Diablo Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Če ste že na PUPO pikirali odpiram nov topic SLAČENJA samo za PUPO C-YA IN HELL
lojzi Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Kdo, kaj, zakaj, Pupo sleku ? Lojzi ma vas rad
Diablo Objavljeno Januar 17, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Ajde zdaj ne bit vsi lepo v vrsto pa da PUPA odloči C-YA IN HELL
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 DIABLO PUJS!!!!!!!!!! No pa da vas vidim!! kisses Pupa
Diablo Objavljeno Januar 17, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: DIABLO PUJS!!!!!!!!!! No pa da vas vidim!! kisses Pupa OINK OINK
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Jaz bi dodal, da mogoce bolje zveni Slacenje pupe, ne pa Slacenje za pupo... BTW: Lep pozdrav bodeca "****". jaz imam se vedno v avtu tvoj zemljevid. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 A TI GA IMAŠ!!!!! JEBEMTI, JAZ GA PA NA VELIKO IŠČEM!!! NO EINHERJER, BI SE TI SLEKEL ZAME, PA BI SE POTEM ŠE MENE????? KDAJ GREVA NA KAVO... RABIM ZEMLJEVID!! kisses Pupa
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: A TI GA IMAS!!!!! JEBEMTI, JAZ GA PA NA VELIKO ISČEM!!! NO EINHERJER, BI SE TI SLEKEL ZAME, PA BI SE POTEM SE MENE????? KDAJ GREVA NA KAVO... RABIM ZEMLJEVID!! kisses Pupa Da, jaz ga imam, kar sem ti tudi ze povedal enkrat ali dvakrat. Da in da.. Ce bi potem se kaj pocela (damn - kolk sem pa danes direkten :) ) Ne vem... poklici, ko imas kaj casa... najraje v soboto dopoldan. Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Sem na Krvavcu ta vikend!! Valda bi kaj počela...... masiral bi me..... recimo... pol bi se pa oblekla, pa bi šla domov!! kisses Pupa
huba-buba Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Pupa, vidim po forumu, da na veliko pišeš samo kak bi ti sprejemala užitke, itd... nič pa ne bi tud sama kaj ponudila LP
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Ja če hoče nekdo meni kaj delati, torej me mora sploh dobit, da to lahko počne, nee?! Torej, dam sebe, kaj ni dost.... (potem dobiš vse DOBRO v paketu)!! kisses Pupa
huba-buba Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 no ne govorit, da ni kaj dost, če je vse v paketu (ALL inclusive) pol bom kar zadovoljen> se bo treba kar spustit v lov LP
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Ti kar, želim ti prijeten ulov. Sicer pa, ker ni sedaj še motoristična sezona, lahko prideš v kanderše na FS8, kamor grem po vsej verjetnosti tudi tam, da te ne bo užulilo po prstih od tipkanja....hihihi kisses Pupa
huba-buba Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 se bova mogla za drugič zmenit, saj takrat sem na smučanju kak bo pa prijeten ulov pa je odvisno od plena LP
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Plen?! Ja kaj naj ti rečem... vreden ko bengalski tiger!! Se splača, verjemi!! kisses Pupa
huba-buba Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 verjamem na besedo sam polovit še ga moram na hitro LP
lojzi Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Kaj, ko bi vidva prjela telefon u roke, pa se dokončno zmenila, al pa chat je za take stvari tud zelo prikladen ! Lojzi ma vas rad
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Ja meni je nerodno dati tel. št....... sem bolj sramežljiva!! Lahko mi pa na mail pišeš..... kisses Pupa
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: Sem na Krvavcu ta vikend!! Valda bi kaj počela...... masiral bi me..... recimo... pol bi se pa oblekla, pa bi sla domov!! kisses Pupa A spet? kle mam obcutek, da neki manka! :) Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
huba-buba Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 kdo zdaj, jaz al lojzi BRAVO LOJZI, samo malo razjezit se je treba pa že letijo tel. št. , pa maili,... LP
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Lojzi me noče usvajat.... kar ti ja!! kisses Pupa
lojzi Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 quote: Lojzi me noče usvajat.... kar ti ja!! kisses Pupa Pupa Lojzi ma vas rad
huba-buba Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 zdaj skočim na kosilo pa čez kakšne pol ure na chatu LP
pupa Objavljeno Januar 17, 2002 Opozori Objavljeno Januar 17, 2002 Mene ni na chatu.... ker v službi ne morem.. .pa še počasi grem domov, potem me pa danes do 11h zvečer ni doma... ti kar priden fantek bodi, pa mail piši, pa če maš jaj** napiši tel. št. kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se