klimbra Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 A se kdo še spominja MARVING rorov???????????? Mater,kok je pa to piskal :shock: :shock:
Ice Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 probaj tole: http://www.marving.com/ ceprav niso vec _tisti_ marvingi. :wink: :lol: 8) zadnjega sem slisal pred kaksnimi 5-6 leti na suzi GS 850......motor si slisal na kak km,dva. :shock:
klimbra Objavljeno Avgust 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Bem ti ITALJANŠČINO......k bi jest kej razumu :x :x :x :x Sam zgledajo pa kar OK
Ice Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Bem ti ITALJANŠČINO......k bi jest kej razumu :x :x :x :x hmmmm........pa probaj klikniti na anglesko zastavico :?: :idea: :wink: :lol:
Sanda7 Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Kolega ga je imel,madonca kako je to lepo igralo :D
STARI Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 A se kdo še spominja MARVING rorov???????????? Mater,kok je pa to piskal :shock: :shock: Jaz sem ga imel pred leti na Yamahi XS 1100.Zvok ubitačn ,moč pa je eno malenkost padla ,potrošnja pa ostala ista.
J Objavljeno Februar 5, 2003 Opozori Objavljeno Februar 5, 2003 Marving! Ja to je bil zvok. Danes moraš pogledat in videt kaj se pelje, včasih si samo slišal motor na daleč in si rekel "slišiš marving!?" 8)
moped Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Marving! Ja to je bil zvok. Danes moraš pogledat in videt kaj se pelje, včasih si samo slišal motor na daleč in si rekel "slišiš marving!?" 8) Ah ja, :? , današnja mularija sploh ne ve več kaj je to Marving :cry: .
J Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 Za tak zvok se bi odpovedal tudi 15konjem in sprizaznil z naglušnostjo! :D
david125 Objavljeno Februar 6, 2003 Opozori Objavljeno Februar 6, 2003 No jest sm že predstavnik današnje mladine in nimam pojma, kak zveni Marving. Hotu bi pa vedet, kaka je približna cena Remusa za NSR-ko če mogoč kdo ve. Sm probal pisat v podjetje, ki jih pr nas uvaža, sam mi neki email j..e. :evil:
Erik Objavljeno November 10, 2004 Opozori Objavljeno November 10, 2004 (popravljeno) A ima kdo mogoče izhušnje s temi izpuhi. Na ebay.de sem zasledil da stanejo novi le 150 evrov :OK: (carbon ali titan oval). Imam pa Hondo CBR 600 f letnik 99. Popravljeno November 10, 2004. Popravil yozo
premza Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 (popravljeno) Pred skor petnajstimi leti je Marving krasil mojo HONDO VF750F! :OK: Po spominu bi rekel, da je bil vsaj pol manjši od današnjih loncev. :grim A danes sploh še kdo dela tako majhne lonce, ker povsod vidim le ene velke piskre. :doze: Popravljeno November 11, 2004. Popravil premza
Erik Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 Mislim da imajo zdaj vsi izdelovalci loncev iste dimenzije
uzzy Objavljeno November 13, 2004 Opozori Objavljeno November 13, 2004 Ja ja Marving še zdaj krasi mojo kravico, sicer notri ni ničesar več je samo še cev je pa Marving ta dolgi :OK:
Matt_23 Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 Zdravo.. Mene pa zanima zakaj govorite o pretekliku za Marving avspuhe:) JIh pa ja še prodajajo , hmm zvok pa je noro dober... JA JA jz ga imam:) LAhk povem, da mogoče hitrosti al pa kakšnega konjička ne pridobiš zraven kot pri akrapu ,, sam zvok je pa le zvok.. LP!
Stric Burek Objavljeno Oktober 2, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2005 nej kdo pripopa kak zvokec gor da čujemo to čudo :yea1:
eMBe Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) poslal meil in dobil še isti dan odgovor žal za mojo kravo nimajo rorov :cry: Dear Sir we inform you that unfortunately we don't produce exhaust systems for your bike Best regards Marving Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil advokat
Draksler Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 poslal meil in dobil še isti dan odgovor žal za mojo kravo nimajo rorov :cry: Dear Sir we inform you that unfortunately we don't produce exhaust systems for your bike Best regards Marving ← :topic: Nič se ne sekiraj - sem že nabavil kronsko žago za železo FI 38 mm 2200 sit! Sledi faza izdelave orodja (varjenje na cev FI 38 dolžine 250 mm) Nato pa še struženje novih vložkov, žaganje starih rolov, poliranje pri meni in montaža - To je vse! Do spomladi bo gotovo! :grim :grim - Za mal denarja - deset jurjov bo too much!¨Ostanek - hm bomo porabili za kaj bolj koristnega a ne!
eMBe Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 se priporočam :grim poj najbolje da delaš kr za dva motorja naenkrat bo hitrejš pa cenejš :grim se pridružim pri stroških
Draksler Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 se priporočam :grim poj najbolje da delaš kr za dva motorja naenkrat bo hitrejš pa cenejš :grim se pridružim pri stroških ← Tako sem si to tudi zamislil!
cvetoo Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Tako sem si to tudi zamislil! ← Saj denar bosta imela, ampak rore,ki zgledajo kot ruski topovi pa tudi :blush: Pa vseno kolega DrM-Fjr, ko bo bo kaj za slišati pa povej. Rade volje se bom oglasil na kavi in "skritiziral" tvoje delo. Lp Cvetoo.
Draksler Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Saj denar bosta imela, ampak rore,ki zgledajo kot ruski topovi pa tudi :blush: Pa vseno kolega DrM-Fjr, ko bo bo kaj za slišati pa povej. Rade volje se bom oglasil na kavi in "skritiziral" tvoje delo. Lp Cvetoo. ← Kaj pa če Ruski roli zapojo , k kšn Remus? Pol pa dobiš kavo + malinovc, da ne boš tako kislo gledal :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hudoo! LP Mare Se opravičujem za OF :topic: !
Stric Burek Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Kaj bojo pa strici plavi pol'caji rekli na to? Ah spet bo kaka akcija na ridah motoristična svojat, huligani....
eMBe Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 Cveto ki zgledajo kot ruski topovi pa tudi :eek: :eek: :eek: pazi da se kdaj ne voziš za nama :grrr :nono: lohk kj vn prleti :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se