.T. Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: ...v ilegali...cakajo... na pravi trenutek...,da poberejo smetano! Zarja Tadej
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Pupa, kaj si želiš videt? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Ti dobro veš, kaj si jaz želim vedet!! No, pa še enkrat povem.... katera od velesilnih ritk je Ghost-ova?? Sem ti pa že povedala, da ti dam, kar hočeš (in je seveda v sklopu mojih zmožnosti), da to izvem!! kisses Pupa
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 ?????????????????????????????????=????????????????????????????????????????????????????????? ž?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????‰?????????????4???????8????????????????????????????????????????????????4???????????????????????•??????????????????????????????????????????????????????????????
Zarja Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: No, pa se enkrat povem.... katera od velesilnih ritk je Ghost-ova?? kisses Pupa Ghost_R1......a je mogoce.....aaaaa..........skrajno leva? Zarja
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Opa, sedaj videla... jaz si želim sicer marsikaj videt, ampak trenutno hočem vedet..... Pupa No prav. Ti bom malce namignil... Dobro si poglej motorje na sliki, nato pa si poglej Ghostovo sliko v profilu. Ghost_R1, ne me tepst... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Zarja, definitivno skrajna leva..... ampak Ghost..... kaka poza..... si ti mogoče že kje prej poziral?? Furioso, hvala za namig..... kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Torej, Pupa; kaj si želiš videt (drugič)? Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 ŠŠŠŠŠEEEEEEEE!!!!!!! Kaj pa vem, vse kar je zanimivo mene zanima!! Sicer sta si pa vidva z Ghost-om dala domačo nalogo za čez vikend... kar s slikicam na plan!!! kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Za vikend nisem imel digitalca s sabo... Sem pa zdajle malo po arhivu brskal... Evo ti enega neustrašnega voznika Yamahe R6, ki je brez praske preživel padec pri 250 km/h... Ker pa tipson nima interneta, oz. ni član MotoSveta in ga trenutno ne morem dobiti na telefon, sem sliko malo cenzuriral... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 JOJ...... KHM.... Pa kr 4pupa piše???!!!! Ja kar dobra fotka ja, samo a ga ne zebe bogega reveža? sicer je pa črno bogastvo kar veliko glede na temperatre in dejstvo, kam spravi kaj na toplo!! kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Evo ti še enega. Cenzuriran zaradi istih razlogov... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Furioso.... ti si meni malce sumljiv... zakaj imaš same slikice napol nagih moških??? no, no, no... saj ne da bi mene posebej motilo, ampak sem se zamislila!! kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Furioso.... ti si meni malce sumljiv... zakaj imaš same slikice napol nagih moških??? no, no, no... saj ne da bi mene posebej motilo, ampak sem se zamislila!! Pupa Hehehehe.... Je pač ogromno motoristov in malo motoristk med "psihopati"... Sicer pa je tema "Slačenje za Pupo II"... Pa naj že ženski del kaj doda. OPOZORILO!!!! Monster dick ahead... Ne klikaj na povezavo, če nisi polnoletna oseba in nimaš dobrega želodca... http://users.volja.net/furioso/4Pupa3.jpg Evo ti še mene v mlajših letih, ko sem bil še na anabolikih... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! UUUUUFFFFFAAAAAAAAA!!!!!!!! Kaj pa sedaj?? Je še vedno ostal v takih dimenzijah?? kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! UUUUUFFFFFAAAAAAAAA!!!!!!!! Kaj pa sedaj?? Je še vedno ostal v takih dimenzijah?? Pupa Ob priliki se lahko prepričaš z lastnimi čutili... Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 OK, samo upam da ni, ker drugače te nekako nočem spoznati.... HUDIČA, kam pa naj ga dam????? Te pa držim za besedo...... pa tudi, kdaj pa bo ta priložnost???? kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Naslednje forumsko srečanje? No, sicer pa me lahko tudi pokličeš, pa se za kakšen bolj zgodnji termin dogovoriva... 040 533 208 Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: HUDIČA, kam pa naj ga dam????? v potovalko pupa,v potovalko ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
cyc Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 ?????????????????????????????????=??????????????????????????? š????6????????????? š???????????????????????????????????????4???????????????????????•?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????°????????????????•?????????????????????‰?????????????????
Ghost_R1 Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Ghost_R1, ne me tepst... Hvala Furi vidim da te je sama dobrota! Pamti pa vrati, sem tudi jaz bil priden in sem si fotke pridobil HEHEHE. Eh raje ne bom, vem da maš veliko zalogo, pa nehaj počasi, da ne bi mogo jaz Barbare prinest! Grobnik, 1:39.317
Ghost_R1 Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 He he he pupa nič se ne veseli meni je tudi sumljiv Grobnik, 1:39.317
pupa Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 Ma Ghost... .daj kako slikico pa Pupiko gor!!!! Ice, za to rabiš že kason, da notri spraviš....tega pa potem ne morem s sabo nositi!! Ne bu šlo!! kisses Pupa
Furioso Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 Torbica od Sport Billya je prava rešitev za tvoje/moje probleme!!! Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
pupa Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 Furioso, se strinjam!! A si dobil moj sms?? kisses Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se