DAN Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ... luknje honam tudi jaz ... če tebe ni doma ... :whistle: Sirota jera še doma si dolžen,je res,da doma ne šteje,ampak vseeno...... :whistle:
Gallus Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ... si upaš preizkusiti ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle:
DAN Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ... si upaš preizkusiti ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: Kolk lajaš tud... :whistle:
Gallus Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 ... pokaži napisano svoji ... pol pa kufer spakiraj ... :naughty: :evilgrin: :whistle:
DAN Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Potihem upam,da bom jaz zmagovalec big brotherja :whistle:
RAF Objavljeno Marec 1, 2008 Opozori Objavljeno Marec 1, 2008 Potihem upam,da bom jaz zmagovalec big brotherja :whistle: da se ne bota prehladila slučajno...ka tak pihata... :whistle: :naughty:
DAN Objavljeno Marec 2, 2008 Opozori Objavljeno Marec 2, 2008 da se ne bota prehladila slučajno...ka tak pihata... :whistle: :naughty: Ti si v večji nevarnosti,ko se po tem mrazu voziš z motorjem :P
RAF Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Ti si v večji nevarnosti,ko se po tem mrazu voziš z motorjem :P ja...pa me res grlo mal boli...ne vem če je to od motorja al od čikov... verjetno od mofe...ampak zato sm ga pa kupo...da bi ga mel v dnevni sobi za gledat mi ni... :whistle: :naughty: :worship:
Frips Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 kupo...da bi ga mel v dnevni sobi za gledat mi ni... :whistle: :naughty: :worship: taprav se je oglasu :whistle:
RAF Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 taprav se je oglasu :whistle: Aha...ampak prišel je čas sprememb... :whistle: :whistle: :rolleyes: :naughty:
Frips Objavljeno Marec 3, 2008 Opozori Objavljeno Marec 3, 2008 Sem nekaj naslišal.....a je ipak vse res ? :krneki:
RAF Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 Zastopnikom za Mio Standard sporočam, da namesto freze montirajo desko za sneg.... :evilgrin: :naughty:
RAF Objavljeno Marec 4, 2008 Opozori Objavljeno Marec 4, 2008 (popravljeno) alora je bil res mal čuden tisti čik :whistle: :unsure: :krneki: Popravljeno Marec 4, 2008. Popravil RAF
RAF Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) belaaaaaaaaa, snežinkaaaaaaaaaaa ki pada..... :headbang: :headbang: :headbang: hebenabelagovnapress Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil RAF
avro Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 gallus, Hvala :worship: :worship: :OK: :OK:
Frips Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 belaaaaaaaaa, snežinkaaaaaaaaaaa ki pada..... :headbang: :headbang: :headbang: hebenabelagovnapress Ma naj ga nameče.....dve tri smuke....pol pa spet 15+ in gasa !!!
DAN Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 gallus, Hvala :worship: :worship: :OK: :OK: Koji kurac Gallus,ka pa DAN :headbang: :whistle:
Gallus Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Koji kurac Gallus,ka pa DAN :headbang: :whistle: ... Avro ... ... še drugič ... ... DAN ... ... saj si bil samo kurir ... ... in kurirje na koncu ponavadi ubijejo, še posebaj, če prinesejo slabe novice ... ... še sreča da tle ne gre za ta primer ... :whistle:
avro Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) ... Avro ...... še drugič ... ... DAN ... ... saj si bil samo kurir ... ... in kurirje na koncu ponavadi ubijejo, še posebaj, če prinesejo slabe novice ... ... še sreča da tle ne gre za ta primer ... :whistle: Dan..... . Sicer teb sm že rekel...in na en deci sm te povabu.... pa si moral domov. No .. sej to je lepo... komada je komanda. gallus, ti ga imaš pa še v dobrem... Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil avro
RAF Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 Dan..... . Sicer teb sm že rekel...in na en deci sm te povabu.... pa si moral domov. No .. sej to je lepo... komada je komanda. :whistle: :whistle: :whistle:
Gallus Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 :whistle: :whistle: :whistle: ... samo ti fučkaj, ne boš dolgo ... :naughty: :naughty:
DAN Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 (popravljeno) ... Avro ...... še drugič ... ... DAN ... ... saj si bil samo kurir ... ... in kurirje na koncu ponavadi ubijejo, še posebaj, če prinesejo slabe novice ... ... še sreča da tle ne gre za ta primer ... :whistle: Kolkrat bi pol mogel jaz že tebe zatolčt :fight1: Popravljeno Marec 5, 2008. Popravil DAN
RAF Objavljeno Marec 5, 2008 Opozori Objavljeno Marec 5, 2008 ... samo ti fučkaj, ne boš dolgo ... :naughty: :naughty: Dragi prijatelj...vse ima svoje dobre in slabe strani... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se