RAF Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 ... ti tudi ... mislim res, da gre za neki čudež ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: jap...so se kr tla tresla od presenečenja...;-)
DAN Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 No biser...pol mi pa ti razlož....sem še mali pa ne vem...ampak strici so mi tko povedali... :unsure: Bučman,stricem povej,da so se mal zajebal,če ne verjameš,ti organiziram strokovno ekskurzijo B) Si moreš mislit,kako bi s titanovimi nastavki robnike ven metal :lol1: :lol1: :lol1:
Gallus Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 jap...so se kr tla tresla od presenečenja...;-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DAN Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 (popravljeno) jap...so se kr tla tresla od presenečenja...;-) Nije beg cicija,kad se troši se troši. B) Popravljeno September 27, 2007. Popravil DAN
Gallus Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Nije beg cicija, Kad se troši se troši. ... Beg nije cicija ... za druge še preverjamo .... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 ... Beg nije cicija ... za druge še preverjamo .... :whistle: :whistle: :whistle: Postavi se v vrsto :whistle:
Frips Objavljeno September 27, 2007 Opozori Objavljeno September 27, 2007 Ampak resno sprašujem kje bi dobil kaj takšnega materiala?
RAF Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ampak resno sprašujem kje bi dobil kaj takšnega materiala? www.motosvet.com/tabla/lofiversion/index.php/t6752.html - 36k
RAF Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Bučman,stricem povej,da so se mal zajebal,če ne verjameš,ti organiziram strokovno ekskurzijo B)Si moreš mislit,kako bi s titanovimi nastavki robnike ven metal :lol1: :lol1: :lol1: Po tem kaj so mi rekli...naj bi bil ta del na sliki iz titana...je pa res da se jaz z komunalo ne ukvarjam...to vete tisti...ki dolžte traktorje... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Pol pa kr na komunali probajte titan dobit :lol1: :lol1: :lol1:
RAF Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 Kaj naj rečem...v soboto smo vidli...da se čudeži dogajajo... :whistle: :whistle: DAN :worship: :worship:
Gallus Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 ... zgleda, da je bil tako velik čudež ... da je mora kar v bolnico v ponedeljek .... :evilgrin: :whistle: :evilgrin:
RAF Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ... zgleda, da je bil tako velik čudež ... da je mora kar v bolnico v ponedeljek .... :evilgrin: :whistle: :evilgrin: tko hudo ga je zvilo... :evilgrin: :evilgrin: no mal heca more bit :rolleyes: :rolleyes: DAN, čimhitrejše okrevanje ti želim, pa ne napenjaj se preveč :whistle: :whistle:
Gallus Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ... DAN ... ... ali rabiš pomoč, da te spravimo do računala, da boš malo nasmetil ... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Oktober 10, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2007 ... it's alive ... O:-) :yes: preživel
SHLOSAR Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 :yes: preživel ČESTITAM :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
DAN Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Šlosi zdele ko me ni,je kdo ki bi mal žogo brcal po telovadnici namest mene :whistle: mislimvungastrica Saj jaz pridem po novem letu,ampak do takrat je pa treba tradicijo vzdrževati :krneki:
SHLOSAR Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Šlosi zdele ko me ni,je kdo ki bi mal žogo brcal po telovadnici namest mene :whistle: mislimvungastrica Saj jaz pridem po novem letu,ampak do takrat je pa treba tradicijo vzdrževati :krneki: Sejnas je kr pa še redn hodimo mamo enga novga ampak je do zdej bil sam enkrat,tak da nimam pojma itak smo pa sami "profesionalci" dobro okrevaj pa ne glumi preveč :naughty: :naughty: :worship: :whistle:
DAN Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Ej stari to,da smo sami profiji itak vem,ampak to ni bilo glih kar sem gotel zvedet :whistle:
Gallus Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 ... da ne bi jez tebe zbrcal ... :whistle:
DAN Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ... da ne bi jez tebe zbrcal ... :whistle: Ej,dej povej,se tradicija nadaljuje :evilgrin:
Gallus Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ... si nobeden ne drzne ... :whistle: :evilgrin: :whistle: :naughty:
DAN Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 ... si nobeden ne drzne ... :whistle: :evilgrin: :whistle: :naughty: Samo se ti nadaj :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se