RAF Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ... zakaj ... :whistle: ata gallus...tam pri opisu mofe ti neki manjka...CULT!!!! :naughty: :evilgrin: :unsure:
Gallus Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ata gallus...tam pri opisu mofe ti neki manjka...CULT!!!! :naughty: :evilgrin: :unsure: ... :worship: :naughty: :worship: ... ... bom dodal ... kmalu ...
DAN Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 ... :worship: :naughty: :worship: ...... bom dodal ... kmalu ... Bom kar jaz :P motoCULTivator
RAF Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 Bom kar jaz :P motoCULTivator Narobe.... Curi Ulje Lagano Trese :naughty: :headbang: :whistle: :naughty:
Gallus Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Bom kar jaz :P motoCULTivator ... za boga ... daj vsaj enkrat poslušaj svojo mofo ... :smoke: :SS :SS (čemespominnevarapotravnikunisemvoziljazampaknekdodrugpress) :whistle: Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil Gallus
Gallus Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Narobe.... Curi Ulje Lagano Trese :naughty: :headbang: :whistle: :naughty: ... olje još ne curi ... lagano trese od novega ... :naughty: :naughty: ... sploh pa, tvoja NEPREMIČNINA sploh še vžge ... (čejepotrebnotibomjazpodpisaldovolinicočetijetvojenočepress) :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil Gallus
RAF Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ... olje još ne curi ... lagano trese od novega ... :naughty: :naughty: ... sploh pa, tvoja NEPREMIČNINA sploh še vžge ... (čejepotrebnotibomjazpodpisaldovolinicočetijetvojenočepress) :whistle: :whistle: :whistle: moja vžge...res pa da mal trokira...je še predlanski bencin not...;-)
DAN Objavljeno Avgust 10, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2007 ... za boga ... daj vsaj enkrat poslušaj svojo mofo ... :smoke: :SS :SS V Power :wub: :yea1: :yea1: :yea1: Narobe.... Curi Ulje Lagano Trese :naughty: :headbang: :whistle: :naughty: :grupni:
Gallus Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ... DAN ... ... V že, POWER :lol: :lol: :lol: :lol: ...
DAN Objavljeno Avgust 11, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2007 ... DAN ... ... V že, POWER :lol: :lol: :lol: :lol: ... Pizda,če je to res,se pa ti pelat ne znaš :naughty:
Gallus Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 Pizda,če je to res,se pa ti pelat ne znaš :naughty: ... saj sem že razmišljal, da bi zamenjal kompanjona ... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 ... saj sem že razmišljal, da bi zamenjal kompanjona ... :whistle: :whistle: :whistle: Jih vem za ene par :stupid: :lol1:
Frips Objavljeno Avgust 12, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2007 E pebje? a se da dobiti kakšna skrajšana verzija tega vašega nabijanja ? :evilgrin:
RAF Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 E pebje? a se da dobiti kakšna skrajšana verzija tega vašega nabijanja ? :evilgrin: nemogoče :headbang: :headbang: :headbang: ni logične razlage za take kozlarije.... btw, ata gallus, vse zrihtano....
Frips Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Ah ja.... No skratka....Frips tudi počasi prodaja svoj motorin :cry: Služil me je 1A, venda je čas, da gremo naprej.... ratalojeprenevarnopress
DAN Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 omislite si MSN za chat :whistle: Si ti že slišal za salomonov oglasnik :P
DAN Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Ah ja.... No skratka....Frips tudi počasi prodaja svoj motorin :cry: Služil me je 1A, venda je čas, da gremo naprej.... ratalojeprenevarnopress Fripsi,pa ja ne boš angleža kupil :blink:
Frips Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 (popravljeno) Neavem še :hmm: Mogoče, če bo perja dost...kdo ve kaj me bo pičlo. Mal sem se :wub: v speed-a. Popravljeno Avgust 13, 2007. Popravil Frips
DAN Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Neavem še :hmm: Mogoče, če bo perja dost...kdo ve kaj me bo pičlo. Mal sem se :wub: v speed-a. Baje,da je jajc,pa ne okol govort :whistle:
Frips Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Baje je tut italaljan jajc...sam pssst ;)
Gallus Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ... krajša razlaga v Jazz-u ... :winkiss: ... cena: se ve ... :whistle:
Frips Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 ...kaj sem že rekel o italjanih? (berizgorajpress) ...treba nekaj novega probat :whistle:
DAN Objavljeno Avgust 13, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2007 Baje je tut italaljan jajc...sam pssst ;) Jaz to že vem,sam ti za englišmana še ne :smoke:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se