Gallus Objavljeno Marec 15, 2007 Opozori Objavljeno Marec 15, 2007 Nismo glih to imeli v mislih :blink: :whistle: ... res je ... :whistle:
Frips Objavljeno Marec 16, 2007 Opozori Objavljeno Marec 16, 2007 Krusni ne skrbi, vsi smo na istih valovnih dolžinah .) Boš videl enkrat, če boš pridn :lol1:
Gallus Objavljeno Marec 17, 2007 Opozori Objavljeno Marec 17, 2007 ... katerih dolžinah ... :naughty: :naughty: :naughty:
2Bad Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Pozabite na bedarije ... raje povejte kako je bilo čez vikend na dveh kolesih! :kva2:
SHLOSAR Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 Pozabite na bedarije ... raje povejte kako je bilo čez vikend na dveh kolesih! :kva2: Sobota je bila fantastična easy ride po Mirnski dolini :OK: ,nedelja pa giro pa domu ker je pihalo ko p....... :headbang:
2Bad Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 V sob. sem naredil samo nekaj km sem bil pa zato malo bolj priden v ned. neglede na veter! B) Včeraj sem srečal sem eno FZ6 (modro) med Petrolom in Tušem malo čez četrto uro (jaz v rondo FZ6 pa ven) ... mogoče kdo iz tukaj gor!? :)
Frips Objavljeno Marec 19, 2007 Opozori Objavljeno Marec 19, 2007 A bili akrapoti gor? Če ja, pol bi najvrjetneje član moto sveta, NX650 iz Čateža :D Drugače pa ta vikend malo proti NM na kavo (soboto in ned), pa malo terniranja po ravnini pred mobi krogom. V kakšnem stanju je pa kaj Mirnska? Nisem bil še letos gor.
2Bad Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 A bili akrapoti gor? Če ja, pol bi najvrjetneje član moto sveta, NX650 iz Čateža :D Drugače pa ta vikend malo proti NM na kavo (soboto in ned), pa malo terniranja po ravnini pred mobi krogom. V kakšnem stanju je pa kaj Mirnska? Nisem bil še letos gor. Tudi jaz sem šel proti NM po stari cesti čez Šenternej! :kva2: Drugače sem pa v sob. pozno popoldne prečkal "pisto" na zgornji strani samo nisem imel časa bližje mobi krogu pridet! Sem bolj na hitro videl tako, da ne vem, če so bili akrapoti gor samo mislim, da ne! :? sem pa skoraj 100%, da je bila FZ6! :grim
SHLOSAR Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 A bili akrapoti gor? Če ja, pol bi najvrjetneje član moto sveta, NX650 iz Čateža :D Drugače pa ta vikend malo proti NM na kavo (soboto in ned), pa malo terniranja po ravnini pred mobi krogom. V kakšnem stanju je pa kaj Mirnska? Nisem bil še letos gor. Letos sem že šel parkrat čez Mirnsko ,super je sam v določenih predelih še ni sluha ne duha o soncu :cry:
Frips Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 Zdaj je že itak vseeno, ker je sneg zajebu sceno... :angry:
Gallus Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 ... se že topi ... :naughty: :naughty: :naughty:
Frips Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) Še cestarje s fenom in metlo gor nagnadat, da popucajo in gasa :kva2: Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil Frips
NX650 Objavljeno Marec 20, 2007 Opozori Objavljeno Marec 20, 2007 A bili akrapoti gor? Če ja, pol bi najvrjetneje član moto sveta, NX650 iz Čateža :D Drugače pa ta vikend malo proti NM na kavo (soboto in ned), pa malo terniranja po ravnini pred mobi krogom. V kakšnem stanju je pa kaj Mirnska? Nisem bil še letos gor. Evo da se javim..)) nisem nov tu sam nisem velik pisal.. Ne nisem bil jaz, sem bil takrat zadnjič na furi ko smo bli skup v NM. Ti si bil še čez vikend.. lepo.. jaz sem pa delal.. Grem ob prvi priliki.. sam da bo vreme.. sneg zdaj.. :headbang:
Frips Objavljeno Marec 21, 2007 Opozori Objavljeno Marec 21, 2007 Ma ene 2x šli v NM še pol....bilo je pestro :naughty: Ampak se mal pomenli, preštrumfal zadeve in sedaj je vse 5 :grim
NX650 Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Je blo pestro, kje se je zataklno.. :) Kot rečeš sta dviglna povprečno hitrost :D pol je ujela tempo.. :P saj bo menda vreme kmal pa da vidim kak tempo drži.. :D
Gallus Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 ... DAN ... ... ali je čudo tehnike oživelo ... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 :hooray: Letos sem že šel parkrat čez Mirnsko ,super je sam v določenih predelih še ni sluha ne duha o soncu :cry: Si fejst polagal??? :kva2:
Frips Objavljeno Marec 23, 2007 Opozori Objavljeno Marec 23, 2007 Opa DAN, dobrodošel med "žive" :grim
SHLOSAR Objavljeno Marec 24, 2007 Opozori Objavljeno Marec 24, 2007 :hooray: Si fejst polagal??? :kva2: :blink: Ups ,se mi zdi da par ovinkov celo preveč za moje znanje :cry:
DAN Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Umir konje :blink: aja,saj jih tko al tko ni glih velik,al si pa štalo ponoč pustil odprto :? .)
Gallus Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 ... a je kdo tukaj nick name spremenil ... :hmm:
Frips Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 :slap: bedak jaz....."Nick name" sem razumel malo napačno :blush: Baj d wey...kaj je sedaj z Bosno...se gre ali ne? Moram vedet, da vem kako fraj dneve razporedit :D Aja...pa kdaj bo približno poligon?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se