RAF Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Galus...a je še kaj laka gor ostalo? a? :whistle: :whistle: :whistle: Zgleda da si bil cel vikend pr nas...je Dina dobila 2 kili gor...;-) securedbyrotweilerpress
DAN Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ... če še nisi slišal kako dela traktor ... zakurblaj svoje čudo ... :whistle: :whistle: :whistle: Se vsaj sliši,da dela,za razliko od elektromotorčka :P
Gallus Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Galus...a je še kaj laka gor ostalo? a? :whistle: :whistle: :whistle: Zgleda da si bil cel vikend pr nas...je Dina dobila 2 kili gor...;-) securedbyrotweilerpress 1... malo ... :naughty: 2... se bom prijavil na UE (začasno) ... :whistle:
Gallus Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Se vsaj sliši,da dela,za razliko od elektromotorčka :P ...boljše, kot pa da vsi, kivozijo za tabo motorje peljejo k mehaniku, ker mislijo, da jim tolčejo ventili ... :winkiss: :whistle: :naughty:
RAF Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 RAF si še auslender :whistle: nope.... kofe ob 12.15...rotor??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Gallus Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ... ni šans, sem na tlaki ... ... za popldne me rabiš ... ?
RAF Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ... ni šans, sem na tlaki ... ... za popldne me rabiš ... ? itak...če lahk lepo prosim... :whistle:
DAN Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 ...boljše, kot pa da vsi, kivozijo za tabo motorje peljejo k mehaniku, ker mislijo, da jim tolčejo ventili ... :winkiss: :whistle: :naughty: Jaz kot dobra duša,skrbim za vaše konjičke,tako da jih preventivno odpeljete na servis :whistle: nope.... kofe ob 12.15...rotor??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :hmm: :hmm: :hmm:
Frips Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Ehm, kje oz komu bi lahko v okolici Brežic dal neki peskat, pa da dobro nardi?
DAN Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 RAF si ti čorav,ti je treba na haubo skočit,da boš kaj videl :huh:
RAF Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 RAF si ti čorav,ti je treba na haubo skočit,da boš kaj videl :huh: Probaj...brisalci mi pa še delajo.... :whistle: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Probaj...brisalci mi pa še delajo.... :whistle: :whistle: :whistle: Prvo dobiš malo večji kamen,pa da vidimo če je brisalc dost močen :P :P :P
DAN Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Spet ta bela govna :headbang: Sicer bi morali biti veseli,za zimo pride pomlad..... :whistle:
Gallus Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Spet ta bela govna :headbang: Sicer bi morali biti veseli,za zimo pride pomlad..... :whistle: ... si sploh ne upaš iz hiše ali kaj ... danes si zjutraj manjkal ...
DAN Objavljeno November 18, 2007 Opozori Objavljeno November 18, 2007 Kje ste pa bili,je pa res,da sem mislil da ne bo nobenga,bela govna,lakho bi pa poklical :whistle:
Gallus Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Kje ste pa bili,je pa res,da sem mislil da ne bo nobenga,bela govna,lakho bi pa poklical :whistle: ... tam ko zmeraj ... potem sem hitel na tlako ... tako da ni imelo smisla, da te kličem, ker dokler se ti prebiješ iz tople postelje in spregovoriš ... traja in traja in traja in traja ... :whistle: :whistle: :whistle:
RAF Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Gallus....solastnik garaže ti sporoča...da ma tud zate lopato...ko bo belo padalo :naughty: :naughty: :naughty: kranjicesozlobnepress
DAN Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 ... tam ko zmeraj ... potem sem hitel na tlako ... tako da ni imelo smisla, da te kličem, ker dokler se ti prebiješ iz tople postelje in spregovoriš ... traja in traja in traja in traja ... :whistle: :whistle: :whistle: A jebi ga,ka je res je res B)
DAN Objavljeno November 19, 2007 Opozori Objavljeno November 19, 2007 Gallus....solastnik garaže ti sporoča...da ma tud zate lopato...ko bo belo padalo :naughty: :naughty: :naughty: kranjicesozlobnepress Ne vem,kako ti bo to ratalo,probat pa ni greh :whistle:
Gallus Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Gallus....solastnik garaže ti sporoča...da ma tud zate lopato...ko bo belo padalo :naughty: :naughty: :naughty: kranjicesozlobnepress ... ni problema ... ko bom želel iz garaže bom premetal ves sneg, ki me bo pri tem oviral ... obljubim ... :whistle: :whistle: :whistle:
NX650 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ... ni problema ... ko bom želel iz garaže bom premetal ves sneg, ki me bo pri tem oviral ... obljubim ... :whistle: :whistle: :whistle: Hehe to se boš pa nagaral.. :worship:
Frips Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 Hehe to se boš pa nagaral.. :worship: Dvomim :whistle:
Gallus Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ... spomladi sonce opravi svojo nalogo zelo hitro ...
NX650 Objavljeno November 22, 2007 Opozori Objavljeno November 22, 2007 ... spomladi sonce opravi svojo nalogo zelo hitro ... :rolleyes: to sem planiral.. ne boš segrel štila.. :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se