SHLOSAR Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Šlosar si prodal al nisi :blink: Če misliš bike NISM ni interesentov :blink: ka pa češ ,bo že bolš ,ka sta šla na Kočevko al sta pussija :grim :grim :grim
DAN Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Mi bli na kočevki,ka pa ti,spet šiht :blink:
2Bad Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 2NX....itak da sem za...Sam pobje mal počas...ste prehitri za mene ratal :hmm: 2bad...se nam danes pridružiš na furi? Sorry nisem bil nič za PC-jem čez vikend! :OK: Hvala za povabilo se oglasim kater drug dan! :grim
SHLOSAR Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Mi bli na kočevki,ka pa ti,spet šiht :blink: Bil sem doma ker vidva dirkata js pa ne tak da :cry:
DAN Objavljeno April 10, 2007 Opozori Objavljeno April 10, 2007 Nooo,sej te bomo drugič zraven vzeli,ni treba glih jokat :friend1:
Frips Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 2Shlosar: Ti, nimam tvojga gsmja. Kupca imam za tvoj motorin :naughty:
Gallus Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 ... Frips ... ... na nisi ti v službi ... :whistle: :whistle: :whistle:
Frips Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Gallus sem ja in? Ti pa raje konje na pašo pel :D Sicer pa...kdo se zadnji smeje, se najslajše smeje :naughty:
SHLOSAR Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 2Shlosar: Ti, nimam tvojga gsmja. Kupca imam za tvoj motorin :naughty: Imaš prav nimaš mojga gsm.ja kakor tudi ne jaz tvojga,imava pač vsak svojga-glede številke se pa da kej zmenit :P ... Frips ... ... na nisi ti v službi ... :whistle: :whistle: :whistle: pon.09.04.2007 ob 18 h smer dobova -brežice zi bandit it was you ???
Gallus Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Gallus sem ja in? Ti pa raje konje na pašo pel :D Sicer pa...kdo se zadnji smeje, se najslajše smeje :naughty: ... ali pa ima zamudo ... :headbang: :headbang: Imaš prav nimaš mojga gsm.ja kakor tudi ne jaz tvojga,imava pač vsak svojga-glede številke se pa da kej zmenit :P pon.09.04.2007 ob 18 h smer dobova -brežice zi bandit it was you ??? ... :grim :grim :grim :grim ...
2Bad Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Se gre kdo danes popoldne mal zapeljat!? Nekaj pretiranega časa nimam bi pa naredil nekaj km! :grim
Frips Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Imaš prav nimaš mojga gsm.ja kakor tudi ne jaz tvojga,imava pač vsak svojga-glede številke se pa da kej zmenit :P Se vidi, da se preveč družiš z DAN-om :P . 2Bad: matr danes ne bo potegnilo...."družinska" opravila :whistle:
2Bad Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Se vidi, da se preveč družiš z DAN-om :P . 2Bad: matr danes ne bo potegnilo...."družinska" opravila :whistle: Ja ja to pa ne smeš zanemarjat! ;) Anybody else!? Ker drugače bom moral še popoldne kaj delat! :whistle:
DAN Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Se vidi, da se preveč družiš z DAN-om :P . 2Bad: matr danes ne bo potegnilo...."družinska" opravila :whistle: I šta je umjetnik hteo time da kaže :hmm:
2Bad Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ne vem ... ga še ne poznam! :? Če nima družine mogoče kakšno "ročno delo" :lol1:
SHLOSAR Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 I šta je umjetnik hteo time da kaže :hmm: Mogoče bi se umetnik moralm začet mal slovenčšine učit :blink:
Frips Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Mogoče bi se umetnik moralm :hmm: začet mal slovenčšine učit :blink: a se je greva skup učit? :hmm: :slap: Ja "družinska" opravila (zakaj že v narekovajih :hmm: ). Draga, pa psa na sprehod, pa avte spucat, pa kava itd..... Bom pa zato danes konje na pašo peljal :D
DAN Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Bravo Fripsi,sem ga že jaz hotel popravit pa vidim,da si ti bolj ažuren :worship:
Gallus Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Bravo Fripsi,sem ga že jaz hotel popravit pa vidim,da si ti bolj ažuren :worship: ... "ažuren" je pa SLOVENSKO .... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
SHLOSAR Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ... "ažuren" je pa SLOVENSKO .... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Hvala,očitno je folk tut na moji strani :OK: :OK: :OK: :OK:
DAN Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ... "ažuren" je pa SLOVENSKO .... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: V slovenskem slovarju ažuren pomeni -brez zastanka -pravočasen Kam hudiča,si ti v šolo hodil,morda niste imeli slovenščine :blink: :kva2: Hvala,očitno je folk tut na moji strani :OK: :OK: :OK: :OK: Ni na tvoji strani,samo sta oba prijavila bedarijo :P :P :P
Gallus Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 V slovenskem slovarju ažuren pomeni -brez zastanka -pravočasen Kam hudiča,si ti v šolo hodil,morda niste imeli slovenščine :blink: :kva2: Ni na tvoji strani,samo sta oba prijavila bedarijo :P :P :P ... da nisi gledal verbinčevega slovarja tujk ... :eek:
DAN Objavljeno April 16, 2007 Opozori Objavljeno April 16, 2007 (popravljeno) nope :nono:tapravega :P Popravljeno April 16, 2007. Popravil DAN
Gallus Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se