Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne skrbi...se večinoma vozim :P

Upam da v kakšnem mini tanku,ker si nevaren zase in okolico :P

Objavljeno

Leto je naokoli in v našem kraju se pripravljamo na drugo srečanje motoristov, ki bo v soboto 26. in nedeljo 27. maja 2007.

Srečanje organizira novoustanovljena moto sekcija KELTI, ki deluje pod okriljem društva Dakša - Špic. Društvo adrenalinskih, kulturnih in športnih aktivnosti Sladki Vrh.

Zakaj ime Kelti? Predvsem iz razloga, ker so bili Kelti v naših krajih naseljeni okoli 3. stoletja pred našim štetjem, kar dokazuje veliko število gomil in ostalih Keltskih najdb.

V preteklosti je bilo znan rek. Kamor so prišli Kelti, so ljudje vpili: bežimo Kelti gredo.

Danes je drugače. Pred nami, vam ne bo potrebno bežati. Samo ne se zajebavati z nami. :D

Dogajanje se bo odvijalo v neposredni bližini reke Mure. Če nam bo uspelo bo to mednarodno srečanje motoristov, saj imamo namen povabiti tudi motoriste iz sosednjega Murecka. ( Cmurek)

V tem primeru bi panoramska vožnja potekala po Sloveniji in Avstriji.

Čez dan prirejamo ekipno tekmovanje v raftingu, ribolovu z vrbovimi palicami in Paint Ballu. Seveda vse za neko simbolično ceno. Ker je v neposredni bližini dogajanja tudi prenovljeni plovni Brod čez reko Muro, splavljen že v 19. stoletju, se boste lahko brezplačno popeljali z njim v Avstrijo na pivo.

Brod na Muri je kulturni spomenik posebne vrste, saj se kot prevozno sredstvo ohranja že več desetletij.

V preteklosti so ga uporabljali lastniki zemljišč za prevoz poljščin in lesa. Kot glavno prevozno sredstvo pa ga je uporabljala tudi Paloma za svoje tovarniške namene.

Danes je edinstveni mednarodni mejni prehod. Uporabljajo ga predvsem turisti, saj preko Broda vodijo naveze mednarodnih kolesarskih poti in pešpoti. Ob reki Muri pa se lahko sprehodimo tudi po keltski poti, na kateri najdemo ostanke keltske naselbine - gomile.

Poskrbljeno bo tudi za glazbo, pijačo, jedačo in *umetnostno* plesalko. Na samem mestu dogajanja pa bo tudi poskrbljeno za camp prenočitev z brezplačnim zajterkom.

Za vse ostalo boste naknadno obveščeni.

Vabljeni :yea1:

post-9142-1173094959_thumb.jpg

post-9142-1173094983_thumb.jpg

post-9142-1173094998_thumb.jpg

Objavljeno

Seveda leto je naokoli in se že delajo plani za paklene v Tuzli,ki je najbrž isti vikend tako,da :?

Objavljeno

:worship:

Seveda leto je naokoli in se že delajo plani za paklene v Tuzli,ki je najbrž isti vikend tako,da :?

Ka si pa ti sitn :slap: js grem kam čem :P (če me žena pusti) :worship:

Objavljeno

... :nono: :nono: :nono: ....

Objavljeno

Ti vajenc boš šel kam ti bomo mi rekli,jasno :blink: :P

Ti pa prvo mator registriri :BUA: pol se pa men :blink: ,pol me pa vzem sabi plis plis :worship:

... :nono: :nono: :nono: ....

:slap: ka si pa mislim da sm :whistle:

Objavljeno

Ej DAN, ker te nikako ni za kofe...te bom tukaj prašu...

...neki slišim da ste se menli, da letos BiH odpade, oz da je Orebič v igri? :hmm:

Objavljeno

... že cel dan razmišljam ali bi odprl novo temo: "Ali kdo ve čemu služi največje rdeče stikalo na motoju?" ...

... :headbang: :grim :OK: :headbang: ...

... :devil: :devil: :devil: ...

Objavljeno

Za vibrator nažgat bi rekla moja.

Kaj se repenčiš....letos si nekam glasen...pa ne da se boš to sezono končno peljal :eek: ???

Lani si malo zatajil.

Objavljeno

... že cel dan razmišljam ali bi odprl novo temo: "Ali kdo ve čemu služi največje rdeče stikalo na motoju?" ...

... :headbang: :grim :OK: :headbang: ...

... :devil: :devil: :devil: ...

zaka pa :kva2: zaka pa :kva2: zaka pa :kva2:

Objavljeno (popravljeno)

Ej,krušni pazljivo poslušaj in glej :eek:

Slika 1- NO GO

Slika 2- GO

Kapiš???

post-592-1173291113_thumb.jpg

post-592-1173291167_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil DAN
Objavljeno

Ej,krušni pazljivo poslušaj in glej :eek:

Slika 1- NO GO

Slika 2- GO

Kapiš???

Kapiš :slap: .vidim da maš me res rad :friend2: in si vzel fotič v roke in mi nudil kompletno izobrazbo.

Objavljeno

2DAN: motor si spuci

Objavljeno

:yes:

Bom drugič bol od daleč slikal,vidim da zoom potegne ven vso umazanijo .)

Sicer pa v minimum equipment listi nikjer ne piše,da mora bit za vožnjo motor spucan v nulo :P

Objavljeno

Kolk vem se ne voziš še :fredy:

Pa tiste grde posušene kaplce vode bi lahk spoliral :grim

Objavljeno

Pa dobro,če glih hočeš,lahko prideš s polir pasto in knock your self out :P

Objavljeno

Pa dobro,če glih hočeš,lahko prideš s polir pasto in knock your self out :P

... saj ga nima smisla pucat ... nepremičnina ... :whistle:

Objavljeno

... DAN ...

... si pa res žleht ... :devil:

... še slike se prilepil ... :grim :grim :grim :grim

Objavljeno

Sej ni važn če sta žleht :devil: js vas mam vseeno rad :whistle:

Objavljeno

Žleht al pa ne žleht,to kar krušni dela je samojeb :P

Ampak vseeno :friend1:

Objavljeno

DAN....kofe?

Objavljeno

... saj ga nima smisla pucat ... nepremičnina ... :whistle:

Akhm,pol ko bo ready boš pa sam avspuh gledal :eek:

DAN....kofe?

Pod večer .)

Objavljeno

Qrc me ni

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!