Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Lani sem se hodil razmigavat na plavanje preko faksa kjer smo imeli v Tivoliju rezerviranih ene par prog pa zadeva je bila zastonj. LEtos me na faksu žal ni več pa tud cajta nimam sred tedna hodit se namakat v tivoli :D

Zdaj me pa zanima ali imajo še kje drugje kot v tivoliju možnost plavanja (rekreativnega) da pač kupiš mesečno karto in hodiš plavat.

Zanima pa me tudi kak zgleda plavanje v teh rekreativnih terminih, predvsem ali se da plavat al je bazen poln folka ki se hodi tja namakat in moraš plavat slalom med njimi kot da na poligonu delaš izpitno vožnjo za A.DA ne bom dal tistih 8 jurjev potem bom pa cel mesec se hodil bolj namakat kot kaj drugega, v tem primeru raje plavam doma v banji je ceneje.

Nekaj bo treba narest k drgač bom zgnil pa glih fitnesa ne maram najbolj ostalo pa tud odpade zaradi mojega klecajočega kolena.

LP

Leteči-

Objavljeno

DIF - 6600 na mesec. Načeloma plavata po dva do trije v eni progi ampak vsi kulturno plavajo po svoji polovici, tako da ni problema. Se pa zgodi da maš tudi celo progo zase :D

Pa še urnik prostih prog - KLIK

• 3 let pozneje...
  • 1 mesec pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!