Fazer03 Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 Eno vprašanje za znalce: Domači kino Philips ... (2 leti star): enkrat prebere DVD film, pa ga potem ne "najde" več (napiše NO DISK), drugega zna brat samo do 35 minute zapisa, pri "dodatkih" se zopet izgubi (napiše STOP) itd .... Predno ga nesem na servis, bi rad kakšno informacijo še od tu prisotnih ... Hvala.
DDEAN1 Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 Sam ne boš rešil nič. Pelji na servis, pa še tam ti bodo verjetno rekli da kupi novega. (vem iz lastnih izkušenj)
Špilferderber Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 pa še ti delaj v njegovem slogu: prodaj, vrži stran, prodaj, ...
Marky Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 @Fazer03 Lahko ti povem, da meni manj kot 1 leto star Yamahin DVD predvajalnik včasih dela, včasih ne. Enostavno se sploh noče prižgat. Ko pa poskusim čez recimo 5 minut pa dela BP. Na servis ga pa ne mislim peljat, ker bo sigurno ravno takrat delal. :BUA:
Špilferderber Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 meni se je to enkrat zgodilo, ampak zgolj v primeru, ko sem predvajal posneti DVD+R.. umazanija in risi na ploščku?
DDEAN1 Objavljeno November 17, 2004 Opozori Objavljeno November 17, 2004 pa še ti delaj v njegovem slogu: prodaj, vrži stran, prodaj, ... ← Ni to, določene znamke pač nimajo pošlihtano v vseh segmentih. Kar se tiče TV je Philips zakon, pri DVD - jih pa pač nimajo lastnega razvoja in samo prilepijo svojo znamko kak cenen kitajski izdelek. Po tej iskušnji sem si kupil NAD - dal par tisočakov več in DVD dela BP LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se