RAF Objavljeno September 23, 2007 Opozori Objavljeno September 23, 2007 ... kaj češ ... ampak letos je drugače ... :evilgrin: ... kdor celoleto nič ne dela ... ima mesec dni remonta na koncu leta ... :whistle: :whistle: :whistle: mogoče že res...me pa vsaj vsaka dva meseca ne preverjajo, če znam dobro delat in če delam v skladu z zakoni :naughty: :naughty: :naughty:
DAN Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 mogoče že res...me pa vsaj vsaka dva meseca ne preverjajo, če znam dobro delat in če delam v skladu z zakoni :naughty: :naughty: :naughty: In zato dobiš v enem mescu šest plač,kanede :whistle: :headbang:
RAF Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 In zato dobiš v enem mescu šest plač,kanede :whistle: :headbang: veš kaj...tulk ko ti delaš...bi moro še firmi kaj nakazat...za ležarino... :naughty: :naughty: :naughty:
Frips Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 MSN :rtfm: Nič novega nista odkrila in non stop se vrtita v krog.
Gallus Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ... še dobro da se vrtita v krogu... drugače bi se lahko :headbang: ... :whistle: mogoče že res...me pa vsaj vsaka dva meseca ne preverjajo, če znam dobro delat in če delam v skladu z zakoni :naughty: :naughty: :naughty: ... nekatere boljše da nikoli ne preverijo ... bi si naredili sramoto ... :evilgrin:
Frips Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Aja...no včeraj bil na pisti v Novem Marofu... Stvar je odlična :yea1:
Gallus Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 ... sedaj pa bo RAF eno prijavil ... :whistle:
DAN Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 MSN :rtfm: Nič novega nista odkrila in non stop se vrtita v krog. Si mogoče postal admin :?
DAN Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 Aja...no včeraj bil na pisti v Novem Marofu... Stvar je odlična :yea1: No in zdaj veš kako boš spomladi organiziral izlet na Marof za posavsko
Frips Objavljeno September 24, 2007 Opozori Objavljeno September 24, 2007 (popravljeno) Evo ene slikice.....So me hrvati proglasil za dežurnega "tokara" :lol1: Mislim, da sem fulal v izbiri novega motorja :hmm: No in zdaj veš kako boš spomladi organiziral izlet na Marof za posavsko Če bo interesa, bomo uredili. Popravljeno September 24, 2007. Popravil Frips
RAF Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 ... sedaj pa bo RAF eno prijavil ... :whistle: včasih je bolš pač bit tiho... :krneki: :krneki: :krneki:
Gallus Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 ... nevem zakaj potem nisi ... :whistle:
RAF Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 ... nevem zakaj potem nisi ... :whistle: ker poleg tebe itak ne morem kaj pametnega pvedat...pol pa lapam :headbang: :headbang:
DAN Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Mislim, da sem fulal v izbiri novega motorja No shit
Frips Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Pa s tem nisem mislil na znamko motorja :P
Gallus Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 ... če si fulal pri nakupu mi sporoči ... toliko kot si dal ti, ti dam tudi jaz ...
DAN Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 Pa s tem nisem mislil na znamko motorja :P Oboje,sam ti tega še ne veš :wacko:
DAN Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 ... če si fulal pri nakupu mi sporoči ... toliko kot si dal ti, ti dam tudi jaz ... In to da vidim :lol1: Te šefica v top nabaše :P
Frips Objavljeno September 25, 2007 Opozori Objavljeno September 25, 2007 ... če si fulal pri nakupu mi sporoči ... toliko kot si dal ti, ti dam tudi jaz ... Kaj pa provizija? :hmm: BTW...kje bi dobil kaj karbona ali pa titana?
RAF Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Kaj pa provizija? :hmm: BTW...kje bi dobil kaj karbona ali pa titana? titan dobiš pri komunalcih...;-) kulk jest vem...so plugi za sneg obloženi s titanom...del ki drsi po cesti...;-)
Frips Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 Aja? Imaš kakšne veze? Rabil bi 2 kosa tega pleha....
DAN Objavljeno September 26, 2007 Opozori Objavljeno September 26, 2007 titan dobiš pri komunalcih...;-) kulk jest vem...so plugi za sneg obloženi s titanom...del ki drsi po cesti...;-) Raf,ti pa res še nisi od blizu videl pluga,kanede :lol1:
RAF Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Raf,ti pa res še nisi od blizu videl pluga,kanede :lol1: No biser...pol mi pa ti razlož....sem še mali pa ne vem...ampak strici so mi tko povedali... :unsure: btw, neke čudne sms-je prejemam...pa ne vem kaj je to...;-) marijino vnebovzetje ali kaj... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Gallus Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 btw, neke čudne sms-je prejemam...pa ne vem kaj je to...;-) marijino vnebovzetje ali kaj... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... ti tudi ... mislim res, da gre za neki čudež ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se