tom Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 Mene pa zanima, kako se vam zdijo neonske žarnice na podvozju avtomobila ( kot v filmu The fast and furious )? Mogoče kdo ve, kje bi se dalo kaj takega dobit? Cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SASO Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 sori prjatu samo meni se ne zdi nc posebnega.tu v novi gorici ma en mulo pod ford fiesto tako luc in avto razen tega da je na parkiriscu takoj opazen ni nic boljsi ali lepsi!lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Januar 17, 2002 Deli Objavljeno Januar 17, 2002 A niso teh stvari pri nas prepovedali? Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 men se tut zdi, da so jih prepovedal. sam fajn pa še vseen zgledajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tom Objavljeno Januar 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Čudi me, da so jih prepovedali, saj po mojem niso nič moteče. Mislim, da te ponoči celo prej opazijo drugi vozniki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 Sorry, ampak menije to bedno. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 quote: Sorry, ampak menije to bedno. Saj se ti ni treba opravičevat. Če je bedno je pač bedno... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Sicer se meni tudi zdi malo b....! Ampak vseeno poglej v D&W katalog mislim da bos tam nasel kaj zase! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Meni se neonke sicer dopadejo vendar pa imam dva odlična razloga proti (skor tri): -zgleda ful čefur... -ni poceni -kazni za to početje so previsoke No pa razmisli al ja al ne!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Šminkeraj pac. V casu, ko mi je bil avto mal vec kot prevozno sredstvo, torej ko sem biu star 18 let, se mi je to zdel lepo, zdej pa... ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master_of_disaster Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 ...si pa že prestar za vozniškega ane ----------------------- prodam zavese za windows 98! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 quote: -zgleda ful čefur... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 kaj pa te zadeve na motorju? se spomnim enega GW pred leti.jih je tudi imel,pa je se kar zgledalo. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Tom, ko sem enkrat ponoci stal v Ljubljani pred glavno posto, se je mimo pripeljal en golf VR6 in je imel pod avtom montirane vijolicaste neonke. IN komentar punc, ki so stale zraven mene je bil: Ej kva vse se zdej cefurji ne zmislijo!?! Tko, da mogoce montaza neonk na dno avtomobila mogoce ni glih najboljsa ideja.... Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Če se boš odloču za njih: http://cedata.tripod.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 ...kaj bolj bednega pa ne... jaz res ne razumem v čem je finta. Rajš za kaj drugega ta dnar porabi!!! speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 quote: ... jaz res ne razumem v čem je finta. Da lebdiš na mavrični preprogi Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Frend jih imel na Calibri, neki casa jih je mel potem jih je dal dol, kr so ga vsi ze malo postran gledali! Tud meni se zdi full cefursko! Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Ma ni čefursko posebej pod motorjem, sem videl eno R1 osvetljeno in je zgledala zelo strupeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Strupen čefur - to je pa že neki!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: Strupen čefur - to je pa že neki!!! Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote: -------------------------------------------------------------------------------- Strupen čefur - to je pa že neki!!! -------------------------------------------------------------------------------- Dej,dej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 quote:Frend jih imel na Calibri, neki casa jih je mel potem jih je dal dol, kr so ga vsi ze malo postran gledali! Tud meni se zdi full cefursko! Calibra je itak čefurska. ne se hecat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno April 20, 2002 Deli Objavljeno April 20, 2002 ćefurlampe.... ych... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 21, 2002 Deli Objavljeno April 21, 2002 Saj, če si pa tako močno želiš te slavne podvozne luči, si jih pa namesti. Samo prižigati jih ne Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se