niet Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 (popravljeno) Opazil sem da se je par mojih objav pobrisalo in to brez razloga oz. komentarja moderatorja, kar je sicer navada (bonton?) na forumih, ki jih sicer obiskujem. V objavah sem napotil obiskovalce motosvet na "chat", ki deluje in omogoca komunikacijo med njimi. Saj za obiskovalce/clane motosveta, gre mar ne? Ali je morda motosvet samemu sebi v namen ? lp Popravljeno November 11, 2004. Popravil niet
BC Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 tudi mene zanima zakaj se nietove objave brišejo brez pojasnila in kaj je sploh narobe s tistim chatom...
niet Objavljeno November 11, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 11, 2004 zalostno da "odrasla" oseba ne zmore normalnega racionalnega dialoga kot "navaden" clan motosveta, ampak se skriva za krinko moderatorja/cenzorja. ps - v ozadju se rola Jani Kovacic - Cenzor moj...... lep pozdrav.
elbarto Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 zalostno da "odrasla" oseba ne zmore normalnega racionalnega dialoga kot "navaden" clan motosveta, ampak se skriva za krinko moderatorja/cenzorja. ps - v ozadju se rola Jani Kovacic - Cenzor moj...... lep pozdrav. ← Eh..sem mislil nekaj napisat...brez veze...o "crkovanju" diskov..
Dave Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Resnica je, da so nam vladne sluzbe v povezavi z islamskimi skrajnezi in drustvom starsev soloobveznih otrok sabotirali server. Na zeljo visokega vladnega funkcionarja so morali moji kolegi ukrepati in izbrisati dolocena sporocila z revolucionarno tematiko. Sori. Smrt fasizmu, svoboda narodu.
Ice Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 dave, pozabil si dodati, da dobi vsak od moderatorjev bon za 1000 l zastonj bencina, admina pa vsak CBR 1000 na probno uporabo za eno leto. :devil:
Dave Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 dave, pozabil si dodati, da dobi vsak od moderatorjev bon za 1000 l zastonj bencina, admina pa vsak CBR 1000 na probno uporabo za eno leto. :devil: ← Bojim se, da bom moral tudi tale mesidz zelo v kratkem zradirati... :)
Ice Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 buhuhuuuuuuAAAAAAAAAAA.......... zatozil te bom! :P
Dave Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Upam, da sva bila z Iceom dovolj nazorna. Sej lohk se mamo tut radi.
SiR Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Vse je zarota. Nihče ni varen. Vsi smo pod cenzuro. Vive la societe.
Noise Objavljeno November 11, 2004 Opozori Objavljeno November 11, 2004 Opazil sem da se je par mojih objav pobrisalo in to brez razloga oz. komentarja moderatorja, kar je sicer navada (bonton?) na forumih, ki jih sicer obiskujem. --> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6623
niet Objavljeno November 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2004 Vive la societe. Pozabil si na "Liberte, Equalite, Fraternite ". Ali pa se bolj nagibas k ameriski definiciji "demokracije" ? "Zastonj" medij (forum) in delo (moderatorstvo) ni opravicilo (ali pac?) za taksen odnos do/med ljudmi. EOD?
Noise Objavljeno November 24, 2004 Opozori Objavljeno November 24, 2004 Pozabil si na "Liberte, Equalite, Fraternite ". Ali pa se bolj nagibas k ameriski definiciji "demokracije" ? "Zastonj" medij (forum) in delo (moderatorstvo) ni opravicilo (ali pac?) za taksen odnos do/med ljudmi. EOD? ← http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=6623
Priporočene objave