Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Nismo glih to imeli v mislih :blink: :whistle:

... res je ... :whistle:

Objavljeno

Krusni ne skrbi, vsi smo na istih valovnih dolžinah .)

Boš videl enkrat, če boš pridn :lol1:

Objavljeno

... katerih dolžinah ... :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

Pozabite na bedarije ... raje povejte kako je bilo čez vikend na dveh kolesih! :kva2:

Objavljeno

Pozabite na bedarije ... raje povejte kako je bilo čez vikend na dveh kolesih! :kva2:

Sobota je bila fantastična easy ride po Mirnski dolini :OK: ,nedelja pa giro pa domu ker je pihalo ko p....... :headbang:

Objavljeno

V sob. sem naredil samo nekaj km sem bil pa zato malo bolj priden v ned. neglede na veter! B)

Včeraj sem srečal sem eno FZ6 (modro) med Petrolom in Tušem malo čez četrto uro (jaz v rondo FZ6 pa ven) ... mogoče kdo iz tukaj gor!? :)

Objavljeno

A bili akrapoti gor? Če ja, pol bi najvrjetneje član moto sveta, NX650 iz Čateža :D

Drugače pa ta vikend malo proti NM na kavo (soboto in ned), pa malo terniranja po ravnini pred mobi krogom.

V kakšnem stanju je pa kaj Mirnska? Nisem bil še letos gor.

Objavljeno

A bili akrapoti gor? Če ja, pol bi najvrjetneje član moto sveta, NX650 iz Čateža :D

Drugače pa ta vikend malo proti NM na kavo (soboto in ned), pa malo terniranja po ravnini pred mobi krogom.

Tudi jaz sem šel proti NM po stari cesti čez Šenternej! :kva2:

Drugače sem pa v sob. pozno popoldne prečkal "pisto" na zgornji strani samo nisem imel časa bližje mobi krogu pridet!

Sem bolj na hitro videl tako, da ne vem, če so bili akrapoti gor samo mislim, da ne! :? sem pa skoraj 100%, da je bila FZ6! :grim

Objavljeno

Letos sem že šel parkrat čez Mirnsko ,super je sam v določenih predelih še ni sluha ne duha o soncu :cry:

Objavljeno

Zdaj je že itak vseeno, ker je sneg zajebu sceno... :angry:

Objavljeno

... se že topi ... :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

Še cestarje s fenom in metlo gor nagnadat, da popucajo in gasa :kva2:

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Evo da se javim..)) nisem nov tu sam nisem velik pisal..

Ne nisem bil jaz, sem bil takrat zadnjič na furi ko smo bli skup v NM.

Ti si bil še čez vikend.. lepo.. jaz sem pa delal..

Grem ob prvi priliki.. sam da bo vreme.. sneg zdaj.. :headbang:

Objavljeno

Ma ene 2x šli v NM še pol....bilo je pestro :naughty: Ampak se mal pomenli, preštrumfal zadeve in sedaj je vse 5 :grim

Objavljeno

Je blo pestro, kje se je zataklno.. :) Kot rečeš sta dviglna povprečno hitrost :D pol je ujela tempo.. :P saj bo menda vreme kmal pa da vidim kak tempo drži.. :D

Objavljeno

... DAN ...

... ali je čudo tehnike oživelo ... :whistle: :whistle: :whistle:

Objavljeno

:hooray:

Letos sem že šel parkrat čez Mirnsko ,super je sam v določenih predelih še ni sluha ne duha o soncu :cry:

Si fejst polagal??? :kva2:

Objavljeno

Opa DAN, dobrodošel med "žive" :grim

Objavljeno

:hooray:

Si fejst polagal??? :kva2:

:blink: Ups ,se mi zdi da par ovinkov celo preveč za moje znanje :cry:

Objavljeno

Umir konje :blink: aja,saj jih tko al tko ni glih velik,al si pa štalo ponoč pustil odprto :? .)

Objavljeno

... a je kdo tukaj nick name spremenil ... :hmm:

Objavljeno

Gallus, kako to misliš ?

Objavljeno

:slap: bedak jaz....."Nick name" sem razumel malo napačno :blush:

Baj d wey...kaj je sedaj z Bosno...se gre ali ne? Moram vedet, da vem kako fraj dneve razporedit :D

Aja...pa kdaj bo približno poligon?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!