Leteči Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 Lani sem se hodil razmigavat na plavanje preko faksa kjer smo imeli v Tivoliju rezerviranih ene par prog pa zadeva je bila zastonj. LEtos me na faksu žal ni več pa tud cajta nimam sred tedna hodit se namakat v tivoli :D Zdaj me pa zanima ali imajo še kje drugje kot v tivoliju možnost plavanja (rekreativnega) da pač kupiš mesečno karto in hodiš plavat. Zanima pa me tudi kak zgleda plavanje v teh rekreativnih terminih, predvsem ali se da plavat al je bazen poln folka ki se hodi tja namakat in moraš plavat slalom med njimi kot da na poligonu delaš izpitno vožnjo za A.DA ne bom dal tistih 8 jurjev potem bom pa cel mesec se hodil bolj namakat kot kaj drugega, v tem primeru raje plavam doma v banji je ceneje. Nekaj bo treba narest k drgač bom zgnil pa glih fitnesa ne maram najbolj ostalo pa tud odpade zaradi mojega klecajočega kolena. LP Leteči-
maXXXimum Objavljeno November 16, 2004 Opozori Objavljeno November 16, 2004 DIF - 6600 na mesec. Načeloma plavata po dva do trije v eni progi ampak vsi kulturno plavajo po svoji polovici, tako da ni problema. Se pa zgodi da maš tudi celo progo zase :D Pa še urnik prostih prog - KLIK
bmwslo Objavljeno Julij 14, 2008 Opozori Objavljeno Julij 14, 2008 Da ne odpiram nove teme brez zveze SP_skoki_2008_01.pdf Info o skokih v Mostu na Soči 27.07.08 ob 17.00 uri :worship:
gizmOkak Objavljeno Avgust 23, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2008 Da ne odpiram nove teme... Je že kdo tole probu al je še zelo zelo novo :whistle: Moravske part 1 Moravske part 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se