Gallus Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ... raste trava zelena :whistle: ;) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ...
Frips Objavljeno Maj 9, 2007 Opozori Objavljeno Maj 9, 2007 ... Frips ... ... tvoj se tak vedno sveti ... če ga ne drgneš ti, pa ga lastnik garaže ... :devil: :devil: :devil: Sveti? :hmm: Nisem jst kriv, ker je take jebačke rdeče barve, da se sveti tudi ko je umazan :devil: Aja...sj lastnik garaže pa itak nima drugega delat kot plehovje pucat :grim PS.: bi se pa še sigurno kje,v kaki reži, našle mušice iz leta 2004. Ja,mi smo pa trening tudi srečno opravili :) Ti...kolk se zadnje čaše po travi furaš, bi bilo bolje da bi si kakšnega krosovca nabavil :lol1:
2Bad Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Tvoj sosed je pa po apn-u,nabavil kr hud motor za začetek :hmm: ,glede na to,da par let nazaj ni bilo nobenega motoristaki ga nisem poznal,predvidevam,da je res imel tomosakija .) Motiš se ... že kr nekaj let nazaj mislim, da ~ 15 let nazaj je imel nekega BMW-ja! :eek: Jaz sem se takrat samo zraven peljal pa še to je bilo takrat zame :eek: :kva2: pri 40 km/h :grim Mislim pa, da bo šofer že kr kakšno pomlad čez 40 štel! :eek: Sej se je preselil v Brežice samo bo motor ostal v moji soseščini (mislim da)! :worship:
Frips Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 15 let nazaj? Torej je sedaj skoraj kot začetnik :naughty:
2Bad Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 15 let nazaj? Torej je sedaj skoraj kot začetnik :naughty: Ja skoraj res! Še ena nova zadevca na Hornetki! K&N! :grim Glede čiščenja ... se mi je zdelo, da bi bil kdo zaitereseran, da mu očistim motor! Ni problema ... samo bi bilo potrebno, da me kakšna prijetna "boljša" polovica pazi pri čiščenju, da nebi delal kakšne bedarije! :devil: Sej mogoče nebi računal prvič! :kva2: :lol1:
Frips Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Te bo z balkona s flinto nadzirala :lol1:
2Bad Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 Te bo z balkona s flinto nadzirala :lol1: Bom moral pa dodatno računat, ker potem ni prijetna deklica! :whistle:
DAN Objavljeno Maj 13, 2007 Opozori Objavljeno Maj 13, 2007 (popravljeno) Ej šlosi,je verbalno nadlegovanje Pingvinčka kej zaleglo :hmm: Popravljeno Maj 13, 2007. Popravil DAN
Frips Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Žal ali pa tudi ne...smo takrat na čevapih v Bosni :devil:
SHLOSAR Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Moram se pohvalit da je Kočevka padla v soboto,res da po polževo ampak bilo je super :kva2: :kva2: :kva2: .Kar se pa Bosne tiče pa slabo kaže ker se mi obeta konec tedna teren v Avstriji :cry: :cry:
Frips Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 Fino jutri šefu, pa na kolena in prosit za fraj :grim
Gallus Objavljeno Maj 14, 2007 Opozori Objavljeno Maj 14, 2007 (popravljeno) ... lahko vključiš tudi progam AAAAAAAAAAAAAlbin .... :grim :grim :grim Popravljeno Maj 14, 2007. Popravil Gallus
DAN Objavljeno Maj 15, 2007 Opozori Objavljeno Maj 15, 2007 Moram se pohvalit da je Kočevka padla v soboto,res da po polževo ampak bilo je super :kva2: :kva2: :kva2: .Kar se pa Bosne tiče pa slabo kaže ker se mi obeta konec tedna teren v Avstriji :cry: :cry: :eek: Uh,si pa daleč odpotoval :lol1:
Gallus Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 ... kaj je zdaj?... ... gre kdo v Bosno ali boste kar doma ostali ... :? :? :? (patolikosapesteporabilipress)
Frips Objavljeno Maj 17, 2007 Opozori Objavljeno Maj 17, 2007 Jutri ob 10 kava in potem štart :grim Čevapi bojo, pir bo :drunk: , domače bo, vreme bo, žurka bo :yea2: :yea2: :worship:
Gallus Objavljeno Maj 19, 2007 Opozori Objavljeno Maj 19, 2007 :( ... ti pa si doma ostala, ti pa si doma ostala, suhe želje ribala .... :grim :grim O:-)
DAN Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 ... ti pa si doma ostala, ti pa si doma ostala, suhe želje ribala .... :grim :grim O:-) Lahko prideš,jih imam za tebe tudi :P
SHLOSAR Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Ej Dan ka je zdej s tisto navigacijo :P :P :P veš ka iščem tuhinjsko dolino :blink: :blink: se ti kej svita ki bi to blo :doze: :doze:
DAN Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 (popravljeno) Ej Dan ka je zdej s tisto navigacijo :P :P :P veš ka iščem tuhinjsko dolino :blink: :blink: se ti kej svita ki bi to blo :doze: :doze: kvizling So mi tapravi prjatli,taprave karte zrihtal :headbang: Popravljeno Maj 20, 2007. Popravil DAN
Frips Objavljeno Maj 20, 2007 Opozori Objavljeno Maj 20, 2007 Evo nas nazaj iz bosne...Bilo je ehm :beer2: :beer2: :yea2: :kva2: :drunk: :drunk: :drunk: :yea1: :yea1: Tistim, ki ste zakazal, je lahko definitvno žal (aja ni bilo vroče kot lani, prav nasprotno :devil: ) PS.: eni so še zdj bogi...NX? :evilgrin:
NX650 Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Evo me.. še nism čist pravi.. :P Drugo leto ponovimo.. :D sam v soboto mal manj.. :P :blush:
Frips Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 Nč manj...še bolj. Če je vojna, je vojna za vse :grim . Sicer so mi pa še danes roke nekam mehke.
Gallus Objavljeno Maj 21, 2007 Opozori Objavljeno Maj 21, 2007 ... nujno iščem GPS karte za navigacijo, ki vsebujejo tudi SLOVENIJO ... :devil: :devil: :devil: ... ne rabim zase, samo se bojim, da ne bo kdo "zalutal" na Kitajsko ... :whistle: :whistle: :whistle: O:-) B) (inštruktorjaavtošolesemžezlobiralzatreninbparkiranjapress)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se