bo :fight1: čeprav si za 2 glave večji od mene..... :friend1: :beer2:

Ej DAN a si ti registriru tisto kripo..pardon mašino (maš ipak novo ketno gor, matr bo letel :naughty: )

Neki me čoha,da se jutri zapeljem do zavarovalnice. Edi je danes na veliko po B. krožu že....

Objavljeno

Krusni ne me za jezik vlečt.....bo :fight1: čeprav si za 2 glave večji od mene..... :friend1: :beer2:

Ej DAN a si ti registriru tisto kripo..pardon mašino (maš ipak novo ketno gor, matr bo letel :naughty: )

Neki me čoha,da se jutri zapeljem do zavarovalnice. Edi je danes na veliko po B. krožu že....

No,no sej jokat pa ni treba :P ,sej ti stric nč noče :friend2: za pir pa lohk daš,mile volje :beer2:

Objavljeno

Hmmm ti vlki stric,predvidevam da je "sod globok" :hmm:

Objavljeno

Vsake dve leti je morala bit nova ketna, qrc stegnla se je pa sem moral menjat. No zdej z jermenom ni vec teh brig :)

Kaj ti misliš,da se jermen ne obrablja :?

Hmmm ti vlki stric,predvidevam da je "sod globok" :hmm:

Sploh si ne moreš mislit,še globji,pa natreniran tudi :blink: :P

Objavljeno

Kaj ti misliš,da se jermen ne obrablja :?

Sploh si ne moreš mislit,še globji,pa natreniran tudi :blink: :P

no,glih sem na treningu bil pr Brudiju v gorci :OK: ,mam PC tle gor,metliška črnina popeva :drunk: ,zaenkrat rezultat 1.5 l po osebi :blink:

Objavljeno

Zarad zavarovanja se nameravam včlant v MK. Kater MK v Krškem, Brescah mi svetujete/sploh obstaja?? Kuk znese članarina?

Objavljeno

Na lepe oči ne prideš zraven,ziher :blink:

Kak pa da se lohk vozim s tabi :D ka ni to zarad lepih oči :D

Objavljeno

Kak pa da se lohk vozim s tabi :D ka ni to zarad lepih oči :D

Bumbar :blink: Si na mojem hrbtu slučajno videl napis mk škorpijon :? Lepe učke,o ja,ja :)

Sicer se pa voziš bolj za mano :P

Objavljeno

A se vidva bumbara sploh kaj vozta? Ni vas videt :P

Objavljeno

Nisem videl Mk Skorpion ker te ne morem dohitevat :( sicer pa hvala za očke :eek:

A se vidva bumbara sploh kaj vozta? Ni vas videt :P

Ti pa počak še kak dan pa boš slišu kak se neki dere čez Bresce :kva2:

Objavljeno

... pešci ... :grim :grim :grim

Objavljeno

Gallus...slišim, da moraš motor odjavit :devil:

Objavljeno

Dragi Posavci naš pup ma registrirano :OK: "zverino" (dere se ko prasica) z novo ketno in olčkom(tarzan hands), :evilgrin: tak da dans se je pup pelo do Ribnce pa nazaj vključno z giro di Brežice :kva2:

SUCKERS :nono: :nono:

Objavljeno

Dobr da nisem danes po Brežcah hodu...zaradi svoje lastne varnosti mislim.... :devil:

:P

Objavljeno

Dobr da nisem danes po Brežcah hodu...zaradi svoje lastne varnosti mislim.... :devil:

:P

Imaš prav :BUA: ker tako nerodnem folku kot si ti :grim ,bi še hodit moral prepovedat :P

Objavljeno

Ne skrbi...se večinoma vozim :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!