DAN Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 To je sam za tiste,ki imajo svoje motorje :P
Frips Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Sja ga mel :( Čak, čak.....bom drug teden novga mel :D....sam če bojo zvezde pravilno poravnane, huh
DAN Objavljeno September 8, 2007 Opozori Objavljeno September 8, 2007 Aaaa,i mi bi marsikaj,samo...... :unsure:
Gallus Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ... ponudba ... ... brezplačno priskrbim dovolilnice za krajše izlete z motorji za tiste, ki ne smejo od doma ... ... za manjše plačilo izprosim tudi poldnevne izhode od hiše ... ... za plačilo po dogovoru, tudi moledujem in prosim tudi za celodnevne dovolilnice ... :krneki: :whistle: :krneki:
DAN Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :headbang: Ti to raje doma potreniraj,pol bomo pa videli kako se to drugje obnese :lol:
Gallus Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 :headbang: Ti to raje doma potreniraj,pol bomo pa videli kako se to drugje obnese :lol: ... jaz ne rabim nobene dovolilnice ... za razliko od ... ... :whistle:
DAN Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ... jaz ne rabim nobene dovolilnice ... za razliko od ... ... :whistle: WTF,kaj je blo pa danes :whistle:
Gallus Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 WTF,kaj je blo pa danes :whistle: ... moje ni doma cel vikend ... toliko za info ... :winkiss: :winkiss: :winkiss: ... vačasih je si je treba zbrati tudi nemotoristično družbo ... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: (paneokoligovoritpress)
DAN Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ... moje ni doma cel vikend ... toliko za info ... :winkiss: :winkiss: :winkiss: ... vačasih je si je treba zbrati tudi nemotoristično družbo ... :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: (paneokoligovoritpress) Da si ne boš kaj naredu Se mi je zdel,da je drugje finta u levo :wacko:
Gallus Objavljeno September 9, 2007 Opozori Objavljeno September 9, 2007 ... ponudba še vedno velja ... :whistle: :whistle: :whistle: ... in ne vem, zakaj si se oglasil prav ti ... O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) (komačkistopišnarepzacvilipress)
DAN Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 Ponudba za -kavo -pivo -čevape Pa kad si več navalio :evilgrin:
Gallus Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 .... kavo - pijem ... ... pivo - pijem (bolj poredko) ... ... čevapi - samo reci kdaj ... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
DAN Objavljeno September 10, 2007 Opozori Objavljeno September 10, 2007 .... kavo - pijem ...... pivo - pijem (bolj poredko) ... ... čevapi - samo reci kdaj ... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Zdele eno soboto v Samoboru,pripravi kune :whistle:
Gallus Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ... ni problem ... samo, če bo tvoja "ketna" dovolj dolga ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
DAN Objavljeno September 11, 2007 Opozori Objavljeno September 11, 2007 ... ni problem ... samo, če bo tvoja "ketna" dovolj dolga ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Da se ti nebi kaj zalomlo :huh:
Gallus Objavljeno September 12, 2007 Opozori Objavljeno September 12, 2007 ... Fripsi ... ... a si še pešec :? ...
Frips Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 :grrr Nič več. Sedaj sem rančer z štalo veliko 150 konjev :naughty:
DAN Objavljeno September 13, 2007 Opozori Objavljeno September 13, 2007 :grrr Nič več. Sedaj sem rančer z štalo veliko 150 konjev :naughty: Sicer vidim,da je mali feler pri firmi,ampak nej ti bo :yea1: :yea1: :yea1:
Frips Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 Feler gor, feler dol.....men dogaja :naughty:
Gallus Objavljeno September 14, 2007 Opozori Objavljeno September 14, 2007 ... :worship: :worship: :worship: :worship: ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se