Gallus Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Akhm,pol ko bo ready boš pa sam avspuh gledal :eek: Pod večer .) ... seveda, ker vedno zadnji vozim (dele po travnikih za vami pobiram) ... :whistle: O:-) :xx:
SHLOSAR Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ... seveda, ker vedno zadnji vozim (dele po travnikih za vami pobiram) ... :whistle: O:-) :xx: Ka bom lohk js v sredini :kva2:
Gallus Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ka bom lohk js v sredini :kva2: ... če boš priden ... B) O:-) (pačebošmelzarundopress) :beer2:
Frips Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Hmmm,prvi,zadnji, v sredini...... ....mi nekam na vlakca diši :eek: :lol1:
DAN Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ... seveda, ker vedno zadnji vozim (dele po travnikih za vami pobiram) ... :whistle: O:-) :xx: Vsak izgovor je dober :wacko: ... če boš priden ... B) O:-) (pačebošmelzarundopress) :beer2: Pa smo spet pri istem vprašanju :? :whistle: Krušni,vprašanje je bilo namenjeno tebi :P Pa,da ne boš spet jokal kaj te jaz pljačkam :blink:
DAN Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) Zgleda,da je potrebna še ena šola v sliki in besedi,kanede Frips :blink: Primer 1-Hm,motor ne vžge :? Primer 2-Hm,še vedno ne vžge :? Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil DAN
DAN Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 (popravljeno) Primer 3-Hm,še kr noče vžgat :? Le kaj je lahko še narobe :? :blink: Primer 4-No,zdaj se je vse poklopilo,še vedno ne smemo pozabit NAJVEČJI rdeč gumb na desni strani :blink: :lol1: :P Popravljeno Marec 9, 2007. Popravil DAN
Frips Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 2DAN.... ...zakaj že nisi šel lani z nami v Bosno? Baje te je "regler" zajebu :devil: [attachmentid=93396]
DAN Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Saj to sem že krušnem razlagal :hmm: Razlika med mojim reglerjem in tvojim je samo v tem,da jaz že imam novega ti pa še ne :blink:
SHLOSAR Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Dragi posavci, js bi tut rad vedu tisto štorijo o nogici ker moj fren Charlie je tut mel tak ispad pred polno teraso Splavarja :blink: Vi se mente Krusnix že trenira :OK: pa mu glih naa gre :? :? :BUA: :slap:
Frips Objavljeno Marec 10, 2007 Opozori Objavljeno Marec 10, 2007 Štorija je bila naslednja: Kot friški voznik sem takoj naslednji dan, po izpitu, šel na Korčulo. Tam nekje na pol poti, smo se ustavli na kofe. RAF in Karl sta že sedela na motorjih, jst pa verglu k bedak,k ni hotu vžgat. Po ene 10 min pride RAF do mene,naj tačko dvignem :slap: :blush: Jbga...se zgodi,bil pod vtisom vožnje. Itak mi je pa še Gallus rekel, da sem norc, ker sem sploh šel na tako dolgo pot.
DAN Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 No,naj ti bo,friški šofer pa to.... .) Zdaj se bolj bojim,da bo kaj telovadbe na S2 :P
c0Li Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 Štorija je bila naslednja: Kot friški voznik sem takoj naslednji dan, po izpitu, šel na Korčulo. ... Raje kar priznaj, da si se 5 let prej pa brez izpita vozil. :D
Frips Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 C0li ni sem ne... :grrr Jst priden :devil: 2DAN....vrjameš al pa ne...zaenkrat ni telovadbe na S2..Presenetljivo dobr ji gre. Zgleda,da ji res boljš leži kot kawl. :hmm:
Gallus Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 ... pa me res zanima če bolš leži ... :devil: :xx: :ninja:
Frips Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 ...njah spet besede okol obračaš. Ta se še ni vlegel in tudi upam, da se ne bo,. Takoj usta z žajfo oprat.
DAN Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Ho,ho saj lahko tudi mi sprobamo če dobro leži :blink: .)
Frips Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Vrjami mi da doooooobrooo "leži" :D :devil: :grim :kva1: :grim
SHLOSAR Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Ka bo kdo kej pokazu Koga ali Kaj tulk polagate :eek: :hmm:
DAN Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Nismo glih to imeli v mislih :blink: :whistle:
SHLOSAR Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Aja za motor gre :blink: no sej ni napačn ,kaj je blo pa še za položitz vidim da niste vsi na isti valovni O:-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se