SHLOSAR Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 ... shlosar :? ... Fantje moji stroka je stroka :OK:
DAN Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 :slap: Predno boš ti kej meni švasal,boš moral pripravništvo naredit :P :slap: bedak jaz....."Nick name" sem razumel malo napačno :blush: Baj d wey...kaj je sedaj z Bosno...se gre ali ne? Moram vedet, da vem kako fraj dneve razporedit :D Aja...pa kdaj bo približno poligon? Zaenkrat se gre,razen ako se drugčije naredi :kva2: Poligon pa okol prvega maja,razen če se spet drukčije ne naredi :)
SHLOSAR Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 :slap: Predno boš ti kej meni švasal,boš moral pripravništvo naredit :P Ti bom eno okol kepe pršvasal :fight1: ,pa boš mel pripravništvo :devil: pol grema pa šlosat :P
Gallus Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 ... mir v peskovniku ... otroci ... :grim
DAN Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 ... mir v peskovniku ... otroci ... :grim Šlosar si slišal :hmm: stari stric se je oglasil :P Se gre kdo pelat v soboto tam nekje med deveto in dvanajsto :kva1:
Gallus Objavljeno Marec 29, 2007 Opozori Objavljeno Marec 29, 2007 ... saj veš telefonsko mobitela ... :grim :grim :grim
2Bad Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Kje se boste pa zadrževali z mopedi, če ne bo dežja čez vikend! V sob. pop. bom imel menda kaj časa ... no upam, da tud v ned.! :grim
SHLOSAR Objavljeno Marec 30, 2007 Opozori Objavljeno Marec 30, 2007 Šlosar si slišal :hmm: stari stric se je oglasil :P Se gre kdo pelat v soboto tam nekje med deveto in dvanajsto :kva1: Dok ti mene mal nat..... :blink: ,ker dobr veš da sm na šihti :cry: upam da te bo ki pralo ko .......... :P
Gallus Objavljeno Marec 31, 2007 Opozori Objavljeno Marec 31, 2007 ... dež moti samo sissy-je ... :grim :grim :grim ... je pa dober izgovor za tiste, ki ne morejo ali ne smejo ... :headbang: :headbang: :headbang:
SHLOSAR Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 ... dež moti samo sissy-je ... :grim :grim :grim ... je pa dober izgovor za tiste, ki ne morejo ali ne smejo ... :headbang: :headbang: :headbang: Kk te bom zašvasu :devil: Js bi jo pa ona noče. :D
DAN Objavljeno April 1, 2007 Opozori Objavljeno April 1, 2007 Šlosar,veš kak je bila lepa fura včeraj :P Ti se pa zajebavaš...pa šiht pa te finte....... :headbang:
Frips Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 jst pa cel vikend delal :cry: :headbang:
SHLOSAR Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Šlosar,veš kak je bila lepa fura včeraj :P Ti se pa zajebavaš...pa šiht pa te finte....... :headbang: Še eno reč :cry: pa bom motor prodal in se ne bom več družil s tabo :P
SHLOSAR Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 Sissy,ne upaš :P :cry: ................................... :P
Gallus Objavljeno April 2, 2007 Opozori Objavljeno April 2, 2007 :cry: ................................... :P ... prodano ...
Frips Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 2Slosar: a se ti pelu včeri okol pol 4 po rondoju v trnju? Nekam "prestrašeno" si zgledal :hmm:
NX650 Objavljeno April 3, 2007 Opozori Objavljeno April 3, 2007 Frips maš kaj cajt dans.. :D Lahk bi mal zakrožla če ti je.. :P
SHLOSAR Objavljeno April 4, 2007 Opozori Objavljeno April 4, 2007 2Slosar: a se ti pelu včeri okol pol 4 po rondoju v trnju? Nekam "prestrašeno" si zgledal :hmm: Če je bil ponedeljek bi se znal zgodit :whistle: itak sem pa nonstop prestrašen :wacko: ... prodano ... 1..........2...........3...........ka pa dinarji
NX650 Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Frips če bo jutr vreme :P pol pade kočevje..? :P
Gallus Objavljeno April 5, 2007 Opozori Objavljeno April 5, 2007 Če je bil ponedeljek bi se znal zgodit :whistle: itak sem pa nonstop prestrašen :wacko: 1..........2...........3...........ka pa dinarji ... ni problema, mam še zalogo iz ranjke Jugoslavije ... ... ne boš verjel koliko številk je na enem apoenu .... :grim :grim :grim ... tistim, ki ne morejo voziti, ker jim teče iz nosa pa :friend1: :friend1: :friend1: ... ... saj bo kamlu boljše, če ne prej, ko bo dež ... :devil: :devil: :devil:
2Bad Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 Včeraj sem se zapeljal malo do Mokric pa potem v KK po krajnski strani in sem celo enega motorista s sopotnikom srečal pri piceriji Kolibri! :photo:
Frips Objavljeno April 6, 2007 Opozori Objavljeno April 6, 2007 2NX....itak da sem za...Sam pobje mal počas...ste prehitri za mene ratal :hmm: 2bad...se nam danes pridružiš na furi?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se