DAN Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 Aha,Gallus sem ti včeraj že hotel poblendat,da se umakneš,pa sem se potem spomnil,da bi bil užaljen :P :P :P
Frips Objavljeno Julij 30, 2007 Opozori Objavljeno Julij 30, 2007 2Gallus: Razlog včerajšnje eksibicijske vožnje ne tiči v razbitem ali prodanem motorju. Ampak mi je manjkalo malo adrenalina v krvi :naughty: P.S.: Komentar, ki je sledil, ko sem šel z motorja dol: "Pi** sj ni tako težek" (motor mislim) :whistle:
Gallus Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Aha,Gallus sem ti včeraj že hotel poblendat,da se umakneš,pa sem se potem spomnil,da bi bil užaljen :P :P :P ... saj se bi umaknil, pa ni bilo nikogar za menoj ... no ja, tam daleč zadaj je bila ena VFR-ka, ki ni vplivala na nič ... :evilgrin: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Gallus Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 2Gallus: Razlog včerajšnje eksibicijske vožnje ne tiči v razbitem ali prodanem motorju. Ampak mi je manjkalo malo adrenalina v krvi :naughty: P.S.: Komentar, ki je sledil, ko sem šel z motorja dol: "Pi** sj ni tako težek" (motor mislim) :whistle: ... če ti je potrebno dobit adrenalin na tak način ... aj ja ja jaj ... :whistle: ... to da si težek :winkiss: pa ni treba poudarjat ... :evilgrin: :evilgrin:
SHLOSAR Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Sej ni važn zakaj se gre :trance_33_sleep: ,lepo vas je slišat :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Julij 31, 2007 Opozori Objavljeno Julij 31, 2007 Sej ni važn zakaj se gre :trance_33_sleep: ,lepo vas je slišat :whistle: :whistle: Šlosi,šta to bih,se ti je skisalo ali mama teži :?
RAF Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 (popravljeno) CITAT(DAN @ 30 Jul 2007 @ 15:33) Aha,Gallus sem ti včeraj že hotel poblendat,da se umakneš,pa sem se potem spomnil,da bi bil užaljen ... saj se bi umaknil, pa ni bilo nikogar za menoj ... no ja, tam daleč zadaj je bila ena VFR-ka, ki ni vplivala na nič ... a so luči slabo svetle...je spet regler crknu :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Avgust 1, 2007. Popravil RAF
SHLOSAR Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 Šlosi,šta to bih,se ti je skisalo ali mama teži :? Vsega po mal al bom pa prodal pol jih pa pustu da se par mescev hladijo :blink: pol pa kej lepšga :kva2: :kva2:
DAN Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 CITAT(DAN @ 30 Jul 2007 @ 15:33) Aha,Gallus sem ti včeraj že hotel poblendat,da se umakneš,pa sem se potem spomnil,da bi bil užaljen ... saj se bi umaknil, pa ni bilo nikogar za menoj ... no ja, tam daleč zadaj je bila ena VFR-ka, ki ni vplivala na nič ... a so luči slabo svetle...je spet regler crknu :whistle: :whistle: :whistle: Nebi midva glih debatirala o crknjenih ali razturanih mofah......
DAN Objavljeno Avgust 1, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2007 ... mašin ne vleče ... :krneki: Samo se ti nadaj :blink:
Gallus Objavljeno Avgust 2, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2007 ... no ja, kot Fendt ... pa glas ima tudi isti ... :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
DAN Objavljeno Avgust 3, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2007 ... no ja, kot Fendt ... pa glas ima tudi isti ... :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Vsaj števci prav kažejo :lol1:
RAF Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Nebi midva glih debatirala o crknjenih ali razturanih mofah...... da je rasturana...res je...;-) :worship: :worship: :worship: ....crknjena pa ne... :naughty: :naughty:
Gallus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Vsaj števci prav kažejo :lol1: ... nič ne pomaga, če prav kažejo, če pa je nepremičnina ... :evilgrin:
DAN Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 .....kateri vedno gledate v zadnji konec.... :lol1:
Gallus Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 .....kateri vedno gledate v zadnji konec.... :lol1: ... ko pridem k tebi v garažo ... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 ... ko pridem k tebi v garažo ... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Naslednjič dobiš krpo v roke...... :whistle:
DAN Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 da je rasturana...res je...;-) :worship: :worship: :worship: ....crknjena pa ne... :naughty: :naughty: Tolko časa je suljo sameval,da je vsaj polovica konjev od lakote pocrkala :P
RAF Objavljeno Avgust 6, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2007 Tolko časa je suljo sameval,da je vsaj polovica konjev od lakote pocrkala :P Suljotovi konji so še na kupu...sam gazda je zgubo pol filinga...but I'll be back!!! :naughty: :worship: :naughty:
DAN Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Suljotovi konji so še na kupu...sam gazda je zgubo pol filinga...but I'll be back!!! :naughty: :worship: :naughty: Saj tega me je strah :slap:
Gallus Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 Naslednjič dobiš krpo v roke...... :whistle: ... sam da je ne bom raztrgal na "hrapavi" površini ... O:-) O:-) O:-)
DAN Objavljeno Avgust 7, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2007 ... sam da je ne bom raztrgal na "hrapavi" površini ... O:-) O:-) O:-) ..Hrapava površina je kot dojenčkova ritka,za razliko od polimane kripe... :P
Gallus Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ..Hrapava površina je kot dojenčkova ritka,za razliko od polimane kripe... :P ... pa že dolgo nisi videl dojenčkove ritke ... :krneki: :krneki:
DAN Objavljeno Avgust 8, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2007 ... pa že dolgo nisi videl dojenčkove ritke ... :krneki: :krneki: Niti ni tako daleč nazaj :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se