DAN Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Da ne pozabim,stric petelin :beer2:
Gallus Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: Da ne pozabim,stric petelin :beer2: ... :worship: :worship: :worship: :worship: ...
NX650 Objavljeno April 20, 2007 Opozori Objavljeno April 20, 2007 Frips, je čas danes recimo za smer Kočevje..? :P Gre še kdo mogoče na to lokacijo.. :D
DAN Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Da mi v petek gdo ne zahinavi :nono: .)
Frips Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Nič bat :D Ti sem nekaj naslišal, da bo to neka "napredna" varianta ? :hmm:
Gallus Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 ... ja DAN bo zrihtal čevapčiče ... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Frips Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 Pa ne da bo spet treba jest? MI bo kombinezon ratu premali. Enkrat sem že menju jakno :angry:
RAF Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ... ja DAN bo zrihtal čevapčiče ... :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: če le ne bo varjanta čevapčičev "ZA ZNANOST"!!!! O:-)
DAN Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 Ni blema,za znanost smo že marsikaj pokvarli,pa lahko tudi ene čevape :P Kot so včasih rekli: "posle mog stručnog zahvata,opravka nemoguča" :blink:
Frips Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 A pol doma ne smem nč pojest? :hmm: :devil:
SHLOSAR Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Zahvaljujem se organizatorjem,motoristom ter inštruktorju za pijetno preživete urice varne vožnje :OK: :OK: :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
DAN Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Huh,smo se nabremzal,izogibal,slalomiral,kolenčkal,skuhal....ko pr norcih :OK: Šlosar,ti je še kej vroče :P
SHLOSAR Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 Huh,smo se nabremzal,izogibal,slalomiral,kolenčkal,skuhal....ko pr norcih :OK: Šlosar,ti je še kej vroče :P Vse to kar si reku sam nakolenčkal se glih nism :cry: ni jajc ,pa ko ga j.........vroče pa taku da ko sem pršu domu sem pol gajbe pira spil sam za žejo :P
DAN Objavljeno April 29, 2007 Opozori Objavljeno April 29, 2007 In ti se pri piru nisi name spomnil :blink: Hvala ti bivši bežni znanec :P :P :P
SHLOSAR Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 In ti se pri piru nisi name spomnil :blink: Hvala ti bivši bežni znanec :P :P :P Spomnu sem se :P to je pa tudi vse kar sem storil,a ni zadosti :blink:
SHLOSAR Objavljeno April 30, 2007 Opozori Objavljeno April 30, 2007 kdaj bojo pa slikce,bi rad vidu če sem res tak grozn na Martnu kot se ljudje zgražajo :P :blink: :OK:
DAN Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 RAF,FRIPS.........SLIKE :hmm: kdaj bojo pa slikce,bi rad vidu če sem res tak grozn na Martnu kot se ljudje zgražajo :P :blink: :OK: He,he še slabš :P
Gallus Objavljeno Maj 1, 2007 Opozori Objavljeno Maj 1, 2007 ... slike so že ... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ... samo ne še za vse .... :grrr :grrr :grrr :grrr
DAN Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 ... slike so že ... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ... samo ne še za vse .... :grrr :grrr :grrr :grrr In kaj moramo še mi tukaj čakat :blink:
SHLOSAR Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 BIH,Tuzla,Modračko jezero,Kdaj je ,kje lohk preverim točne podatke in kdo kej gre :? :cry: :doze:
Frips Objavljeno Maj 2, 2007 Opozori Objavljeno Maj 2, 2007 Glede slik se na RAF-a obrnite. Jaz nimam pojma, šele včeraj z morja pršu :blush: BIH, 99% zravn
RAF Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Glede slik se na RAF-a obrnite. Jaz nimam pojma, šele včeraj z morja pršu :blush: BIH, 99% zravn slike so že...mslim da bodo danes gotove... zamauda je nastala. ker je fotograf reku, da tko ružnih fac ni vidu še nikol v življenju 8razen dveh mičnih gospodičen :OK: :OK: ) in je moro vsako sliko posebi popravlat :headbang: :headbang: :headbang: upam da dobim danes na plato, pol pa zaroštilam pa pokličem... BTW ata gallus, hvala za šlepanje do doma iz MB...naslednjič te peljem z avtom in direkt k drajzibnerju!!!! O:-) O:-) O:-)
Gallus Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 BTW ata gallus, hvala za šlepanje do doma iz MB...naslednjič te peljem z avtom in direkt k drajzibnerju!!!! O:-) O:-) O:-) ... ne z avtom ... :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr ... z motorjem, pa še za malico boš moral dati .... :grim :grim :grim :grim ... upam, da slike domiše še danes ... In kaj moramo še mi tukaj čakat :blink: ... banane ... :devil: :devil: :devil: :devil:
RAF Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ... ne z avtom ... :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr z avtom...ker če boma "SOK PILA" SE LAŽJE PRŠLEPAM DO BAZE PRI TAŠČI :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se