lojzi Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Začetek teme sem si sposodil pri Rokerih s Moravu, pošiljam pa naši Legendi Icu, ki jutri obrne četrto stran na svojem desetletnem koledarju. Stari, drži se, o(b)stani legenda in vse najlepše in najboljše v naslednjem desetletju tvojega življenja. ICE, pa ne me brisat Lojzi ma vas rad Uredil - lojzi on 18/01/2002 15:14:04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Dragi Ice, oz. Perla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Wauuuu! Ice! ...dobro ohranjen moški srednjih let...> Party on! Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Jaz ti seveda zelim isto, vse najboljse Ice! :D -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Kaj to pomeni 30 al 40. Men se zdi, da ICE zgleda za 30. A imam prav ? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2002 quote: Kaj to pomeni 30 al 40. Men se zdi, da ICE zgleda za 30. A imam prav ? hotschko 4 desetletje začneš, ko si star 30 let. Ergo? Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Ice, če bi bil ženska bi ti rekel, da te bo zdaj končno pamet srečala tako pa lahko rečem le : Welcome to the club! V vsakem primeru pa vse narbolse! Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Mater, so me prehiteli. Pa sem mislil jutri zjutraj "presenetit".Sicer pa se tudi jaz pridružujem čestitkam in ti želim še mnogo "celih" kilometrov! Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Vse naj.....BRAT PO NEBESNEM ZNAMENJU......pa še na mnoge kozarčke Klimbra.....preprosto neponovljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Januar 18, 2002 Deli Objavljeno Januar 18, 2002 Ice, vse naj naj za 70-i rojstni dan. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 Pa da se jaz pristavim loncek, VSE NAJBOLJSE ICE!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 Ice! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Januar 19, 2002 Deli Objavljeno Januar 19, 2002 Ja,ja............naš dragi Ice........... kdo bi rekel, da boš obrnil četrti križ........... kakorkoli, se ti prav vidi, da si malo rabljen,ali pa bolje rečeno pravilno rabljen.........pa se ti sploh ne vidijo prevoženi kilometri...... kakorkoli........mladenič..........vse kar želim sebi, želim tudi tebi in to iz srca.............. lp., bmw Uredil - bmw on 20/01/2002 00:34:36 Uredil - bmw on 20/01/2002 00:37:31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Ja ni kaj, vsi greste za nami. ICE, čimveč dobrega naj se ti zgodi. Za ostalo poskrbimo mi. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Ice, vse najboljše. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 BTW Ice ..... a sodček žganega,zakopan pod domačo jablano je že ugledal luč sveta?????????? Klimbra.....preprosto neponovljivpredvsem pa zelo žejen zadnje čase Uredil - klimbra on 20/01/2002 12:44:45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Klimbra, ne ga srat. Tisti sodček je za Abrahama. Kaj pa je to 30 let star šnopc. Petdeset, tak je pravi Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 ICE vse naj naj, dosti prevoženih moto kilometrov brez kotanja, ja pa malo sexa tudi! Grobnik, 1:39.317 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Januar 20, 2002 Deli Objavljeno Januar 20, 2002 Ice... z zamudo, ampak od srca ... VSE NAJBOLJSE! I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Čestitam ... vse najboljše ... veliko zdravja ... veliko sreče ... veliko kilometrov ... veliko sexa ... veliko ... aja, a si lahko naenkrat upihnil vse svečke na torti? BTW: mi smo v sredo od 20.00 dalje v Twinu, če boš slučajno imel željo kakšno steklenico z nami deliti ... Uredil - easyrider on 21/01/2002 06:14:02 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Ma kako sem lahko to zgrešila... sicer sedaj že z malo zamude,ampak vseeno iz srca! Ice... pa kaj naj ti sploh še rečem ob tako lepih čestitkah, ki si jih že prejel. V glavnem vse naj naj, še naprej z glavo in pošiljam ti koš poljubčkov!> Saj veš ne: Rada te imam!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 ICE Uživaj življenje!!!! LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 aaaaaahhhhh.........UUUUUHHHHHHHH ......ja...... no..... hvala vsem za zeljeno.da se vam malo oddolzim......vsakemu in vsem dvojno nazaj ....in upam,da so bile zelje pozitivne sicer sem pa se malo zdelan..... in ne bi prevec gobezdaril.THANX AGAIN FOLKS! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 Vse naj naj (pe ne slabše), sicer so pa že ostali napisali vse. Malce z zamudo, ampak vseeno ------------------------ Ducati je zakon pa pika. Twin grmi in drvi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 21, 2002 Deli Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Klimbra, ne ga srat. Tisti sodček je za Abrahama. Kaj pa je to 30 let star šnopc. Petdeset, tak je pravi Brrrm HAHAHAHA.....kar malo višje preberi...."je ICE še mal zdelan"......torej ga je iz preventive raj prej spraznu kakor pa čakal da se v sodu pokvar!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se