Frips Objavljeno Februar 15, 2007 Opozori Objavljeno Februar 15, 2007 Madona kako ste ažurni :slap: Nego...a gremo kaj v Lojza al ne? Neki stvari bi moral pogledat... :hmm:
SHLOSAR Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Madona kako ste ažurni :slap: Nego...a gremo kaj v Lojza al ne? Neki stvari bi moral pogledat... :hmm: Dok ti "ažurni" :P sprašuješ o Lojzu :BUA: mamo mi že nove ketne na Konjičkih iz Lojza :kva1:
Frips Objavljeno Februar 20, 2007 Opozori Objavljeno Februar 20, 2007 Pizda bi lahko kdo kaj povedu, rabim par stvari od gor :nono:
DAN Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Ej stari je blo tko na hitro,da se nisem spomnu okol klicat :( Naslednjic ne pozabim .) BTW ketno ma namontirano samo DAN :)
c0Li Objavljeno Februar 21, 2007 Opozori Objavljeno Februar 21, 2007 Vsake dve leti je morala bit nova ketna, qrc stegnla se je pa sem moral menjat. No zdej z jermenom ni vec teh brig :)
SHLOSAR Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Pizda bi lahko kdo kaj povedu, rabim par stvari od gor :nono: Pizda lahko bi kdo kej vparašu :blink:
Frips Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Krusni ne me za jezik vlečt.....bo :fight1: čeprav si za 2 glave večji od mene..... :friend1: :beer2: Ej DAN a si ti registriru tisto kripo..pardon mašino (maš ipak novo ketno gor, matr bo letel :naughty: ) Neki me čoha,da se jutri zapeljem do zavarovalnice. Edi je danes na veliko po B. krožu že....
SHLOSAR Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Krusni ne me za jezik vlečt.....bo :fight1: čeprav si za 2 glave večji od mene..... :friend1: :beer2: Ej DAN a si ti registriru tisto kripo..pardon mašino (maš ipak novo ketno gor, matr bo letel :naughty: ) Neki me čoha,da se jutri zapeljem do zavarovalnice. Edi je danes na veliko po B. krožu že.... No,no sej jokat pa ni treba :P ,sej ti stric nč noče :friend2: za pir pa lohk daš,mile volje :beer2:
Frips Objavljeno Februar 23, 2007 Opozori Objavljeno Februar 23, 2007 Hmmm ti vlki stric,predvidevam da je "sod globok" :hmm:
DAN Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Vsake dve leti je morala bit nova ketna, qrc stegnla se je pa sem moral menjat. No zdej z jermenom ni vec teh brig :) Kaj ti misliš,da se jermen ne obrablja :? Hmmm ti vlki stric,predvidevam da je "sod globok" :hmm: Sploh si ne moreš mislit,še globji,pa natreniran tudi :blink: :P
SHLOSAR Objavljeno Februar 24, 2007 Opozori Objavljeno Februar 24, 2007 Kaj ti misliš,da se jermen ne obrablja :? Sploh si ne moreš mislit,še globji,pa natreniran tudi :blink: :P no,glih sem na treningu bil pr Brudiju v gorci :OK: ,mam PC tle gor,metliška črnina popeva :drunk: ,zaenkrat rezultat 1.5 l po osebi :blink:
adil Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Zarad zavarovanja se nameravam včlant v MK. Kater MK v Krškem, Brescah mi svetujete/sploh obstaja?? Kuk znese članarina?
Frips Objavljeno Februar 26, 2007 Opozori Objavljeno Februar 26, 2007 Več info na MK Škorpijoni. Ne vem glih, če bo tako enostavno :grrr
DAN Objavljeno Februar 27, 2007 Opozori Objavljeno Februar 27, 2007 Na lepe oči ne prideš zraven,ziher :blink:
SHLOSAR Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Na lepe oči ne prideš zraven,ziher :blink: Kak pa da se lohk vozim s tabi :D ka ni to zarad lepih oči :D
DAN Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 Kak pa da se lohk vozim s tabi :D ka ni to zarad lepih oči :D Bumbar :blink: Si na mojem hrbtu slučajno videl napis mk škorpijon :? Lepe učke,o ja,ja :) Sicer se pa voziš bolj za mano :P
Frips Objavljeno Februar 28, 2007 Opozori Objavljeno Februar 28, 2007 A se vidva bumbara sploh kaj vozta? Ni vas videt :P
SHLOSAR Objavljeno Marec 1, 2007 Opozori Objavljeno Marec 1, 2007 Nisem videl Mk Skorpion ker te ne morem dohitevat :( sicer pa hvala za očke :eek: A se vidva bumbara sploh kaj vozta? Ni vas videt :P Ti pa počak še kak dan pa boš slišu kak se neki dere čez Bresce :kva2:
Frips Objavljeno Marec 2, 2007 Opozori Objavljeno Marec 2, 2007 Gallus...slišim, da moraš motor odjavit :devil:
SHLOSAR Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Dragi Posavci naš pup ma registrirano :OK: "zverino" (dere se ko prasica) z novo ketno in olčkom(tarzan hands), :evilgrin: tak da dans se je pup pelo do Ribnce pa nazaj vključno z giro di Brežice :kva2: SUCKERS :nono: :nono:
Frips Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Dobr da nisem danes po Brežcah hodu...zaradi svoje lastne varnosti mislim.... :devil: :P
SHLOSAR Objavljeno Marec 3, 2007 Opozori Objavljeno Marec 3, 2007 Dobr da nisem danes po Brežcah hodu...zaradi svoje lastne varnosti mislim.... :devil: :P Imaš prav :BUA: ker tako nerodnem folku kot si ti :grim ,bi še hodit moral prepovedat :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se