Frips Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :eek: :lol1: RAF...Kdaj bo, po slovensko zgoščenka, tlačenka, z slikami ????
RAF Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 :eek: :lol1: RAF...Kdaj bo, po slovensko zgoščenka, tlačenka, z slikami ???? tlačenko sem dobo pred cca 15 min...popoldne jo bom pa zgostil v pečici...da bo zgoščenka.... talal pa jih bom...ko mi bote 400 bal sena zložli na senik...čez 2 tedna... :kva2: :lol1: :naughty:
Frips Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Danes okol 17 ure se javim po CD....ima , da je pripravljen!
RAF Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Danes okol 17 ure se javim po CD....ima , da je pripravljen! ej...počak še mal...je treba seno posušit... :P :P
Gallus Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 evo...direkten link do banane... ... ružne li banane ... :grim :grim :grim :grim :grim
RAF Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Kot sem že zgoraj napisal.... :angry: ti sam piš... :kva2: :kva2:
DAN Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ... ružne li banane ... :grim :grim :grim :grim :grim Na srečo ima i ružnijih b..... :blink: Hočem cd takoj,sprot,zdele,at takuj...brez zajebancije :fight1:
Gallus Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 Na srečo ima i ružnijih b..... :blink: Hočem cd takoj,sprot,zdele,at takuj...brez zajebancije :fight1: ... saj ga maš ... :headbang: :headbang: :headbang:
DAN Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :OK: ... saj ga maš ... :headbang: :headbang: :headbang: Kakšna je razlika med 14:02 in 16:47 :hmm: Zgleda,da si padel v časovno črno luknjo :blink: :lol1:
Gallus Objavljeno Maj 4, 2007 Opozori Objavljeno Maj 4, 2007 ... lukna je lukna .... .) .) .) .) .) ... samo da šteje ....
DAN Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) Una včeraj bi bla skor idealna :OK: Jo bom šel še danes pogledat Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil DAN
SHLOSAR Objavljeno Maj 5, 2007 Opozori Objavljeno Maj 5, 2007 Una včeraj bi bla skor idealna :OK: Jo bom šel še danes pogledat Js bi tut vidu :cry: :cry:
DAN Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Si včeraj bil tam,samo ko nič ne vidiš ali pa nimaš domišlije :hmm:
Gallus Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ... kam pa pridemo brez domišlija... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
DAN Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 Ahhh,stric kaj bi o tem,saj veš ta mladina,tudi če bi se mu p**** na nos vsedla,jo ne bi videl :slap: Pol se pa buni,da bi on" tud vidu" :blink: Ja madona kam pa gledaš :eek: :eek: :eek: Ni švica,ni znanja,ni talenta...... :hmm:
Gallus Objavljeno Maj 8, 2007 Opozori Objavljeno Maj 8, 2007 (popravljeno) ... bom kar B) okoli hodil ... O:-) Popravljeno Maj 8, 2007. Popravil Gallus
2Bad Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Kaj pa, če bi še kakšno o motorjih rekli! Jaz sem celo očistil Hornetko, ki je bila na malo "daljši poti" (morje čez 1. maj). Sweet ride! :kva2: V pon. sem šel v Šenternej iskat modrega Kawaskija 636 za soseda, ki je po kr nekaj letih brez motorja spet na dveh kolesih! :OK:
Frips Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Jaz sem celo očistil Hornetko,... A prideš še mojga spucat :P
Gallus Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ... Frips ... ... tvoj se tak vedno sveti ... če ga ne drgneš ti, pa ga lastnik garaže ... :devil: :devil: :devil:
DAN Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 Kaj pa, če bi še kakšno o motorjih rekli! Jaz sem celo očistil Hornetko, ki je bila na malo "daljši poti" (morje čez 1. maj). Sweet ride! :kva2: V pon. sem šel v Šenternej iskat modrega Kawaskija 636 za soseda, ki je po kr nekaj letih brez motorja spet na dveh kolesih! :OK: Mojga lahko tud prideš spucat :P Tvoj sosed je pa po apn-u,nabavil kr hud motor za začetek :hmm: ,glede na to,da par let nazaj ni bilo nobenega motoristaki ga nisem poznal,predvidevam,da je res imel tomosakija .) Ja,mi smo pa trening tudi srečno opravili :)
Gallus Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ... najboljša je bila vaja, ki jo ti najbolj obvladaš ... :devil:
DAN Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ... najboljša je bila vaja, ki jo ti najbolj obvladaš ... :devil: :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se